Flygg Skrevet 28. februar 2006 Del Skrevet 28. februar 2006 hvis du bruker motorsag blir kjøttet fullt av kjedeolje, og saga full av kjøtt 2 Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 28. februar 2006 Del Skrevet 28. februar 2006 Giljotin ? Alle har vel en sånn en slengende... 1 Lenke til kommentar
berntwm Skrevet 28. september Del Skrevet 28. september On 23.2.2006 at 1:52 PM, XmasB said: Etter å ha bannet bra på kjøkkenet i går kveld, og ikke kommet mer enn halveis gjennom den nedfryste biffen, har det kommet til dette. Jeg trenger noen gode forslag til verktøy. Kom med dem! Biffen er på nærmere 2 kilo. Litt mer enn jeg og kona klarer å fordøye på en lørdagsaften. Dypfryst. Tine for å fryse ned igjen er jo ikke noe sjakktrekk... Hva med en multikutter?? Lenke til kommentar
Oknok Skrevet 28. september Del Skrevet 28. september Termitt. Da slår du tre fluer i en smekk: Skjæring, tining og steking. Ellers er vel skjæring med kniv etter tining (eller før frysing) veldig vanlig. Er det dypfrosset er det tungt selv med tagget kniv. Sag er bedre. Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 28. september Del Skrevet 28. september Kjøttsag eller båndsag 😀 1 Lenke til kommentar
backtoback Skrevet 28. september Del Skrevet 28. september Kjøp en elektrisk kniv. Pass på at det følger med et knivblad for frosne matvarer. Tips: Bruk gjerne en slaktehanske på hver hånd, men det er hånda du ikke holder kniven med som er mest utsatt for å bli skadet. 1 Lenke til kommentar
Prusk Skrevet 30. september Del Skrevet 30. september Hvordan finner folk poster fra 18 år siden og tror at denne problemstillingen fortsatt er aktuell for trådstarter? 2 Lenke til kommentar
panzerwolf Skrevet 30. september Del Skrevet 30. september Prusk skrev (20 minutter siden): Hvordan finner folk poster fra 18 år siden og tror at denne problemstillingen fortsatt er aktuell for trådstarter? Lurte på det samme selv. Lenke til kommentar
XmasB Skrevet 4. oktober Forfatter Del Skrevet 4. oktober Prusk skrev (På 30.9.2024 den 7:12 AM): Hvordan finner folk poster fra 18 år siden og tror at denne problemstillingen fortsatt er aktuell for trådstarter? Hei hei hei! Dette kommer til å en være en aktuell problemstilling frem til den dagen jeg har en industriell bensag. Koster fort 20k for en god en om jeg husker rett. Evt kan jeg kjøpe en manuell kjøttsag til 179,- på Biltema. Eller elektriske kniver. Mange muligheter. Om jeg husker rett (det er gått nesten to tiår!) så endte jeg opp med å bruke en kombinasjon av vanlig universalkniv og brødkniv for å få litt hjelp av taggene på den. Det var et helvete og svært lite effektivt. Motorsag og vanlig sag brukt til å kappe treverk med virket lite hygienisk. Also, obligatorisk med denne. Fuck, jeg er blitt gammel. 1 4 Lenke til kommentar
perpyro Skrevet 5. oktober Del Skrevet 5. oktober I et slikt nødstilfelle ville jeg funnet fram buesaga fra uthuset, vaska bladet i sprit og saga i vei. 1 Lenke til kommentar
Valmeth Skrevet 5. oktober Del Skrevet 5. oktober Prusk skrev (På 30.9.2024 den 7:12 AM): Hvordan finner folk poster fra 18 år siden og tror at denne problemstillingen fortsatt er aktuell for trådstarter? Jeg har nylig begynt å kjøpe hundefor i form av - VOM 6kg pølser De selges frosne, og alle som tidligere har kjøpt halvkilo pølsene og kjent hvordan de lukter etter 0,038 sekunder i kjøleskapet skønner at 6kg pølsene må sages på båndsag frosne og slenges tilbake på frys umiddelbart!!! Forøvrig, prisforskjellen 6kg pølser vs 0.5 kg er så stor at man sparer inn en båndsag ila ett år. Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 5. oktober Del Skrevet 5. oktober XmasB skrev (På 4.10.2024 den 9:22 AM): Hei hei hei! Dette kommer til å en være en aktuell problemstilling frem til den dagen jeg har en industriell bensag. Koster fort 20k for en god en om jeg husker rett. Evt kan jeg kjøpe en manuell kjøttsag til 179,- på Biltema. Eller elektriske kniver. Mange muligheter. Om jeg husker rett (det er gått nesten to tiår!) så endte jeg opp med å bruke en kombinasjon av vanlig universalkniv og brødkniv for å få litt hjelp av taggene på den. Det var et helvete og svært lite effektivt. Motorsag og vanlig sag brukt til å kappe treverk med virket lite hygienisk. Also, obligatorisk med denne. Fuck, jeg er blitt gammel. Motorsag kan du bare droppe den river 😀 Lenke til kommentar
Labelle Skrevet 7. november Del Skrevet 7. november Båndsag er det beste og brukes mye av slaktere dog ferskt kjøtt. Brukte selv baufil i går når jeg laget spare ribs av lam. Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 7. november Del Skrevet 7. november I dag hadde vi frosne koteletter til middag. Vi var bare to personer, men alle kotelettene (en stor pakke, nok til 4 personer) var frosset fast i hverandre. Vi tinte alt sammen såvidt nok i micro´en til at kotelettene kunne skilles, og kastet halvparten tilbake inn i fryseren. Det holder til middag en annen gang. Det sies at man ikke skal fryse igjen kjøtt som har vært tint, men det var bare tint i noen minutter før det ble fryst igjen. Antar det går bra. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå