Toset Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Jeg har nå laget 3 Big One fresh baked, 2 stykk av den Nacho saken og en Beef and Tomato. På samtlige har jeg fulgt oppskriften til punkt og prikke. 200 grader, nederst i ovnen, 25-30 minutter. Jeg har prøvd i ovnen rett fra frysen, og opptint. Alle 3 gangene endte det med at fyllet ble stekt og flott, men bunnen er en flat deig-kake. Kunne like gjerne spist alt fyllet og kastet deigen ut vinduet. Har prøvd på 2 forskjellige ovner og får samme resultat...Noen som har noen veldig gode tips her? Synes de pizzaene er gode, men får de aldri til slik de skal være Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Har du pizzafunksjon på ovnen din så bruk den. Lenke til kommentar
Øyh Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Bruker du rist eller panne? Lønner seg alltid å bruke rist;) Lenke til kommentar
Toset Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2006 Bruker rist, bruker ikke varmluft og setter i pizzaen etter ovner er varmet til 200*C Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 prøv med varmluft da vuttu Lenke til kommentar
Toset Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2006 Står på pakken at man ikke skal Lenke til kommentar
Gjest Slettet+piuwsgfdk Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Har opplevd akkurat det samme med de nevnte typer pizza! på vanlig bigone har jeg forøvrig problem med "overvann", at den er blaut og jævlig oppå. Bruker å fikse begge disse "scenarioene" med å fyre på varmluft i 1-2 minutters tid etter den har vært inne passe lenge. Steketiden på pakken har jeg erfart at aldri stemmer. Lenke til kommentar
Aleks_r Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Den blir jo bedre med varmluft, så jeg fatter ikke hvorfor det står at man IKKE skal bruke det. Lenke til kommentar
Pasient Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Må jo ha varmluft! Da blir pizzaen kos Lenke til kommentar
random_wannabe Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Nei, da blir pizzan brent på bunnen og fyllet blir ikke ordentlig stekt Lenke til kommentar
Espen pai Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 det jeg pleier og gjøre er og sette de i ovenen på litt under riktig tempratur og kun bruke undervarmen. da får du god og spø bunn og stekt fyll. tar litt lenger tid og steke da, men det er verdt det Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 I min ovn funker det som det skal Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå