Gå til innhold

Red Orchestra! WWII fps, score 8/10 hos Gamer.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Red Orchestra: Ostfront 41-45, the WWII online action game from Tripwire Interactive, will be available via Steam on March 14, 2006 at 11 am PST. The game is currently available for pre-purchase and pre-load via Steam, and those who pre-purchase the game will receive a 10% instant discount off the $24.95 price.

Ifølge Steampowered slippes det 14. mars. Hvor kom den datoen 20. mars fra?

 

Jeg skal SELVFØLGELIG flytte 15. mars, og er nok uten ADSL noen dager. Typisk uflaks.

Lenke til kommentar

Får sikkert pepper for dette, men jeg har enda til gode å bli overdådig imponert over noe som helst av det som har blitt presentert av Red Orchestra...

Joda, vel og bra at man ikke tåler allverden, og også bra at man ikke har noe crosshair...men jeg er ikke så sikker på om det er nok til at det kan hevde seg blant hordene av andre WW2 shooters.

Grafisk sett ser det ut til at det er lite nytt under solen, og av andre ting jeg har sett så langt er det liksom ikke så mye annet "nytt" som har imponert stort heller...man kan støtte geværet sitt på ting, sikkert praktisk, men ikke akkurat en feature som får blodet til å bruse.

Endret av Agg
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke sagt at alle vil like det heller da.

 

Men færre vil antagelig stille seg likegyldig til RO:O i forhold til CoD.

Mange flere vil enten hate eller elske RO:O, enn det som er vanlig i vår terningkast 4 verden.

 

Kan jeg spørre om hvilke spill du liker? :)

Lenke til kommentar
Men færre vil antagelig stille seg likegyldig til RO:O i forhold til CoD.

Mange flere vil enten hate eller elske RO:O, enn det som er vanlig i vår terningkast 4 verden.

 

Akkurat det tror jeg nok du har rett i...men jeg tror likevel det er en sjanger som det er vanskelig å hevde seg i...

 

Kan jeg spørre om hvilke spill du liker?

 

Den siste tiden har det egentlig ikke vært mye som har imponert...har spilt det meste som har kommet av FPSer de siste årene, og på den måten fått med meg såpass mange andre verdenskrigs-spill at jeg har blitt ganske mettet på det, ihvertfall når de fleste baserer seg på akkurat de samme hendelsene under krigen...sånn sett skal Red Orchestra ha litt skryt i og med at de har basert seg på østfronten og ikke kampene i Frankrike\Tyskland.

 

Det siste spillet som jeg kan si har gitt meg noe etter å spilt igjennom det, må vel ha vært FEAR, det siste online-spillet som ga meg noe var nok WoW, og den siste multiplayer FPSen som ga meg noe må ha vært BF2.

Syns rett og slett spillbransjen har gjentatt seg selv altfor mye de siste årene...eneste spillet jeg ser frem til nå er Oblivion, men jeg skal nok ta en nærmere titt på Red Orchestra også, så jeg ihvertfall kan gjøre meg opp en ordentlig mening om det.

Lenke til kommentar

Ble ganske skeptisk da du (Ghadafi) prøver å fortelle at dette spillet er 100% realistisk (ikke at jeg hverken trodde på dette eller trodde at du virkelig mente det), men etter å ha sett videoene så virket det heldigvis ikke så alt for realistisk.

 

Må også si at jeg ikke synes det virker så nyskapende som du vil ha det til. Men jeg må absolutt prøve dette - virker som et spill jeg kan like godt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...