Gå til innhold

Problem med GPRS etter flytting til Netcom


Anbefalte innlegg

En kamerat av meg som har Chess abb. har mottatt nytt simkort ifm. flytting til netcom sitt nett, og det å ringe og sende sms med telefonen funker helt fint, men tjenester som bruker GPRS (mms & wap) funker ikke.

 

Han var så uheldig å avvise den opprinnelige meldingen med nytt mms/wap oppsett som ble sendt automatisk fra Chess etter han hadde tatt i bruk det nye simkortet, og ved "manuell" bestilling av oppsett fra Chess sine websider så mottar han oppsett uten problem, men problemet er at det allikevel ikke fungerer. Det kommer bare opp melding om at "GPRS tilkobling ikke tilgjengelig" eller noe lignende.

 

Telefonen hans er en Nokia 6220, og som på de aller fleste Nokia telefoner så skal det jo komme opp en G i øvre venstre hjørne på displayet når GPRS er tilgjengelig, men denne G'en uteblir med sitt fravær...

 

Kan det være at det nye sim-kortet på en eller annen måte må "aktiveres" for gprs i netcom sitt nett før det fungerer...? Og i såfall er dette noe som han selv kan gjøre på en enkel måte, eller må han kontakte kundeservice for å få det til?

 

På jobben har vi også et tilsvarende problem, men der med Ventelo som leverandør, men også da gjennom Netcom sitt nett.

 

Noen som har vært borti dette og har en løsning...?

 

På forhånd takk for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...