Gå til innhold

Epson P-4000 lagring


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har P-2000 (som har mindre HD, men ellers lik). Valgte denne fremfor å kjøpe flere og større CF-kort.

Bildekvaliteten på skjermen er fantastisk flott, og hastighet på visning bilde-til-bilde er ok, men zooming inn på bilder er meget tregt. Spesielt på store bildefiler (jeg bruker den på filer fra D2X). Man kan bare zoome inn på jpg-bilder ikke på rå-bilder.

Hastighet på overføring fra kort til P2000 (P4000) er kjapp, og likeså overføring til PC fra P2000(P4000).

Har ikke prøvd MP3 mulighetene, og bare delvis prøvd videoavspilling (må konverteres til et spesielt format). Det lille forsøket jeg prøvde på video, var konvertering av en DVD-plate til MPEG4. Ved avspilling var lyden ikke synkronisert med bildet, men jeg har ikke brukt tid til å finne ut hvorfor. Vet derimot at det har vært mange diskusjoner om hvordan dette skal gjøres (fra diverse forum). Ikke alle like vellykket.

Kvalitetsfølelsen er meget god (ingen plastikkfølelse).

Kjøpte ett ekstra batteri, men man kan overføre mange GB med data fra CF-kort før batteriskifte er nødvendig, så i praktisk daglig bruk for meg så har jeg ikke behøvd å skifte batteri i løpet av èn dag.

Bortsett fra hastighet ved zooming, så er jeg meget godt fornøyd men min, og siden hovedbruken for meg er mellomlagring, så har jeg ikke angret på at jeg kjøpte.

Pris er opp til hver enkelt, men jeg mener helt klart at den er verdt prisen (P2000 altså), og har ingen problemer med å anbefale den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...