Gå til innhold

En sniktitt på promovideon til Warhammer Online!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ehm... browsa endel rundt på siden fant ikke så mye info akkurat. Det er jo tidlig ennå.. så kanskje ikke så rart... Så at PvP eller RvR ville være sentralt, noe som jo høres vanvittig kult ut får'n si.

 

Sånn bortsett fra dette... hvor plasserer Warhammer seg i forhold til andre MMO'er utenom Camelot...?

Endret av maanemann
Lenke til kommentar
wow! drit fet grafik azzz!!  :dribble:

5737257[/snapback]

Det på vid'en er rendret, altså ikke in-game.

5737291[/snapback]

Mest sannsynlig ja. Det på videoen så fryktelig prerendret ut. Jeg har mine tvil på at et mmorpg kan kjøre på den grafikken der. Spesielt om man ikke har det nyeste innen hardware på markedet.

Lenke til kommentar

Bilder & Informasjon

 

At karakterene i bildene ser ut som World of Warcraft er nok fordi Blizzard tok sine fra Warhammer en gang i tiden, men at enginen ser ut som World of Warcraft kom litt uventet. :!:

 

Uansett så blir det nok bra ettersom det er Mythic som lager det...... bare de tar interface customization fra World of Warcraft, pacen og actionen fra World of Warcraft, Item generator fra Diablo 2 og Realm vs Realm/Player vs Player fra Dark Age of Camelot så. :blush:

 

-TwiiK

Lenke til kommentar
Bilder & Informasjon

 

At karakterene i bildene ser ut som World of Warcraft er nok fordi Blizzard tok sine fra Warhammer en gang i tiden, men at enginen ser ut som World of Warcraft kom litt uventet.  :!:

 

Uansett så blir det nok bra ettersom det er Mythic som lager det...... bare de tar interface customization fra World of Warcraft, pacen og actionen fra World of Warcraft, Item generator fra Diablo 2 og Realm vs Realm/Player vs Player fra Dark Age of Camelot så.  :blush:

5746987[/snapback]

Bra post! 100% enig i det du skreiv om engine. Her må det jobbes mye hvis Blizzard skal miste noe nattesøvn

Lenke til kommentar
men at enginen ser ut som World of Warcraft kom litt uventet. 

 

Her tar jo du helt feil. Enginen er ikke den samme som WoW's i det hele tatt, den er tvert i mot basert på DAoC's egen. Se bare på den siste expansion packen så ser du jo hvor den kommer fra.

 

 

WAR kommer nok til å bli det beste RvR (PvP) spillet noensinne. WoW's PvP er jo totalt mislykket om enn andre aspekter med det spillet var bra.

Lenke til kommentar
men at enginen ser ut som World of Warcraft kom litt uventet. 

 

Her tar jo du helt feil. Enginen er ikke den samme som WoW's i det hele tatt, den er tvert i mot basert på DAoC's egen. Se bare på den siste expansion packen så ser du jo hvor den kommer fra.

 

 

WAR kommer nok til å bli det beste RvR (PvP) spillet noensinne. WoW's PvP er jo totalt mislykket om enn andre aspekter med det spillet var bra.

5752805[/snapback]

 

Han sa at the "SER" ut som Wow. Det har han nokså rett i. Samme bruk av bloom effekten og lignende "look". Blizzard har basert mye av utseendet (Spesielt av Orkene) på Warhammer.

 

Jeg var virkelig skuffet av disses bildene. Jeg hadde ærlig talt forventet litt mer. Forrige Warhammer Online (Det som ble kansellert) så 2 ganger så bra ut som dette. Dette spillet skal bli sluppet en gang i 2007 og ser allerede utdatert ut. Det lover ikke godt :hmm:

 

Å ja. Filmen er en pre rendret cinematic. Det ser du med en gang ;)

Endret av Phoenixs
Lenke til kommentar
Han sa at the "SER" ut som Wow. Det har han nokså rett i. Samme bruk av bloom effekten og lignende "look". Blizzard har basert mye av utseendet (Spesielt av Orkene) på Warhammer.

 

Jeg var virkelig skuffet av disses bildene. Jeg hadde ærlig talt forventet litt mer. Forrige Warhammer Online (Det som ble kansellert) så 2 ganger så bra ut som dette. Dette spillet skal bli sluppet en gang i 2007 og ser allerede utdatert ut. Det lover ikke godt  :hmm:

 

Å ja. Filmen er en pre rendret cinematic. Det ser du med en gang  ;)

5752911[/snapback]

 

 

Skuffet? Hvordan kan du være skuffet over bilder du ser av et spill som ennå er i preAlpha stage? Det er jo 1.5 år unna release og det sier jo seg selv at mye vil bli forandret innen den tid. Ta en titt på hvilket som helst annet spill (MMORPG) så ser du jo det samme.

WoW så ikke ut som det gjør nå i tidlig Alpha. Det er jo ikke grafikken som er det viktigste å tenke på når man designer et MMORPG.

 

Ang det at enginen SER ut som WoW's så blir det jo likevel feil å sammenligne dem. Å ha samme type grafikk er jo ikke det samme som å bruke samme engine eller å basere den på samme engine.

 

Da burde man heller sammenlignet DAoC's siste expansionpack (som det jo også er Mythic som lager) med WoW, men det er jo ingen som gjør i og med at de aller fleste som spiller eller har spilt WoW aldri har spilt DAoC (eller for så vidt andre MMORPGs).

Warcraft hentet inspirasjon fra Warhammer da Warcraft ble laget, det er gammelt nytt, så dersom rasene i Warhammer ligner på WoW så er det av den grunn.

 

 

Uansett er det jo da i hvert fall bra at de aller fleste ikke synes grafikken er det som er avgjørende om spillet er bra eller ikke da.

Lenke til kommentar

Du skrev at spillet ikke har samme engine som Wow. Jeg påpekte bare at personen i posten du siterte, skrev at der SER ut som Wow.

 

Det er klart at spillet er i alpha. Men det spillet ser ut som i alpha er nokså likt det, det vil ende opp med å se ut som. Det eneste som virkelig forandret seg i Wow fra alpha til retail var noen design changes, nye vann effekter og bloom effekten. Men teksturer og modeller forandret seg ikke mye. Jeg tviler på at Mythic vil forandre spillt drastisk fra alpha til retail. Det vi ser nå er nok temmelig likt det vi vil se i retail. Det tar veldig lang tid å lage modelene og teksturene. Det er ikke noe som forandres over kort tid.

 

F.eks. Det gamle Warhammer Online så slik ut it alpha.

 

warhammer_online2b.jpg

 

Det er klart at gameplay er viktig. Men i mmo spill er grafikken også en del av gameplayet. Siden du skal føle deg dratt inn i verdenen.

Lenke til kommentar

I WoW ble faktisk også polycounten eller texturene til selve modellene også forandret. Faktisk var WoW mye mer detaljert og virkelighetsnært enn det det ble i løpet av BETA perioden. F.eks ble faktisk female trolls totalt forandret over 3 ganger i løpet av 1 år før release. Nå snakker vi om closed beta, ikke åpen beta.

 

Uansett, bildet du viser er ganske bra ja, men dette blir jo da mer slik som EQ2 er med tanke på grafikk, altså mye mer realistisk i stedet for en mer "tegnet" grafikk.

Det man også må huske på er jo at Warhammer (nå som Mythic designer det) er et RvR spill noe som resulterer ofte i at flere 100 spillere vil være innenfor clipping range samtidig og aktivt bruke abilities som har imponerende spell effects / animasjoner.

Dette krever jo at designen er veldig bra gjennomført slik at alle som spiller ikke må ha det nyeste av det nye for å kunne spille spillet uten å måtte irritere seg over slideshow, lagg, dårlig fps osv.

 

Dersom man sammenligner WAR med WoW, så sier faktisk Mythic at deres modeller har over dobbelt(!) så many polycounts som WoWs. Hemmeligheten er jo at man også kan legge mange mindre detaljer til texturene og dermed "lure" oss til å tro at polycounten er veldig høy. Fordelen med å legge detaljer som ikke trenger å være like fremtredende i texturen er jo at det er mye mer effektivt med tanke på fps, lagg, slideshow osv. Så dersom WAR klarer dette, med bedre polycounts og minst like bra grafikk, ja, da er jeg fornøyd.

 

En annen ting er jo animasjonsdelen. Dette er jo også noe som er veldig viktig for at man skal bli dratt inn i verdenen. Dette er jo også noe som tar mye tid, men er det gjort riktig så har det veldig mye å si for om grafikken "synes" bra ut eller ikke.

 

Nå som vi er inne på gamle screenshots så må det jo også nevnes at kostnadene til de tidligere utviklerne skjøt i taket og hele design prossessen tok mye lenger tid enn planlagt. Det var jo derfor Games Workshop avsluttet samarbeidet med dem. Noe av grunnen er helt sikkert pga grafikken :p (Ja, nå spekulerer jeg hehe)

Det å lage realistisk grafikk er ikke spesielt vanskelig for dem som kan dette, men det tar veldig lang tid. Da kommer man fort inn på at det faktisk skal være et MMORPG, og da må jo også størrelsen på verden være deretter. Dersom man skal ha et nydelig immersivt landskap som også skal være variert og storslott fra zone til zone, så vil det jo ta år å kun designe den biten :)

Det er en grunn til at FPS stort sett har best grafikk, se bare på UT2007, det er jo helt rått, men forskjellen der er jo at man kun trenger å designe et fåtall av maps og ikke en hel verden som tar mange mange timer å reise gjennom.

 

 

Sorry at dette ble så off topic, men er jo greit med en liten vennlig diskusjon :)

/hug Phoenixs :blush:

Lenke til kommentar
er du ikke litt ute på bærtur nå eller?

 

såklart er det ikke misslykket

 

 

WoW's PvP mener jeg (og mange andre) er totalt mislykket ja. Dersom man ikke kjenner til bedre, så virker det kanskje greit, men vet man bedre, så ser man fort at dette er noe Blizzard ikke hat fått til i WoW.

 

Jeg spilte forresten på samme server som du gjør. Synergy (Horde) på Daggerspine.

 

Da WoW ble released, så hadde ikke Blizzard noe som helst plan for hvordan PvP om til å bli. De laget PvP og PvE servere og forskjellen var jo at man på en PvP server kunne stort sett bli angrepet eller angripe andre når som helst, hvor som helst. Dette kan man også i dag, men nå spiller det veldig liten rolle. Det er faktisk bare noen få som deltar i slik PvP. Flesteparten finner du i det neste jeg skal komme inn på, nemlig BattleGrounds, altså instanced PvP zones.

 

Sannheten er at serverne til Blizzard ikke taklet at folk likte å komme sammen i store grupper og sloss. De hadde ikke forstilt seg at det skulle bli sånn og da de ble klar over det så bestemte de seg for å flytte PvPerne til egne instanced zones hvor de ikke ville påvirke serverens load.

Plutselig ble man satt i for å gjøre PvP, ofte i flere timer før man kunne delta. Sammen med BattleGroundsene kom også regler for hvert type "spill", nå var det altså ikke vanlig PvP, men enten kunne man spille capture the flag i en fantasy setting, eller så kunne man sammen med 40 andre ta over tårn og festninger som fienden sammen med masse masse NPCs forsvarte.

 

Nå kom også PvP Honor systemet, et system som er så dårlig laget at det er en stor skam at det kom fra Blizzard. I dette systemet er det kun tid som avgjør om man gjør det bra eller dårlig. Sammen med tid så var det også veldig vanlig at man jukset ved å avtale BattleGrounds slik at fienden ikke forsvarte noe slik at man vant på veldig kort tid, og så gjorde man det samme for dem etterpå. Dette er jo helt latterlig! Det tok mange måneder før Blizzard gjorde noe som helst for å ordne opp i disse problemene, selv om mange av oss ropte varsku om det fra begynnelsen av.

 

Ellers så kan man jo nevne at WoW ennå ikke har klart å diske opp med immunity timers mot CC, noe som burde vært gjort fra første stund. Samtidig, så er det så lite group play og taktikk i WoW at det kun blir om å gjøre å ha flest folk og best items.

Det er jo latterlig når jeg med full epic gear kan leke med 2-3 vanlige folk selv om de kanskje spilte bedre enn meg. WoW PvP = all about gear!

 

Jeg kan fortsette om det er noen som vil, men nå er vi veeeeldig langt off topic, og dersom dere fortsatt spiller WoW og stortrives med det, så vil vel dere kanskje ikke like postene mine så veldig mye ;)

Lenke til kommentar
[klipp] WoW's PvP er jo totalt mislykket [klipp]

5752805[/snapback]

LOL.. totalt mislykket?

5755359[/snapback]

er du ikke litt ute på bærtur nå eller?

 

såklart er det ikke misslykket

5755378[/snapback]

Bare for å være klar på det....

Det er Frosten som mener at det er mislykket. Jeg (maanemann) stilte meg undrende til utsagnet hans.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...