Gå til innhold

Kan noen se over delen jeg har valgt?


Anbefalte innlegg

Har satt sammen noen deler til vannkjøling, men er usikker på om de passer sammen og om jeg har fått med meg det som trengs.

 

Skal passe på socket a, samt en radeon 9800 kort.

 

Lurer også på om dette settet vil gi gi bedre ytelse enn BW settet, da med hensyn til sikkerhet og kjøling, samt støynivå.

Endret av svortevik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager bumpig..

 

Jeg har bestillt følgende til mitt system, og lurer på om noen kan se over det så jeg vet om alt passer sammen, samt om der er noe annet jeg trenger.

 

MIST Economy

 

AC Fluid

 

AC Vannblokk til Radeon 9800 Pro

 

Slangenippel til AC Vannblokk

 

Ekstra slange

 

Vil der være noe mer jeg trenger, eller noe jeg bør endre på?

 

Hvordan bør vannet som skal i blandes, holder det med springvann og AC Fluid, eller bør jeg bruke batterivann?

Lenke til kommentar

Ikke noe særlig. Kjører min xp2500 som en xp3200.

 

Men på min nåværende vannkjøling kjører jeg BW på samme cpu, samt jeg kjøler skjermkortet mitt. Har bare ett stander BW sett med en BW gpu blokk, og da har jeg en cpu temp på load på ca 40 grader når viften går på lavt turtall.

 

Jeg går utifra at MIST settet bil være bedre enn BW, eller vil ikke dette stemme?

Lenke til kommentar

Kjempe bra. Litt spent på hva dette settet kan tilby med hensyn til prisen.

 

Må jo si at jeg har hvert fornøyd med BW, både med hensyn til støy og kjøling. Må nevnes at jeg har viftestyring, så skrur ned viften ganske kraftig.

 

Microplex sin MIST serie generelt er vel stort sett kvalitet, så jeg gleder meg til å motta dette i posten sammen med min nye MIST psu med avtagbare kabler:)

Lenke til kommentar

Mist sin serie er overlegen BW, BW har ødelagt mange systemer, ikke noe man vil ha hvis man har dyr hardware(har hatt det selv, men det forsvant fort ut) jeg sier det til deg også hvis du har plass til en dual så ta det.....da har du litt mer å gå på og garantert bedre temps. Jeg sier ikke det med dual bare for at du er dum hvis du tar singel, men jeg merka når jeg gikk fra singel til dual selv så blr det en betydlig forbedring spess med varme ting og om sommeren...radiatoren er en av de viktigste elementene i et vannkjølings-system.Utenom det så tror jeg du kommer til å bli meget fornøyd med settet du har satt sammen. Vil gjerne ha noen temps når du får det opp :cool:

Endret av Fluesopp
Lenke til kommentar

Nå er alt forsendingen sendt, så litt sent å endre på bestillingen...

 

Om det viser seg at temp blir for høy så kommer jeg nok til å få byttet til en dual radiator, men usikker på hvordan det blir med plass i kabinettet mitt da.

 

Er jo laget til en plass til radiator i mitt LianLi vannkjølingskabinett, men husker ikke om der er plass til en dual i topp, og har ikke kabinettet her nå.

Lenke til kommentar
Det er vanskelig å si, men jeg ville da tro og håpe på at du går ned et par grader. Jeg kan forhåpentligvis gi deg svar på dette i ettermiddag, skal kjøpe skruer til radiatoren om en halv time så alt er vel oppe om et par timer :)

5602039[/snapback]

 

Mulig å få vite hvordan settet er i bruk?

5610149[/snapback]

 

Jeg har ikke fått brukt det i pcen, har bare hatt det gående for lekasje test! Radiatoren bruker M3.5 skruer, disse skruene er et sant helvete å få tak i! Trenger noen som er lengre enn de som fulgte med :(

 

Jeg har heller ikke samme vannblokk som du skal kjøpe, bruker den som fulgte med BW settet. Gadd ikke kjøpe ny blokk til denne pcen, skal ha meg helt ny om en måned eller to.

Endret av Peterkj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...