Gå til innhold

Supernatural - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var s05e01 sett, all prat kan nå handle om episoden så har du ikke sett episoden så slutt å les :)

 

Jeg syntes det var en fin start på sesongen, hadde blitt spoila litt om at castiel ikke var død, så det var ikke den største overaskelsen. Satt og venta på skolen i 8 timer for å komme å se på episoden i dag, helt forferdelig når man vet sesongpremieren ligger hjemme klar til å bli sett. Noe jeg lurer på er hva som hadde skjedd med Castiel, var det Gud som reddet han, Dean og Sam, eller var det noen andre. Kult at Colten nevnes igjen, var vel Bella som ga den til Lillith i håp om at hun skulle slipppe Helvete, så veit ikke akkurat hvordan Dean og sam skal få den tilbake. Dette blir en kul sesong :)

Lenke til kommentar
Hva annet kan en slik type serie handle om? Så lenge de ikke drar inn terrorister eller noe annet som amerikanerne liker å drepe så er jeg fornøyd. Dog likte jeg Supernatural bedre før, type sesong 1, 2 og 3.

 

sant nok men de har vel valgt denne måten og avslutte på sikkert, og det er nå greit nok synes jeg, tipper gutta går ut i stil uansett :D

Lenke til kommentar
Jeg ble iallefall temmelig glad for at de begynte med engler i sesong 4, demoner begynte å bli skikkelig boring.. Jeg syns alle sesongene var bra, untatt sesong 2. Den dro ikke historien fremover så mye, var bare å jakte på en demon her og der uten mening..

 

hu dama i siste episode dro en liten inside joke om akkurat det da så de leser nok forums de også hehe!.

Lenke til kommentar
Jeg ble iallefall temmelig glad for at de begynte med engler i sesong 4, demoner begynte å bli skikkelig boring.. Jeg syns alle sesongene var bra, untatt sesong 2. Den dro ikke historien fremover så mye, var bare å jakte på en demon her og der uten mening..

 

Det var lite mening i de to (og for såvidt tre) første sesongene, men det er nettopp derfor jeg ble hekta. Historien var eller mindre fraværende, så de kunne heller ta seg tid til å fokusere på alt mulig annet tull. Fjerde sesong var stort sett kun om engler og apokalypsen, og denne ser nok ut til å følge i samme spor.

 

Jeg ble egentlig ganske skuffet av denne episoden. Etter sesongavslutningen i forrige episode ble det litt for lettvindt at de plutselig våknet opp på et fly. Ikke nok med det, men når flyet styrter våkner de opp igjen et annet sted? At Bobby vaqr besatt av en demon overrasket meg ikke heller. Derimot ble jeg litt overrasket over at det ikke skjedde i slutten av forrige sesong, men de måtte vel spare litt. Og hva med Meg? Dean trodde hun var Ruby, men Sam forstod med en gang hvem hun var selv om hun ikke har vært til stede på veldig lenge? Igjen en litt vel lettvindt løsning.

 

Tenkte ikke å se forrige sesong, men holdt ut hele veien. Dette er nok den aller siste sesongen, så jeg får vel følge med likevel. Det kan jo i teorien ta seg opp en del. Ikke at det er så vanskelig... :p

Lenke til kommentar

Helt siden slutten av sesong 2, når de åpnet den "porten til helvete" har det jo vært snakk om apokalypsen, "hell on earth" osv og selv om det ikke var så sinnsykt mye fokus på det i sesong 3, føler jeg vi fikk mer enn nok av det i sesong 4. Så hvis de skal bruke denne sesongen i tillegg (tilsammen 3 sesonger) så synes jeg de har dratt denne historien aaalt for langt...

 

Nå skal jeg ikke være så utrolig negativ her, er fortsatt Supernatural tilhenger, men synes de kan gå litt tilbake til det enkle/mer varierte de hadde før :yes:

Lenke til kommentar
Enig i at de kan ta det for langt, og jeg er glad de kverket den guløyde i sesong to. Det gjorde at sesong tre fikk handle om noe annet i stedet. Greit nok de nevnte hell on earth og sånt tull, men jeg synes mer det handlet om å redde Dean. Selve apokalypsen begynte ikke før i sesong fire. Det var vel derfor englene dukket opp i første omgang?

Stemmer, som sagt, så var ikke demonsaken så alvorlig i sesong 3, men overskygget mye av sesong 4, og nå sesong 5.

Det som var så fint i de to første sesongene var at de drev på som vanlig, med å kverke vampyrer, varulver, spøkelser osv, mens mr guløyne, lå mer i bakgunnen slik at vi ikke ble så mettet av det.

 

Men føler jeg har svartmalt nok nå. Ser frem til denne sesongen uten tvil :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...