Gå til innhold

Tråden om DELL 2407WFP : Erfaringer og tips.


R@ge

Anbefalte innlegg

...

Dessuten fikk jeg ikke med noe angrefristskjema nei... Fikk 3 esker, 1 med skjerm, 1 med strømkabel, og 1 med instruksjonsbok til skjermen.

7255178[/snapback]

Om "instruksjonsboken" du fikk med heter "Product Information Guide", så er det egentlig ikke en instruksjonsbok, men heller en oppramsing av masse lover og rettigheter DELL/du som forbruker har. Inne i den norske delen av denne finner du angrerett-skjemaet. (Det er ikke et løst skjema, men en del av heftet).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ut i fra hva jeg nå har lest så får en vel ikke noe bedre ytelse med dual dvi, ettersom maks oppløsningen på denne skjermen er på 1920x1200. Eller tar jeg feil?

7253803[/snapback]

 

The dual link DVI pins effectively double the power of transmission and provide an increase of speed and signal quality; i.e. a DVI single link 60-Hz LCD can display a resolution of 1920 x 1080, while a DVI dual link can display a resolution of 2048 x 1536.

7253984[/snapback]

Skjermen bruker bare singe link DVI selv om man kobler til dual link DVI kabel.

 

Det at dual link DVI kabler har dobbelt så høy båndbredde spiller ingen rolle siden man kun bruker halvparten likevel. Antall pixler som sendes til skjermen per sekund avhenger kun av to ting: oppløsning og oppfriskningshastighet. Skjermen har så vidt jeg vet maksimalt 1920x1200 og 60Hz (eller 56Hz?) så man får ikke sendt noe raskere enn det.

Lenke til kommentar

En liten oppdatering/sammenligning (2407WFP vs. Eizo FlexScan S2410W):

 

Etter å ha vært litt misfornøyd med skarpheten på bildet på 2407WFP i forbindelse med generell windows-bruk, har jeg gått til innkjøp av enda en skjerm, Eizo FlexScan S2410W - Sort. Nå har jeg fått sammenlignet disse to skjermene, og må si at min personlige, subjektive mening er at Eizo KLART slår DELL på bildekvalitet (kvaliteten på fargene og skarpheten på svart tekst/hvit bakgrunn er OVERLEGEN).

 

Når det gjelder HDCP, komponent-inngang og PIP muligheter så mangler EIZO'en disse, og er naturlig nok ikke et valg om du har planer om å bruke skjermen til annet enn Windows/PC-spill bruk.

 

Når det gjelder pris, så har Eizo'en droppet fra 14.000,- til rundt 10.000,- i løpet av oktober/november måned, som gjør den bare en tusenlapp dyrere enn DELL sin for øyeblikket. Tar man derimot DELL sine jevnlige tilbud i betraktning, vil prisforskjellen bli 3000-4000,-.

 

En liten konklusjon ang. 2407WFP:

- Er du kresen og ditt hovedformål er generell windows-bruk (tekstbehandling/regneark/web/photoshop o.l.), ville jeg kikket på andre alternativer enn 2407WFP.

- Er man derimot ute etter en allround skjerm, kan 2407WFP gi deg noen gode opplevelser i spill/filmtitting for en "billig" penge.

 

Skjermkortet jeg har brukt på begge skjermene er et XFX Geforce 7950 GT 570M.

 

 

Edit: Skrivefeil.

Endret av Gophy
Lenke til kommentar

Det er litt merkelig, men en kompis av meg bestilte samme skjemen noen uker før jeg bestilte min, og han har fått leveringen utsatt til 1. desember, mens min skjerm har fortsatt levering 23. november. Jeg tror dette kanskje skyldes at jeg bestilte gjennom bedrift og derfor prioriteres på et vis. Enten det eller så er "partiet" hans forsinket, mens mitt er i rute elns.

Lenke til kommentar
Synes det er leit å lese om at skjermene deres utsettes hele tiden. Begynner å lure på om Dell spekulerer i å forskyve leveringen gradvis sånn at ikke så mange avbestiller pga. lang leveringstid.

7274685[/snapback]

 

 

ja det er veldig leit, men man får jo motet opp når man hører en sjelden gang at noen får skjermen sin... =)

 

Jeg lever i håpet :) (Bestillingsdato 17 okt, estimert leveringdato 5 des)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...