Gå til innhold

Join oss i Share!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

klarer dere og fantasere soe særlig bedre tro da?? syntes siden var bra jeg! så takk skal du ha Jimmy får at du la inn siden her :)

og ikke tro er også en tro :lol:

da gjenstår det bare og se om det er sant eller ei... hadde da vært kult om virkeligheten er slik eller hva?

-Jeg anbefaler iverfall folk til og lese sidene uansett jeg kritisk eller ukritisk det kan da umulig skade noen eller hva?

Spørsmålet mit er; skal man lukke seg helt og nekte eller skal man være åpen og motakelig for det meste og innta forsvarsstilling hvis det er nødvendig eller hva??

hmmm... kanskje vente og se for:

Lenke til kommentar
-Jeg anbefaler iverfall folk til og lese sidene uansett jeg kritisk eller ukritisk det kan da umulig skade noen eller hva?

Jeg er helt enig... Du ser mange her som hører om en ny tro, og nekter å lese igjennom den engang.

 

Du får utsang som "God Jul" og "Godt nyttår". Dette viser da folk med åpne øyne.

 

Jeg leste igjennom det, og fant det mer realistisk enn mange andre troer. Men jeg tror fortsatt bare på det vitenskapelige her i verden.

 

Jeg tror på teorier.

Lenke til kommentar

ja det er mange teorier på ting..... veeeldig mange, men jeg tror det er viktig og tro på det man syntes er mest logisk, for logikken har grenser.... det har ikke fantasien. - så det er nokk bare pur vitenskap man skal forholde seg etter ja :) - og jeg tror ikke alt er til vårt beste, vi tror akkurat hva vi vill uansett og di fleste klarer seg utmerket godt uten noen tro, kansje bedre.

 

ang siden: har jeg funnet den lite troverrdig akkurat som deg... det er noe fakta og litt historie resten har man funnet på, (sånn for og få folk fornøyd, kristene og budhister spesielt)

 

uansett er det mye bedere og tenke; JEG HAR ET LIV OG EN MULIGHET til og leve det fullt ut! ... hvis man har denne ene tanken er den etter hva jeg mener mye bedre svar på livet en 1000vis med teorier og troer. For ingen kan vell klandre deg for og ha en slik oppfatning? -nei ikke en gang "gud" hva nå enn han er.....

 

-Og skrive at man blir gjenfødt på en tilsynelatende seriøs side med mye nye fakta, mener jeg og er feil når man faktisk ikke har mulighet til og bevise det og virkeligheten faktisk kan være det stikk motsatte, -man sier dermed at du har mange sjangser og dermed er det ikke så farlig hva du finner på og gjøre her og nå i livet.... -derfor lev livet som du har ett!

 

jeg har også lakt merke til at det er mye rart du får høre, til og med av folk som sier at di ikke tror, sånn spontant lizzom, om dere skjønner?,

det er akkurat som at man går rundt og tror på noe men...

 

noen her som tror på spøkelser etter og ha sett ondenes hus da?

 

-ett siste spørsmål hva er gode og onde krefter? krefter? De fleste tror visst på gode og onde krefter(ikke kristene og).... men blir ikke det nesten det samme som og tro på Gud og Djevelen? -eller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...