Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Hva er beste verktøy for å skjære nedfryst kjøtt?


Anbefalte innlegg

Etter å ha bannet bra på kjøkkenet i går kveld, og ikke kommet mer enn halveis gjennom den nedfryste biffen, har det kommet til dette. Jeg trenger noen gode forslag til verktøy.

 

Kom med dem!

 

Biffen er på nærmere 2 kilo. Litt mer enn jeg og kona klarer å fordøye på en lørdagsaften. Dypfryst. Tine for å fryse ned igjen er jo ikke noe sjakktrekk... :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grov sag er tingen og både bandsag, sirkjelsag,vedklyver og bajonettsag gjør jobben.

Kjedesag er ikke å anbefale fordi kjedet smøres med olje.

Vil gå bra om saga er ny og du smører emd smult istedenfor olje fra første dag.

Baufilblad vil gå tett av kjøtt grunnet de fine tennene så det må være grovt for å funke.

Sagtannet kniv er ubrukelig, noe jeg bitterlig har erfart.

Lenke til kommentar

øks :) jeg har delt opp masse fryst kjøtt med øks, dette var til hunder vel og merke så hygienen rundt dette var kanskje ikke like viktig som for oss sarte mennesker. også må du kunne bruke øksa ganske presist for å bruke øks selvfølgelig. men du mister jo mye mindre kjøtt og lager mindre klin med øks enn med en sag, men sag funker sikkert fint det?

Endret av opticus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...