Gå til innhold

Trenger LAN sponsing i Horten


Anbefalte innlegg

Hei!

 

jeg og noen kamerater har tenkt til å arrangere et LAN party i april/mai engang.

Vi har tenkt å arranger det i en gymsal på en barneskole.

Vi tenker at det kommer ca 40-100 personer.

 

det vi trenger sponsing av: Leie av strøm, Brus, Mat (pizza, pølser osv..), Godteri, Internett (håper på 100mbit), Kabler.

 

Håper det er noen som kan sponse oss.

 

evt. noen som vet om noen kan sponse oss.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror nok dere bør være litt mer aktive enn som så for å få sponsorer, men

 

-Strøm kan du ta med ranvik her på forumet. Han bor i Sandefjord og har spesialisert seg på strøm til datapartyer (må være elektrikker for å gjøre sånt, så begrenset med hvor mye du kan gjøre selv).

-Mat: ta kontakt med Bakers avd. Sem, så får dere ukurrant pizza til 10 kroner pr. pizza. (100 kroner pr. eske). Må hentes på Sem i Tønsberg på dagtid.

-Internett må dere tenke litt mer på. Siden det er på en skole, så er det vel en internett-linje der fra før. Ta kontakt med IT-avdelingen i kommunen og hør om å få låne linje av dem, bør nok satse på å få inn noen med linux-kunnskaper for å sette opp en brannmur, men det er det nok av folk i fylket som kan.

 

Trenger dere switcher/nettverkskabler, kan du ta kontakt med meg på melding. Holder til på Nøtterøy, så er ikke så langt unna.

Lenke til kommentar
Tror nok dere bør være litt mer aktive enn som så for å få sponsorer, men

 

-Strøm kan du ta med ranvik her på forumet. Han bor i Sandefjord og har spesialisert seg på strøm til datapartyer (må være elektrikker for å gjøre sånt, så begrenset med hvor mye du kan gjøre selv).nok satse på å få inn noen med linux-kunnskaper for å sette opp en brannmur, men det er det nok av folk i fylket som kan.

 

Trenger dere switcher/nettverkskabler, kan du ta kontakt med meg på melding. Holder til på Nøtterøy, så er ikke så langt unna.

5720368[/snapback]

Det utstyret som dere evt må levere der er utstyr de faktisk kan koble opp selv, ellers er jobben dere gjør like ulovlig som jobben han hadde gjort selv.

 

En elektriker kan ikke jobbe uten å være under en godkjent installatør, og hver installatør har sine arbeidsområder å forholde seg til, og må søke om installatørrettigheter om han skal jobbe i andre fylker enn de han er godkjent i.. Bare sånn til informasjon.

 

Hvorvidt det er så lurt å koble opp dette utstyret uten erfaring er en annen sak, men det går vel mer på å få det funksjonelt, og dette er ting man kan av erfaring, ikke etter utdannelse. Men siden han har spesialisert seg på strøm på lan (akkurat som meg) så har han en viss erfaring og kan lettere se løsninger som fungerer bra på lan..

 

 

Alex, har sendt deg svar på pm'en ang. strøm, men er jo endel biter dere ikke har på plass enda, så dere burde kanskje revurdere arrangementsperiode, hvertfall ikke før Mai..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...