Gå til innhold

Tele2 og Telenor..


Anbefalte innlegg

Hadde frem til i dag tele2 abonnement, men ble ringt opp av telenor om jeg ville ha et nytt og bedre abonnement fra dem. Jeg sa ja at jeg skulle se på det, men fikk i posten en melding fra dem at de skulle ta over abonnementet mitt den 25.

 

Tele2 sier at Telenor ikke har lov til å gjøre noe sånt uten at jeg sender inn en godkjenning med underskrift, men uansett så har nå telenor tatt over nummeret.

 

Problemene starter da jeg setter inn det nye sim-kortet og starter opp mobilen.. Jeg kommer meg forbi pin kode, men rett etter jeg taster inn den blir jeg bedt om å skrive inn nettverkskode. Jeg har jo ikke anelse hva dette skulle være, og ringt inn til Tele2.

 

Jeg har kjøpt mobilen min via qxl.no. Den var da bundet ned til tele2 da jeg kjøpte den, og det er mye mer en 1 år siden. Jeg har ikke lengre nummeret, eller kontakt med den personen jeg kjøpte mobilen min av, noe som byr på et problem. Tele2 sa jeg måtte oppgi mobil nr som mobilen ble kjøpt med, men dette har jeg jo da ikke.. Jeg vet bare hva personen heter, men finner ikke nummeret hans på gulesider.

 

Er det noen som kan hjelpe i denne saken? Jeg har da ikke mobil før jeg eventuelt går over til tele2 igjenn, og må jo da selvfølgelig betale 200 kroner pluss for innmeldingen..

 

hjelp

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syntes du skal kontakte Telenor med ett krasst brev om "tyveriet" av mobilnummeret ditt, og at de må enten skaffe deg en ny og tilsvarende/bedre mobil siden du ikke får brukt den du har som følge av rotet de har stelt i stand, eller subsidiært betalt utleggene dine for å bli Tele2-kunde igjen.

 

Ville ikke brukt energien min på å få åpnet mobilen din, men heller på å tvinge Telenor til å gjøre om den urett de har påført deg som kunde!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...