marte05 Skrevet 20. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2006 Uff.. Nå fikk jeg lyst på sjokolade. Og har jeg det klokken fire om natten? - Neppe. Men litt on topic.. Melkesjokolade og Stratos er alltid en vinner!*Lystpå* Lenke til kommentar
lordlappy Skrevet 20. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2006 hobby bare elsker den sjokoladen altså Lenke til kommentar
Leasch Skrevet 24. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 24. februar 2006 Hvit sjokolade er veldig god Lenke til kommentar
RIP Skrevet 25. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 25. februar 2006 Jeg liker Nero jeg, synd de selger den så få plasser :\ Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 25. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 25. februar 2006 Etter å ha lest litt rundt om hvit sjokolade så har jeg kommet fram til at dette ikke er sjokolade. Hvit sjokolade inneholder kakaofett(kan byttes ut med hydrogenisert vegetabilsk olje), melk, sukker og som oftest vanilje. Som dere ser så inneholder ikke hvit sjokolade kakaopulver og er følgelig ikke en skikkelig sjokolade. Forøvrig så må jeg si at jeg er fan av mørk belgisk sjokolade, gjerne med mjukt sjokoladefyll Lenke til kommentar
Ulf Isaksen Skrevet 25. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 25. februar 2006 Kinderegg er veldig godt. Liker best litt mørkere sjokolade. også snickers da men har blitt litt lite snickers etter at de tok vekk Kingsize Lenke til kommentar
SideburnsKongen Skrevet 25. februar 2006 Rapporter Del Skrevet 25. februar 2006 Så det var kjøpt inn Smash til i kveld, her i huset.. Den er jo veldig god.. Lenke til kommentar
Lars-H Skrevet 20. mars 2006 Rapporter Del Skrevet 20. mars 2006 Hva er den keegeste sjokoladen? De jeg kommer på er Gullbrød, Anton Berg, og Ferrero Rocher (untatt konfekt) Noen fler? Lenke til kommentar
Mads-b Skrevet 20. mars 2006 Rapporter Del Skrevet 20. mars 2006 Tysk melkesjololade med hvit sjokolade inni. *slurp* Heter choco, pakket inn i blått papir med "kinder"-pinne form. Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 20. mars 2006 Rapporter Del Skrevet 20. mars 2006 Hvit sjokolade og Smash er nok det beste som finnes av sjokolade! Lenke til kommentar
Skilpadde Skrevet 20. mars 2006 Rapporter Del Skrevet 20. mars 2006 Troika. Jeg ELSKER Troika... Denne uken har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal spise noe sjokolade i det hele tatt. Det er sinnsykt hardt, og dette er bare første dagen! Jeg lever for mørk sjokolade. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 26. september 2006 Rapporter Del Skrevet 26. september 2006 Jeg kom over en litt artig ting her (ja morsomt for kjeminerder som meg ) Et fasediagram til sjokolade og vanilje: Phase diagram of chocolate and vanilla. How much vanilla will chocolate take? Guesses? Can you use the Lever Rule? (Source: Kenneth A. Jackson at the University of Arizona. Courtesy of NASA). Diagrammet har aksene temperatur og % sjokolade. Når sjokoladen er over 57'C så er den flytende uansett hvilken sammensetning den har (rosa felt i diagrammet). Når man kjøler ned sjokoladen vil det enten størkne til ren vanilje (lyserosa felt) eller skille seg ut en miks av størknede sjokoladebiter og størknede vaniljebiter (grønnt felt). Det gule feltet indikerer en miks av fast vanilje og flytende sjokolade. Altså en slags slush. Det blå feltet indikerer en miks av fast sjokolademalt og flytende sjokolade. Hvordan sjokoladen blir avhenger altså veldig av sammensetningen. Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 26. september 2006 Rapporter Del Skrevet 26. september 2006 (endret) forskjellige nøtter, finhakket. maple sirup. honning. evt, grillmel. krokan, finhakket sjokolade. røres i en jevning. smelt 2dl vann i en panne med sukker. til det blir brunt. røres i jevningen. vær rask før det blir umulig å jobbe med sett i form, evt 2 ss, best er saus skje. legges i et glass med vann så det ikke setter seg fast. legges på brett. la det kjøle litt. smelt sjokolade plate med litt smør og 2 ts kaffe. over disse konfektene og kjøl et par timer. gourmet konfekt. kjøp gjerne forkjelllige nøtter og smelt over forskjellige typer sjokolade for å lage M&M. skyll krydderier av nøtter først i en sil. la det tørke. legg gjerne i maple sirup. la det tørke. så legg oppi en gryte med smeltet sjokolade med litt meieri smør i. Endret 26. september 2006 av pizzafordi Lenke til kommentar
Aiven Skrevet 27. september 2006 Rapporter Del Skrevet 27. september 2006 Elvee Pralines er latterlig gode. Belgisk, fylt, hvit, vanlig eller mørk sjokolade, med forskjellig fyll. Fåes i butikker i Nederland og Belgia. Orgasmisk for oss sjokolade-elskere og for tiden min dietts største utfordring Lenke til kommentar
kenny28 Skrevet 18. desember 2009 Rapporter Del Skrevet 18. desember 2009 Noen som vet om en nettbutikk som selger mørk belgisk sjokolade sånn som brukes i møvenpick isen(møvenpick med belgisk sjokolade) ? Lenke til kommentar
Aleks Skrevet 18. desember 2009 Rapporter Del Skrevet 18. desember 2009 Sjokolade har en ekkel konsistens og setter seg fast i tenna. After Eight er den eneste for min del Lenke til kommentar
HalogenpæreUtenLys Skrevet 24. november 2010 Rapporter Del Skrevet 24. november 2010 Siste god-nytt fra taxfree for 70 norske spenn: Lenke til kommentar
deep750 Skrevet 6. desember 2012 Rapporter Del Skrevet 6. desember 2012 Vekker denne tråden. Favorittsjokoladen min, draumur, har forsvunnet :-( Pleide å kjøpe den på Meny Tveita, men da jeg spurte hvor det var blitt av den var det ingen som hadde hørt om den. Spm er om noen har sett den på andre meny den siste tiden? Evt noen andre steder man kan få tak i draumur? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 7. desember 2012 Rapporter Del Skrevet 7. desember 2012 Jeg har sett den på Meny i Bogstadveien for ikke så alt for lenge siden. I tillegg har jeg sett den på Deli De Luca. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 7. desember 2012 Rapporter Del Skrevet 7. desember 2012 I fjor så kom nidar ut med slike egg som var fylt med sjokolade krem til julen. De var akkurat slik som de påskeeggene du får i en 4 pack eggekartong bare at det var sjokolade fyll inni og at det var ett annet design på pakken. Er det noen som har sett disse i år? Jeg savner de så enormt! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå