Staalkontroll Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 noob 1)kjøp en 24 oz kopp med brus 2)kjøp en 8 og en 16 oz med frosty 3)hiv ut brusen 4)hell frostyene i den store koppen ROCK ON! 5768370[/snapback] Lenke til kommentar
abrj Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Var nettopp inne på hjemmesiden til Wendys, og det må jeg si; 4kanta burger står det respekt av... Lenke til kommentar
tom waits for alice Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Wendy's (i Covent Garden i London) var det første stedet jeg fikk en "ekte" hamburger, midt på 70-tallet. I Norge serverte de stort sett bare karbonade i brød den gangen. Geir Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Wendy's (i Covent Garden i London) var det første stedet jeg fikk en "ekte" hamburger, midt på 70-tallet. I Norge serverte de stort sett bare karbonade i brød den gangen. Geir 5768651[/snapback] ...noe mange dessverre har gått tilbake til, her i landet, den siste tiden. Bortsett fra at karbonaden er skiftet ut med en kake av fett og brusk. Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 17. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 17. mars 2006 Wendys har gode burgere. Og joda - jeg kunne gjort det som dere sier over her, men det var ikke poenget. Poenget var at de burde gjort det, og ikke gjort seg så innmari vanskelige. Lenke til kommentar
tom waits for alice Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Akkurat dette med å gi kunden det kunden vil ha, har forøvrig vært en av mine målestokker på en god restaurant, helt siden jeg så 5 easy pieces den gangen. (Jeg var bare tretten når den kom, så det må ha vært noen år senere.) Et enkelt eksperiment: Du sitter på en restaurant og skal bestille dessert. Kelner: "Og hva ønsker man til dessert her?" Du: "Jeg tror jeg vil ha eplekake." Kelner: "Utmerket. Og vil du ha krem eller is til eplekaken?" Du: "Begge deler takk" Jeg har vært steder hvor svaret er "Nei, det går ikke".... I gamle dager (20 år siden) var det en restaurant i Oslo som hadde en aldeles nydelig banana split (Ok, jeg er et dessertmenneske.) Men det som virkelig var spesielt med stedet var at de hørte på kunden. Sa du "ekstra mye sjololade", så fikk du store mengder. De fleste steder når du prøver med slike instruksjoner sier de ja, og så henter en ferdiglaget dessert fra kjøleskapet... Ta for eksempel Friday's her i Bergen, der var jeg stamkunde i starten. Men jeg har sluttet å gå dit så ofte, fordi jeg synes de har blitt fryktelig mye dårligere med tiden. Fra en lovende start har de blitt en katastrofe, i alle fall på hamburgerfronten. Men til poenget: jeg har vært der et par ganger det siste året, og de gidder ikke engang spørre hvordan du vil ha burgeren stekt lenger. Sist gang var jeg nøye med å si "meget godt stekt" når jeg bestilte (fordi de har vært definitivt understekt noen ganger.) Det hjalp ingenting. Etter en halv time kom en burger som knapt hadde luktet på stekeplata... Og det kan bli for komplisert for dem. De har en "Pepper burger" eller noe sånt. Som navnet tilsier er den krydret. Det synes jeg er godt noen ganger, derimot er jeg ikke så glad i tilbehøret. (Den kommer dynket i majones, ikke min favoritt.) Så jeg har prøvet meg med "En pepper burger, men med tilbehør fra en Friday Burger, og BBQ saus ved siden av". Det måtte jeg gi opp, ikke en gang har de fått det riktig. En snusfornuftig kelner sa en gang "Det står pepper på bordet, ha på litt selv da vel." I USA er jeg vant til å få god service overalt. men det det finnes unntak. En kollega av meg i Colorado har en Quiznos Sub rett over gaten for kontoret, som har aldeles nydelige sandwicher. Men han nekter å gå der selv. Åpenbart er han blitt behandlet dårlig et par ganger, og da får de ikke pengene hans mer. Mer senere... Geir Lenke til kommentar
Det Dvergiske Kaffebord Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Finnes noen steder med dårlig service ja. Det tåpligste jeg kan huske å ha vært borte i var en gang jeg skulle kjøpe hamburger på en bensinstasjon. Jeg kikket på menyen over disken, men kunne ikke se vanlig hamburger. Ber så personen bak kassa om en hamburger, og fikk beskjed om at det hadde de ikke, så jeg måtte kjøpe en baconburger uten bacon... Lenke til kommentar
klilleng Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 hamburgerfronten. Men til poenget: jeg har vært der et par ganger det siste året, og de gidder ikke engang spørre hvordan du vil ha burgeren stekt lenger. Sist gang var jeg nøye med å si "meget godt stekt" når jeg bestilte (fordi de har vært definitivt understekt noen ganger.) Det hjalp ingenting. Etter en halv time kom en burger som knapt hadde luktet på stekeplata... 5769249[/snapback] For lite stekt kjøttmat er bare helt.. Greit hvis man liker å slafse i seg blodsaft, men det er helt uakseptabelt å bli servert noe sånt når man ber om noe godt stekt. Lenke til kommentar
Clerion Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Wendys har gode burgere. Og joda - jeg kunne gjort det som dere sier over her, men det var ikke poenget. Poenget var at de burde gjort det, og ikke gjort seg så innmari vanskelige. 5769018[/snapback] Stå på krava! Skjønner ikke at dem ikke bare kunne gitt deg et stort beger jeg oioi, da hadde de sikkert gått i underskudd den dagen :!: Lenke til kommentar
Demonfudge Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Husker da jeg jobbet på Egon. Var frokostvert, og passet på at gjestene på hotellet i nærheten fikk den frokosten de skulle ha. En dag så hadde leverandørens lastebil krasjet, så vi fikk ikke bacon. En av gjestene MÅTTE ha bacon, noe som resulterte i at jeg måtte løpe til nærmeste butikk, kjøpe bacon, og løpe tilbake igjen. Kunden fikk det han ville ha, men han spiste aldri noe av baconen... Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Verste jeg noensinne var ute for var da jeg og en venninne var på Peppes for en del år siden. Hun lurte på om hun kunne få vaniljeis med sjokoladesaus. Vi fikk da beskjed av kelneren at vi kunne få is med jordbærsaus, også skrape sausen av. Lurer virkelig på hva vedkommende hadde røykt. Lenke til kommentar
Sigga Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Ingenting er verre enn å få maten med salat, når jeg presiserte i kassa at jeg ikke skulle ha salat på maten. Lenke til kommentar
Demonfudge Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Kom på en: Var på Egon i Oslo, og skulle bestille spis-så-mye-pizza-du-vil. Jeg: Ja hei, skulle gjerne ha en sånn spis-så-mye-pizza-du-vil meny. Han: SER DET UT SOM OM DET ER NO PIZZA HER NÅ? (Ja, han skrek omtrent.) Jeg: Umm, nei, men dere kan vel lage? Han: NEI, DET GÅR IKKE NÅR DET BARE ER DU SOM SKAL SPISE! DA MÅ DU NOK VENTE PÅ AT DET KOMMER FLERE FOLK SOM SKAL HA SAMME MENY SOM DEG! Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Kom på en: Var på Egon i Oslo, og skulle bestille spis-så-mye-pizza-du-vil. Jeg: Ja hei, skulle gjerne ha en sånn spis-så-mye-pizza-du-vil meny. Han: SER DET UT SOM OM DET ER NO PIZZA HER NÅ? (Ja, han skrek omtrent.) Jeg: Umm, nei, men dere kan vel lage? Han: NEI, DET GÅR IKKE NÅR DET BARE ER DU SOM SKAL SPISE! DA MÅ DU NOK VENTE PÅ AT DET KOMMER FLERE FOLK SOM SKAL HA SAMME MENY SOM DEG! 5769430[/snapback] Akkurat det samme har jeg opplevd på Peppes. Har også opplevd at de ansatte så stygt på med da jeg gikk etter 6. eller 7. skålen med is på Pizza Hut i Danmark, når de reklamerer med at man kan spise så mye is man vil, må de regne med at det kommer sånne som meg, som kan spise uante mengder. Jeg gav meg uansett med is-spisingen etter den skålen, isen var ikke så fryktelig god at det gjorde noe. Lenke til kommentar
tom waits for alice Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 I gode gamle dager i Oslo fantes det et par "in-steder" på Karl Johan kalt Søstrene Larsen og Brødrene Berg (tror jeg.) I kjelleren på førsnevnte åpnet de restaurant. De hadde OK men aldeles overprisede middager, men til gjengjeld noen utsøkte desserter. Så vi fant ut at vi skulle spise middagen andre steder, og ta desserten der. Det falt ikke i god smak. Vi fikk klar beskjed om at hvis vi ikke spiste middag der kunne vi ikke får dessert. Det kunne jeg forsåvidt forstått, siden de sikkert tjente mer på middagsgjester (som de kunne selge latterlig dyr vin til). Problemet var bare at de hadde ingen middagsgjester. Det var bare ett bord utenom vårt som var opptatt i hele restauranten de to gangene vi var der. Mitt vennlige argument om at når kjøkkenet allikevel var åpent var det bedre å selge fire desserter enn å ikke selge fire desserter falt for døve ører. Men så varte det ikke lenge før de måtte stenge dørene for godt... Geir Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Kelner: "Og hva ønsker man til dessert her?"Du: "Jeg tror jeg vil ha eplekake." Kelner: "Utmerket. Og vil du ha krem eller is til eplekaken?" Du: "Begge deler takk" 5769249[/snapback] Feil, her sier man enten fast å bestemt ja takk! Lenke til kommentar
Sleep4Life Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 ...noe mange dessverre har gått tilbake til, her i landet, den siste tiden. Bortsett fra at karbonaden er skiftet ut med en kake av fett og brusk. 5768893[/snapback] og E-Coil Lenke til kommentar
Kadmium Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Hadde ingen problemer med noen av Wendys-restaurantene jeg spiste på, når jeg var i USA. Må også si at burgerene der er utrolig gode. Lenke til kommentar
tom waits for alice Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Kelner: "Og hva ønsker man til dessert her?"Du: "Jeg tror jeg vil ha eplekake." Kelner: "Utmerket. Og vil du ha krem eller is til eplekaken?" Du: "Begge deler takk" 5769249[/snapback] Feil, her sier man enten fast å bestemt ja takk! 5769518[/snapback] Pooh always liked a little something at eleven o'clock in the morning, and he was very glad to see Rabbit getting out the plates and mugs; and when Rabbit said, "Honey or condensed milk with your bread?" he was so excited that he said, "Both," and then, so as not to seem greedy, he added, "But don't bother about the bread, please." Geir Lenke til kommentar
Skilpadde Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Amerikanere er veldig hyggelige og alt det der, men jeg tør påstå at de som står bak disken i fast food resturanger, må ha den laveste gjennomsnittlige IQen av alle. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå