Gå til innhold

Nokia 3510i tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var mye forskjellig som gjorde at jeg mislikte den sterkt...

for det første, så knirket min som bare det. Jeg ble gal av den konstante knirkelyden som kom av den.

 

For det andre så var displayet sugent.(vet det er lenge siden, men en dog, den var verre enn nødvendig.)

 

ellers så var det masse småting, som godt kan hende var bare med min telefon, som gjorde den så utrolig irriterende. Som bla. at den holdte den gamle nokiakvaliteten, som ikke akkurat var på topp.

 

Noen ting klarer man sett og slett ikke å like. En av mine slik ting var og er bla. Nokia 3510i

Lenke til kommentar

Har også en Nokia 3510i liggende her, på nattbordet faktisk. Det er en backup telefon til min SE K750i, Nokian bruker jeg ganske ofte i og for seg. Det er vel ikke noe galt med selve telefonen tror jeg. Knirkelydene som en her forteller om har jeg ikke hørt om, men nå fikk jeg min sommer 2004 eller 2005 da :p. husker ikke helt. Kjøpte den via nett for rundt 400 kr med kontantkort, måtte ha ny mobil.

Det er jo en fin telefon, og min har vært med på litt av hvert egentlig. Batteriene på begge mine mobiler holder seg ca. like lenge. rundt 10-12 dager på både Nokian og SE K750i`en. 3510i`en tåler jo litt da, og det er bra. Akkurat på den telefonen savner jeg ikke noen ting. Man må jo innse at Kamera, Mp3 spiller på den hadde jo blitt helt hei og hå. Hadde blitt så dårlig kvalitet at, fy.

 

Så jeg bruker min 3510i som backup. Har ræva mye penger på den også. Fylte den opp i fjor (Når jeg brukte den som master mobil) for 1000 kr, (Spess tilbud fra Telenor), og har hatt kontantkortet i 1 år, 2 månder og 18 dager blir det vel i dag :p.

 

Uannsett. en rimelig bra telefon.

Lenke til kommentar

"Den store"-tråder om enkelte mobiler er ikke helt ønsket med mindre det er snakk om en lanseringstråd. FOrumet blir mest oversiktelig dersom enkeltspørsmål rundt mobiler postes i egne tråder, og det blir lettere for andre som ikke deltar i store-tråden å finne den informasjonen som trengs dersom det gjøres slik.

 

Derfor stenger vi slike tråder som det her konsekvent.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...