Gå til innhold

Er dette en San Diego ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.xtremesystems.org/forums/showth...highlight=KAB3E

 

Denne nådde 3.2 på vanlig vannkjøling med stock volt (1.4)

det er en KAB3E 0547GPMW (SD3700+,) som var den samme steppingen som FX-57 prosessoren han nettop solgte. Har bare sett din og to andre prosessorer med kab3e stepping, det er en SD3700+ og en Opteron av ett eller annet slag. Opteronen klokket også veldig bra. Post resultatene når du har fått testet den da! (om du ikke klarer å motstå fristelsen da) :p

Endret av kjaks
Lenke til kommentar
Finnes det noe sted der man kan få oversikt over stepping på cpu?

Hva som er"Dårlig/bra" med hensyn på oc?

5537367[/snapback]

 

Gjør som meg; ta et kjappt søk igjennom forumet på xtremesystems.org etter stepping eller deler av stepping. Da får du sannsynligvis en masse tråder som inneholder resusltater med den steppingen. Om tråden er stor så tar du et nytt søk, men denne gangen søker du bare gjennom tråden. Funker alltid for meg. Om du ikke finner noe særlig av den steppingen på xs.org, så søker du på google. At du finner en cpu med samme stepping som klokker bra, betyr ikke nødvendigvis at den gjør det, men sannsynligheten blir iallefall ikke mindre.

Endret av kjaks
Lenke til kommentar

får kansje ikke montert min 4000+ før om et par dager..jeg er så nervøs at jeg holder på å kaste opp og det legger seg ikke før jeg har fått starta opp og sett at det funker som det skal...endelig begynner drømmemaskina å nærme seg virkelighet..skal ha den på abit an8 ultra med 2 G Corsair xl ram.- 75gb Raptor.-audigy2.zs lyd og et 850XT.PE skjermkort som skal erstattes med noe fetere snart...her ryker ekteskapet..men hva gjør vel det bare jeg får dette til å virke.. :D (psu Mist.500W)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...