Gå til innhold

Er rogues imba?


Anbefalte innlegg

I dag gikk jeg og grinda i Arathi Highlands, og da begynte en kompis av meg å klage fordi rogues er så overpowered og imba og slikt.. Da begynte jeg å tenke..

 

Så nå spør jeg dere erfarne karer: Er vi roguer imba, ettersom vi kan bruke Vanish, Stealth, Eviscerate og Sinister Strike?

 

Beklager om dette er et veldig noob spørsmål :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja, Rogues er imba. Når Warriors når lvl 60 blir de åsså imba, når jeg tenker meg om så er Warlocks sykt imba åsså, Mages kan har ganske høy dmg, og når du når dem, så blinker de bort, så imba dem åsså, eh hva snakket vi om igjen? =P

5780166[/snapback]

 

må nå bare spørre hvor du får dette fra?

 

hunters er imba, egen tank, kan bruke mail, kan flare og sette hunters mark.

5780299[/snapback]

 

Du er klar over at "tanken" våres er utrolig lett å over dps'e? Hunters Mark er ikke noe særlig å skryte over. bare 110 AP ;)

 

men men, Rogues er ikke imba, od det samme gjelder for hva enn av classes FleshEater mener

Lenke til kommentar

En rogue uten stealth er barnemat for alle klasser, og alle klasser har en måte og ta stealth fra roguen på. En mot en VISS du får opne som rogue er overkommlig så lenge det ikke er snakk om en hunter. Da blir det vansklig uansett.

 

Gear på en rogue er latterlig, ja vi har bare to prime statter, agi og stamina, Men det hjelper svært lite fordet. Vi scaler veldig lite med gear imotsettning til andre classer som blir sykt my bedre med epic gear. Som mages, locks og priests med +spell damage, warriors med crit gear osv. (på lvl 60)

 

Build har desto mer og si, men du må nesten gimpe deg i enten pve eller pvp.

Mange av dere har sikkert sett world of roguecraft der en naken rogue med worn dagger dreper tier 2 warriors og slikt. Han dreper og andre rogues med epic gear, så alt det viser er at rouges ikke scalerer med utsyr og man trenger Teh skilzz0rz. Han bruker og alle cooldowns som finnes, og har en veldig spesiell build. + at mange av kampene er inscenesatt.

 

Klart jeg kan ta de fleste klasser kanskje til og med to andre spillere, viss de ikke har peil på hva de driver med, men å ta en som vet hvordan han skal ta en rogue blir en sikkelig utfordring. To går rett og slett ikke, med mindre du har imp sap og klarer og sappe en og opne på den andre, kan nesten ikke se hvordan noen ville latt det skje.

 

I BG's har vi det veldig vansklig, da det ikke tar lang tid før noen blåser av en stealth killer og da er det ikke mange sekundene før noen slenger en dot på oss (som gjør oss ubruklige) Alt vi da kan gjøre er og pumpe ut så my skade som mulig så lenge vi lever, men det er ikke lenge med leather armor.

 

I PvE er det andre boller da, vi kan grinde veldig effektift og i endgame instancer er det ingen som kommer i nærheten av skaden vår. Med mindre roguen ikke har peil på hva han driver med eller har feil build da. Her scaler vi faktisk bra med gear og.

 

Så jeg vil ikke si at rogues er Imba, det har vi ikke vert siden beta. Nå er vi en av det letteste klassene og ta. Men jeg klager ikke, vi får snart en remap, og jeg klarer meg jeg, må bare vere litt selektiv med hvem då går for og det kan nok virke litt feigt av og til. Men sånn må det bare bli da vi ikke har sjangs uten og få opna.

 

PS:

Du er klar over at "tanken" våres er utrolig lett å over dps'e? Hunters Mark er ikke noe særlig å skryte over. bare 110 AP

 

men men, Rogues er ikke imba, od det samme gjelder for hva enn av classes FleshEater mener

 

Tror han mente mot rogues, Peten hindrer deg ifra og restealthe, huntersmark hindrer deg ifra og restealthe(ish) da stealth blir ubruklig til og med vanish blir ubruklig. Flare tar deg ut av stealth skulle du vere så heldig og vere i stealth. (Har og veldig lang duration og er usynelig. Blir heldigvis nerfa i 1.10 :D ) Alt du trenger og gjøre, så lenge ikke roguen er sinskykt god (får til trapdancen i deadzonen din), er og sitte på ice trappen din og skyte, vente til rougen går i den, springe vekk, feigndeath -> ice trap-> drepe roguen.

Endret av kule-ku
Lenke til kommentar

sånn som Kule-ku sier så er ikke Rogues imba. Alle classes har sine fordeler akkurat som rogue.

 

men har folk som tror rogue er "imba" noen gang tenkt over at kanskje de er en class som suger mot rogues? Kanskje dere ikke har tenkt over at classes kan være dårligere eller bedre etter som hvor god den som spiller er?

Lenke til kommentar
Rouges er veldig "imba" når det kommer til gear. Alt de trenger å fokusere på er Agi.

5780226[/snapback]

 

Det er jeg så UENING, Rogues behøver kanskje HP for overleve? eller Attack Power for i det hele tatt gjøre noe skade? ;< Samt at Crit og +hit hjelper en god del.

5780639[/snapback]

Agility gir både AP, +Crit og +Hit.

Lenke til kommentar
Jeg er enig i mye av det du sier kule-ku. Men det du sa om World of roguecraft er stort sett bare vås. Jeg så ikke at han drepte en eneste tier 2 warrior og prep builden er nok den mest brukte pvp builden.

5780950[/snapback]

 

Mulig det var tier 1, lenge sida jeg har sett den nå. Å jeg ser at det om builden blei skrevet veldig feil, det jeg egentilg mente var at han hadde en veldig pvp orientert build..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...