Gå til innhold

for varm?


ossa

Anbefalte innlegg

hei, kjøpte en toshiba satellite 1800 -412 i juni. Har et problem med den om dagen. Maskinen skrur seg plutselig av midt i spillet Age of Empires. Den har også gjort det engang tidligere når jeg kjørte antivirus og et par andre programmer samtidig. Kontaktet toshiba support, de mente det kunne være pga det utviklet seg for mye varme og at dette kunne være et problem på denne maskinen. jeg ble anbefalt å laste ned en bios update, noe jeg har gjort. men dette hjalp ikke.

Noen som har noen andre tips?

 

Kan det fakta at jeg for tiden oppholder meg i Singapore på et elendig campusrom uten aircon gjøre at den bærbare ikke klarer seg i dette miljøet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-09-24 06:47, skrev ossa:

Kan det fakta at jeg for tiden oppholder meg i Singapore på et elendig campusrom uten aircon gjøre at den bærbare ikke klarer seg i dette miljøet?


Ikke umulig. Hvis du sjekker maskinens bruksanvisning, står det sikkert noe om anbefalt temperatur under drift. Tar jeg ikke feil, trives ikke min Thinkpad med temperaturer på over 35 grader.

Lenke til kommentar

hei igjen. Har sjekka bruksanvisning. fant ingenting om temperatur. Det er jo vanvittig rart om dette skulle være tilfellet, er det ikke? jeg mener, denne maskinen er sikkert laget i regionen her, og Singapore har sikkert en av verdens høyeste andel av bærbare pc'er per hode. Om alle har samme problemet, skulle en ikke tro det var så populært. jeg vet ikke.

 

Men det er på det varmeste 30 grader, normalen ca 25.

 

Spørsmålet denne gangen må da bli, er det noe jeg kan gjøre, eller er det bare rett og slett å kjøre mindre program samtidig. mer ram vil ikke hjelpe?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...