Gå til innhold

Forskjellen på 1.6 og Source?


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ser det er MYE bullshit her. Her er en liste over ting som er feil eller rett og slett irrelevant.

 

1. Hitboxen er ikke dårligere, men faktisk bedre. Må bare justeres litt. Skriv cl_interp 0.01 og cl_interpolate 0 i console og du får perfekte hitboxer hvis du har skikkelige rates. Den videoen er antagelig noen 1.6 folk som har ødelagt hitboxen med vilje ved å sette cl_interp feil og ha feil rates.

 

2. Det er noe lettere å ta HS (større område som er hitbox for hodet), men dette er det samme for alle så det gjør ikke spillet lettere eller vanskeligere på noen måte. Skuddene registreres også like bra om ikke bedre enn i 1.6, det er random skuddmønster ved spray i begge spill. Dette er tilnærmet likt i begge spill.

 

3. Når det gjelder gameplay er det smak og behag. Personlig liker jeg at det er litt mer ting på mappene og ikke så rensket som i 1.6, men skjønner at folk liker dette også. Jeg synes også det er bra at det ikke går ann å skyte gjennom vegger da dette gjør spillet mer random i mine øyne. 1.6 match på nuke er jo bare spam i et minutt før det skjer noe, og random spam er som det står RANDOM. En ting jeg savner i source er at spillerne blir kastet bakover når man tar HS på dem, det var fett og ga et lite kick :) Er det dette dere refererer til som "feeling", 1.6 folk?

 

4.Når det gjelder grafikk så er source totalt overlegent så lenge du liker bra grafikk. Den ser rett og slett pent ut hvis du vil. Personlig kjører jeg med alt på low fordi jeg da har 100 fps stabilt. For meg er source blitt et bedre spill selv når det ikke ser bedre ut. Lyd er også "bedre" så vidt jeg husker, i 1.6 går det jo ann å høre ting over halve mappet. Isåfall sist jeg prøvde det. I source er det litt bedre, man hører ikke ting gjennom 2 vegger og 100 meter avgårde.

 

5. Når det gjelder våpen, rekyl og andre småting så er det mest vanesak. Å gå over til et annet skytespill er nesten alltid rart fordi man er vant med annen oppførsel på våpen osv.

 

6. Andre ting som gjør at folk foretrekker 1.6 framfor source er HLTV som er ganske bra, isåfall i forhold til crappy STV. Dette gjør det mer egnet til konkurranser da man kan broadcaste matchene. Og pga av proffene spiller 1.6 er det sinnsykt mange som spiller 1.6 fordi de "kule" gutta spiller det.

 

Men et VELDIG godt argument for å spille Source: Source utvikler seg, 1.6 vil stå der det står nå i all fremtid mens Source kan bringe esport scenen videre.

 

 

Sånn, der er et skikkelig svar på hva som skiller 1.6 og source. Ikke bare "feelingen" er annerledes.

Lenke til kommentar
har du tenkt på hvor mange som ikke fikser cl_interp 0.01 og cl_interpolate 0? Da sier det seg selv at spillet oppleves som buggy.

5753895[/snapback]

 

 

hehe, stemmer :)

5753901[/snapback]

 

sant det! :hrm: er alt for mange som ikke gjør noe som helst med config'en sin.. rates er jo det viktigste.. kan jo være virkelig irriterende å spille mot slike! :hrm:

 

har spilt cs av og på siden tidlige beta-versjoner, men spiller CSS nå! :) etter at Source kom, har jeg bare såvidt toucha 1.6.... men kan ha d gøy på 1.6 så lenge jeg ikke spiller mot pro-folk! :p

 

noe jeg ikke får inn i huet etter å ha spillt source en stund, er at jeg faktisk kan skyte gjennom 14 meter med betong, å enda ta hs! :!: noe jeg ser på som helt LATTERLIG! :!: også dette at man kan høre hvor folk er på evig store avstander, er også like irriterende...

 

men som sagt, har spillt cs i mange år.. men spiller source, å KAN ha det moro med 1.6! :yes:

Lenke til kommentar

Prøvde så lenge jeg kunne å holde meg unna denne tråden, da denne diskusjonen har en stygg tendens til å bli ekstremt usakelig og uten mening til slutt.

 

Men da jeg fikk se den videoen linket til lengere opp i tråden følte jeg det var på tide å reagere, fordi det er ikke sånn, rett og slett. Vær så snill og se ordentlig etter, da vil du veldig fort se at det er mer en enn ting som ikke stemmer med den videoen der. Forøvrig kan jeg også garantere at det er veldig få feil igjen i CounterStrike:Source.

Lenke til kommentar

Fikk først source og spilte det i ca 3 måneder, så kjøpte jeg 1.6 og syntes rett og slett det var bedre å spille. Source er jo av høyere kvalitet på grafikk og lyd men som nevnt tidligere i tråden er det noe med denne feelingen i 1.6 som gjør at jeg foretrekker det :)

 

Sånn er altså min mening :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Forskjellen fra 1.6 til Source er enkel og grei: Source er mer utviklet enn 1.6.. Tiden går, og utviklingene går.. Helt simple..

 

Bare tenk på når de ble laget.. Grafikken som finnes d.d fantes ikke da 1.6 ble laget.. Og lager man spill d.d blir grafikken nesten som Source.. (litt bedre siden det er en stund siden Source kom)

 

Se på de alle nyeste spillene, og sammenlign med 1.6.. ALT som skiller 1.6 fra Source er utvikling innen de elektroniske/teknologiske på markedet.. (bedre prosessorer, bedre skjermkort)

 

Spill-utviklerne har mer og mer å "leke med".. Det blir bedre og bedre skjermkort, ram-kort, skjermkort o.l, og spill-utviklerne kan lage bedre spill.. Man lager ikke spill med grafikk som 1.6..

 

Helt til slutt vil jeg bare si at jeg ikke har noe som helst imot 1.6, spiller det selv.. :p

Lenke til kommentar

Forskjellen på Source og 1,6 er at source har bedre grafikk og lyd og har da høyere system krav. 1,6 har bedre gameplay og er mer lagt opp til konkuranse. Source er dårlig på dette å det er mye lavere nivå på spillerene. Jeg liker da CS 1,6 best siden jeg liker det litt "vansklig" å det er mer lagt opp til konkuranse. Når du spiller cs er det tross alt ikke grafikken men gameplayen som teller. Jeg har ingenting i mot at noen liker source men jeg foretrekker 1,6 siden det er en del mindre bugs der.

Lenke til kommentar
Prøvde så lenge jeg kunne å holde meg unna denne tråden, da denne diskusjonen har en stygg tendens til å bli ekstremt usakelig og uten mening til slutt. 

 

Men da jeg fikk se den videoen linket til lengere opp i tråden følte jeg det var på tide å reagere, fordi det er ikke sånn, rett og slett.  Vær så snill og se ordentlig etter, da vil du veldig fort se at det er mer en enn ting som ikke stemmer med den videoen der.  Forøvrig kan jeg også garantere at det er veldig få feil igjen i CounterStrike:Source.

5758868[/snapback]

 

 

Hvis du tenker på det med hitboxene, så er det faktisk sant, det er slik.

Har testet selv, og ja jeg spiller en del source.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...