Gå til innhold

Problem med internett explorer og zonealarm


Anbefalte innlegg

Har en god stund nå hatt problemer med nettleseren, internett explorer, og brannmuren min, zonealarm.

Kan starte et nytt vindu i internett explorer og det låser seg nesten umiddelbart og tar all cpu, stenger det, åpner et nytt og det kan funke bra en stund, men oftere og oftere låser nettleseren seg og tar all cpu kraft.

 

Endel ganger vil ikke siden laste i det hele tatt, bare stanser opp, i alle disse tilfellene løser dette seg umiddelbart om jeg slår av brannmuren, siden lastes med en gang. Disse problemene er nå så plagsomme at jeg må foreta meg noe, har prøvd å fjerne og reinnstallere internett explorer, men det viser seg være umulig med de "oppskriftene" jeg har funnet på diverse forum og nettsteder.

Noen som har noe tips eller erfaringer med tilsvarende problemer, og en eventuell løsning ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke helt hvorfor du re-installerer IE når det virker som brannmuren er problemet. Du sier at hvis du skrur den av, lastes siden umiddelbart. Mener ZoneAlarm har en funksjon som blokkerer popups og reklame. Kanskje denne funksjonen er ødelagt? Prøv å disable (skru av) denne, ev. re-installere ZoneAlarm...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Da det ikke er mulig å reparere IE6 ved å kjøre en vanlig programvare-installasjon, kan du enten forsøke å inst. SP2 om igjen eller kjøre en såkalt "Repair-inst." fra WINXP-CD-ROM'en.

 

Forsøk også gratis-programmet Crap Cleaner, som i tillegg til å fjerne unødvendige/midlertidige filer ved et museklikk, også kan renske opp i registeret. OBS: Gjøres på eget ansvar, husk backup!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk du fikset dette, tror jeg sliter med det samme for tiden, men det gjelder samtlige browsere også etter firewall er avinnstallert. Har kjørt adaware, spybot, avg og det er ingen virus som gjør det ser det ut som.

 

Får av og til åpnet en av browserene, men så etter noen minutter så er det låst.

 

 

HJELP!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...