Gå til innhold

Hva gjør du når du ikke får sove?


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
herr TV har bestemt seg for å ikke virke hehe. men var mere på utkikk etter tips FOR å sove. Har en tendens til å bli sittende på msn og forum og sånn jeg også da...

5601671[/snapback]

Det er jo den ultimate medisin for å holde seg våken. Legg deg i sofaen å se på en film eller noe sånt, det pleier og funke.

Lenke til kommentar

Har ofte søvnproblemer og blir gjerne liggende oppe til 2-3 om natta. Men det er som regel fordi jeg drikker cola og kaffe utpå kvelden, og da har jeg ikke sjangs til å sove. Men hvis jeg har trent den dagen, feks jogget i 30 min eln. så sovner jeg før jeg treffer puta. Som regel er grunnen til at man ikke får sove at man har for mye energi lagret opp i kroppen..

Lenke til kommentar

Ofte er grunnen til at man "ikke" får sove om natta pga døgnrytmen er i ubalanse. Selv om du ikke føler deg trøtt, så blir døgnrytmen i ubalnse ved å sitte oppe til 4-5-6 tida om morgenen fordi det er ikke normalt for et vanlig menneske. Noen takler det, men svært få.

 

Det som pleier å hjelpe er bare å legge seg tidligere, selv om man ikke får sove på flere timer. Hvis man først har lagt seg og det er mørkt og stille vil du etter noen dager klare å sovne tidligere. Å sitte foran en skjerm er det dummeste du kan gjøre ettersom det gir masse lys og får kroppen til å tro at du er våken.

 

Bare prøv en gang du våkner om morran, å gå rett bort til pcen eller sett deg litt nerme TVen... Så ser du hvor lys våken du plutselig blir av å se på skjermen. Er ikke rart man ikke blir trøtt om kvelden da :p

 

Hva er gøy med å sitte oppe til 4-5-6 tida om morgene, aleine, hjemme uansett? Har jeg aldri skjønt. Legger meg aldri/skjeldent seinere enn 24.00 på hverdagene uansett når jeg skal opp neste morgen.

Lenke til kommentar

Hender jeg baker en ordentlig STOR prell og blir skikkelig sløv. Da sovner jeg fort :p Et glass vin pleier å gjøre meg søvning og faktisk hvis jeg drikker masse kaffe på kvelden så sovner jeg :p Men våkner seinere at jeg må pisse noe så inni helvete.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...