Gå til innhold

Tråden om DELL 2407WFP : Erfaringer og tips.


R@ge

Anbefalte innlegg

Man kan bestille fra hvilket som helst AS. De spør om organisasjonsnummer. Første gang man bestiller krever de forhåndsbetaling. Senere kan man betale i ettertid med faktura.

 

Men er det noen som vet om det er muligheter for å få bedre priser enn de som er oppgitt og evt. hvor mye rabatt det mulig å oppnå?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Man kan bestille fra hvilket som helst AS. De spør om organisasjonsnummer. Første gang man bestiller krever de forhåndsbetaling. Senere kan man betale i ettertid med faktura.

 

Men er det noen som vet om det er muligheter for å få bedre priser enn de som er oppgitt og evt. hvor mye rabatt det mulig å oppnå?

7279152[/snapback]

 

Jeg betalte 4990,- +mva (men inkl. frakt) for min 24" i april i år. Veiledende(villedende?) for bedrifter på den tiden var 9269,- + mva og frakt.

Og jeg bestilte da kun 1 eks og hadde vel bare handlet for rundt 100k hos dell som bedrift før det.

Lenke til kommentar

Når jeg først er her;

2407WFP har jo støtte for HDCP, men jeg er litt usikker på dette området...

Jeg har tittet litt i prisguiden til hw, og der kan jeg se at det også finnes skjermkort med støtte for HDCP. Det jeg da lurer på er følgende;

 

Trenger man HDCP-støtte på begge deler, eller er det nok og bare ha det på f.eks skjerm eller skjermkort?

Hvordan virker dette?

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar

Takk for raskt og godt svar Simen1!

 

Da er det bare litt synd at det eneste skjermkortet med HDCP-støtte i prisguiden, som ikke har vifte, koster 3800 kroner :)

 

Men på den annen side, den gode siden, rett etter dagens Prison Break-episode, så dro jeg igang en F5 på dell.no/status og fikk den gledelige beskjed om at skjermen min nå er på vei. Hurra!

 

Håper at resten av gjengen som sitter å venter i spenning også mottar sine skjermer asap :)

Lenke til kommentar

Det må være en feil i prisguiden. Geforce 8800GTS skal på ingen måte være vifteløs. I hvertfall ikke uten en monsterkjøler/vannkjøler som krever en annen vifte for å kjøle det ned.

 

Men på den andre siden så utvikler nok ikke Radeon X1650Pro til 12-1300kr noe særlig varme (watt) så det er sikkert lett å bygge om til vifteløst.

 

Redigert: Dette sporet vist litt av så jeg får presisere dette er et forslag til måte man kan se BD og HD-DVD filmer på Dell 2407WFP uten at oppløsninga blir redusert.

Lenke til kommentar

Den er grei Simen1.

 

Får ta å drøye skjermkortet litt da jeg ikke akkurat har en HD-DVD- eller BD-spiller i PC-en enda. Den tid den sorg :)

 

 

Autopsy:

Bestillingsdato: 10/13/2006

Estimert leveringsdato (på eller før denne datoen): 12/01/2006

Faktisk forsendelsesdato: 11/14/2006

 

Får bare håpe det ikke går to uker med levering.. :p

Lenke til kommentar

Har hatt skjermen i en ukes tid nå, og må si jeg irriterer meg mer og mer over baklysfeil - som for øvrig virker som bare har blitt verre og verre... Nå er det tydelig et stort område (10x10cm) oppe i høyre hjørnet som er lysere enn resten når skjermen viser sort / mørkt, selv når rommet er belyst - i tillegg til en liten flekk oppe i venstre hjørnet. Når det er mørkt i rommet og skjermen viser svart, er det tydelig varierende lysstyrke på flere felt, da også nede i venstre hjørnet, samt midt på skjermen en del plasser. Har også litt blødning fra kantene virker det som...

 

Vurderer nå sterkere og sterkere å benytte angrefristen, dessverre - for bortsett fra baklysfeil er jeg veldig fornøyd - skjermen er knall... Noen som vet om jeg har noen sjanse å få byttet skjermen i en ny en fra Dell? Andre som har erfaringer med baklysfeil på denne skjermen, som har byttet?

 

edit: har lagt merke til at fargene på høyre side og venstre side av skjermen er litt forskjellige... feks virker hvit-fargen mer rosa på venstre, og mer grønn/blåskjær på høyre side når jeg ser rett forfra fra ca 1 m avstand.

 

 

edit2: legger ved et bilde som jeg tok av skjermen i et helt mørkt rom (bortsett fra skjermen seff) settings: Canon EOS 350D - ISO1600 - f4.5 - shutter 0.2sek - ingen blitz

 

dette viser ganske tydelig de feltene jeg har lagt merke til - det skal sies at det ser littegrann verre ut på bildet enn det det er, hadde ikke lagt særlig merke til nede i høyre hjørnet før jeg tok bildet (men nå legger jeg merke til det hele tiden :/) - man ser også de strekene jeg nevnte på midten samt litt oppe mot venstre side...

post-4131-1163558395_thumb.jpg

Endret av KriFos
Lenke til kommentar

:realmad:

Sinna...

Snart sprekker jeg...

Og blir et grønt monster...

 

Like grønt som de fine fargene jeg har på min skjerm når jeg scroller... Noen som har fått en skjerm uten dette enda, eller er det ingen som har fått skjerm, for de sitter fast hos Dell?

`

hehe... da jeg så innlegget over dette måtte jeg smile igjen, og nå ergrer jeg meg ikke fullt så mye over det grønne etterslepet på skjermen!

 

ha en god dag, til deg også aleh...

:w00t:

Endret av jalejale
Lenke til kommentar

hm.... lurer på om jeg har blitt helt mongloid... må man stille kontrastnivået på skjermkortet? jeg finner bare brightness på menyen i skjermen...

 

jeg satte brightness ned til 40 også, da forsvant litt av grønnskjæret, men langt ifra alt.. også ble det egentlig litt for mørkt på skjermen... :(

 

edit:

ja, skjermkortet ja... stillte ned til 90%, og det ble mye bedre... men nå er jo sort enda mer grå enn hva det var..

kan de ikke bare lage en ordentlig skjerm når de først er i gang?

Endret av jalejale
Lenke til kommentar

KriFos:

Etter hva jeg har lest i denne tråden så virker det som om Dell tar til seg det meste av kritikk. Det er jo flere som har fått byttet skjermen pga småfeil her og der. Nå kan ikke jeg akkurat si så mye om nettopp dette, men hvis du kontakter kundeservice så vil jeg tro de vil være meget behjelpelige. Det er hvertfall det jeg har fått inntrykk av i denne tråden.

 

Ellers er det kjipt å høre at Dell enda ikke har fått nok skjermer til og dekke den store forespørselen.

Jeg bestilte som sagt 13.10, og min skjerm er nå på vei.

De som bestilte rundt 17.10 (og senere) har fått utsatt estimert leveringsdato? Til de det måtte gjelde så er det alltid en mulighet for at skjermen kommer før estimert dato. Jeg ble hvertfall overrasket over at min ble sendt tidligere enn hva jeg hadde reknet med.

 

Utenom dette så har jeg selvfølgelig et par spørsmål :);

"Sporingslinken" til Schenker, som Dell linker til på ordresiden min, fungerer ikke. Jeg kommer bare til "Error: invalid input (204)".

Vil schenker.nu bli brukt til sporing av pakken min helt til den har ankommet mine åpne armer?

Hvis det er tilfellet, bør jeg da ta kontakt med Dell eller Schenker for å få rettet opp i dette?

Føler meg litt hjelpesløs uten sporing. Må liksom vite hvor godklumpen min er her i verden :o

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...