Gå til innhold

Dual CPU - Spill?


tore-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-09-22 12:31, skrev tore-:

Sier hvem? Det trenger jo **** ikke være en server for å være dual... herregud..! arg... dumme folk som tror de vet bedre


Argh.. Dumme folk som blir irriterte når folk svarer på det du lurer på!

Kommer i farta på kun et spill som utnytter dual CPU; Q3.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-22 10:30, skrev tore-:

er ikke dum, jeg tenkte mer på ytelse


 

I et forum er det vel hensikten og ta for seg at den som spør ikke kan så mye slik at de kan hjelpe dem best mulig....eller hva? Så med andre ord, det at han sa med SMP støtte i kernel, det var da bare til hjelp. :smile:

Lenke til kommentar

Alle spill basert på Quake 3 motoren har vel SMP støtte. Så har du dilla på Quake 3, Medal Of Honor: Allied Assault og sånt så er det jo fett. Men de færreste spill har støtte for Dual. Så du vil ikke få utnyttet Dual systemet ditt maksimalt.

 

Hadde vært en fordel å ikke vært så forbanna sinna. Folk visste jo ikke at du hadde peil på Linux, da du ikke sa noe om det.

Lenke til kommentar

Greit nok om spill ikke har SMP støtte, men gjerne har nyere OS det. (WinNT-etterkommere, selvf 99% av alle *nix's. Kernel-level threads) Det vil si at duals vil fungere mer effektivt stort sett uannsett. Menneh om du vil oppdage forskjeller i spillet er nok lite sansynlig. Man må bare huske at der kjøres gjerne andre ting enn et spill på en maskin, selv når man spiller.

 

Jeg har selv hørt at halflife (CS) fungerte _veldig_ bra i X ved hjelp av wine (og lignende), på et dual system. Mye takket være linux.

 

-Dante

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...