Ustedalen Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Vel, det har seg sånn at jeg er alene hjemme i helgen, og jeg er ikke akkurat en mesterkokk. Så er det noen som har noen oppskrifter på god (og helst billig!) mat jeg kan lage meg, så hadde det vært kjempefint Lenke til kommentar
Matias Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 (endret) Pleier å lage dette noen ganger: 1. Kjøp deg pitabrød, kjøttdeig, ost og spagettisaus eller pizzakrydder. 2. Varm opp ovnen til 200-220 grader 3. Stek kjøttdeigen og tilsett spagettisausen eller pizzakrydderet 4. Sleng kjøttdeigen over pitabrødet og sett på ost 5. Varm i ovnen til osten er gylden Endret 23. februar 2006 av -Mithrandir- Lenke til kommentar
SideburnsKongen Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Grandiosa FTW. 14 14 14 14 14 14 14 Lenke til kommentar
themanfrom Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Pleier å lage dette noen ganger: 1. Kjøp deg pitabrød, kjøttdeig, ost og spagettisaus eller pizzakrydder. 2. Varm opp ovnen til 200-220 grader 3. Stek kjøttdeigen og tilsett spagettisausen eller pizzakrydderet 4. Sleng kjøttdeigen over pitabrødet og sett på ost 5. Varm i ovnen til osten er gylden 5654128[/snapback] Ikke noe salat, du må være gal . ------- Jeg klager alltid på at det ikke er salat på rundstykket i kantina. Får til svar at jeg er den eneste på skolen som vil ha salaten på Lenke til kommentar
Ustedalen Skrevet 23. februar 2006 Forfatter Del Skrevet 23. februar 2006 Salat er digg da Men i dag ble det wraps, noe som det blir i morgen også (nå vet jeg hvordan det er å bo på hybel ). På lørdag får jeg besøk, så er det noen som har tips til skikkelig god mat? Denne gangen sparer vi ikke på kronestykkene Lenke til kommentar
valentino Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 (endret) Om du liker feit mat så er dette kanskje noe for deg: Fersk Laks, 200-250 gram pr. pers. 2pk rømme + 1 pk fløte. Helst ingen lettprodukter. Potet Fiskebuljong Salt Pepper Start å koke potetene Krydre fisken med salt og pepper. Ha høy varme på panna og legg fisken nedi. Stek fisken på alle sider og reduser temperaturen. Bland 1pk. rømme og 1pk. fløte og legg til litt fiskebuljong og hell etterpå over fisken. La dette surre på lav varme til potetene er ferdig. Den andre rømmepakken har du ved siden av når du eter dersom det ikke er nok saus for deg. Sitron kan også være litt godt. mvh. Valentino Endret 23. februar 2006 av valentino Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Du kan jo prøve deg på en hjemmebakt pizza hvis du gidder. Oppskrift på deig finner du helt sikkert på nettet. Men tilsett en dæsj Oregano samt litt ekstra olivenolje. kompanser ved å tilsette litt mindre vann enn vanlig.. Sleng gjerne oppi en liten dæsj grill-/allroundkrydder også hvis du ønsker en mer smakfull deig.. Til topping så velger du selvfølgelig etter egen smak. Jeg har sans for Taco-kjøttdeig (Kjøttdeig stekt med sånn taco-mix) og løk og champignon.. Dette tar jo sikkert noe tid. Så hvis du er veldig utålmodig så stikker du heller å kjøper en Grandis Lenke til kommentar
Leontodon Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Du kan prøve med sursøt kylling med ris. Eller som noen har sagt, fylle pitabrød med diverse godsaker. Pannekaker er godt det og. Lenke til kommentar
Ksungam Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Spaggeti er kjempelett, og dritgodt Lenke til kommentar
KimNK Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Varm opp ei pakke fløyte og ein haug med norvegiaost slik at det blir saus, skjær terninger av ein boks med bogskinke og hiv oppi, gjerne litt sjampinjongz og litt salt og pepper. kok pasta til, voila! Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Pleier å lage dette noen ganger: 1. Kjøp deg pitabrød, kjøttdeig, ost og pizzakrydder. 2. Varm opp ovnen til 200-220 grader 3. Stek kjøttdeigen og tilsett pizzakrydderet 4. Sleng kjøttdeigen over i pitabrødet og gryt nedi ost samt myyye mais 5. Spis deg god og mett 6. Drikk cola intill, samtidig som du ser en bra film 5. Avslutt med ca 50kr i smågodt, og mere cola 5654128[/snapback] Lenke til kommentar
themanfrom Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Best0: Den støtter jeg, men du glemte salaten..(Snakker om salat blader..) Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Det står jo at han er dårlig til å lyve, altså at han løy om alle de positive sidene. 5650182[/snapback] Glemte salaten med vilje Lenke til kommentar
Arne_F Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 (endret) 1. Varm opp en stekepanne 2. Hardstek 2-3 egg 3. Legg til litt kokt skinke (skåret i små biter) i panna 4. Legg til kokt ris (risen skal bare varmes godt i panna og IKKE stekes) i panna 5. Legg maten på en tallerken 6. Tilføy mye krydder Billig og god mat, laget på 1-2-3! Endret 23. februar 2006 av Rune_F Lenke til kommentar
goliatmo Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 fjordlann les bakpå pakken for videre konstruksjoner... Lenke til kommentar
Jennifer Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 nudler med tilbehør funker også Lenke til kommentar
Zlatzman Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Noe som tar litt mer tid og vilje å lage, men som er veldig enkelt: Du trenger: Nachos / Tortilla Chips. Gjerne First Price Kylling Løk Champignon Ost Paprika Salsa Chili Diverse krydder Fremgangsmåten er som følger: Stek opp kyllingen og løken, samt soppen, krydre med chili. La dette stå på platen i svak varme mens du fyller opp en ildfast form med nachos, ha gjerne noen tynne ostelag i nachosen. Oppe nachosene har du på grønsakene du ikke stekte, samt det du har stekt opp. Helt på toppen strøs ost. Sett formen i ovnen ved 150-200 grader, den er når osten har smeltet og du synes maten generellt ser ferdig ut. Porsjonsstørrelser legges på tallerken og nytes. OBS: Denne ble tatt på feelingen første gang, jeg er litt usikker på temperatur i ovnen og hvor lenge den stod. Det er mulig vi tilsatte en boks grovhakkede tomater, men det husker jeg ikke. Skal høre med sjefskokken i morgen. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 23. februar 2006 Del Skrevet 23. februar 2006 Hva med en ordentlig biff, eller kanskje en gryte med av noe slag? Chili con carne er god, ikke så oppfinnsomt kanskje men smakfullt. Hjemmelaget pizza e.l er vel en sikker vinner, stek deigen litt i ovnen før du har på fyllet. Hva du skal bruke som topping blir jo helt opp til deg selv, her fins det uante muligheter. En ordentlig biff med bakt (urte)potet og en god sjysaus med garnityr etter ønske er heller ikke å forrakte. Pass på å få en ordentlig biff og stek den riktig. Woking er jo også moro og det er gjort på et øyeblikk. Svin og nudler er en god kombinasjon. Så er det bare å variere i de grønnsaker du liker. Pass på å kutt dem i passe biter, slik at de blir ferdige samtidig. Om du vil ha saus, kan du bruke kjøtt/grønnsakskraft som du kan jevne med litt maizena. Woking skal gå fort, du skal ikke koke ingrediensene nevneverdig. Ikke Wok for mye i gangen, gjør det heller i flere omganger. Viktig at temepraturen er høy. Lenke til kommentar
Mirann Skrevet 24. februar 2006 Del Skrevet 24. februar 2006 Enkle ting og lage: Moussaka Lasagne Ellers er jo mat.no en sikker vinner Lenke til kommentar
Propaganda Skrevet 24. februar 2006 Del Skrevet 24. februar 2006 Pølseform (stor form) 1 pakke røkte kjøttpølser 1 pakke revet ost (gratineringsost) 1 lite glass tomat pure 1 løk 1 pakke makaroni Sett over 6 porsjoner makaroni og kok dette opp, når dette er ferdig legger du det over i en form som du kan ha i ovnen etterpå. Mens makaronien koker så kan du kutte opp løk og kjøttpølsene i ønsket størrelse, steke dette i panna til det er gyllent og deretter ta oppi litt tomatpure (jeg bruker en teskje, men du kan godt bruke mer hvis du er glad i tomat ) ... hell litt vann over alt dette så du får blandet ut tomatpure'n godt... Legg dette deretter over makaronien i formen du har satt fram, og bland dette godt sammen... spre ost over hele stæsjet og litt oregano på toppen... Sleng den i ovnen på 200 grader (varmluft eller vanlig) i ca 20 minutter og vips du har en knakendes god middag som ikke er så veldig dyr Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå