Gå til innhold

UFO: Aftermath chat


Anbefalte innlegg

Dei som lika X-Com spela vil nok finne dette interessant. Torsdag den 19 september skal me ha chat med Jiri Rydl og Martin Klima fra ALTAR Interactive. Dei er med på å lage UFO: AFTERMATH, eit spel i samme sjanger som X-Com spela. Det startar 21:00 norsk tid, og er ferdig 23:00. For meir informasjon, sjekk desse sidene:

 

Chat info: http://iolalog.stud.hive.no/UFO/

UFO: AFTERMATH sida: http://www.ufo-aftermath.com/

ALTAR Interactive: http://www.altarinteractive.com/

FAQ (txt): http://home.online.no/~oand-a/UFO_FAQ.txt

FAQ (word): http://home.online.no/~oand-a/UFO_FAQ.doc

 

_________________

Helsing Olav

 

"Cogito, ergo non satis bibim"

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-09-16 12:29 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har veldig lyst til å starte en massiv email kampanje for å få ut en oppdatert versjon av UFO: Enemy Unknow. Bare oppdatere grafikken. Ikke røre noe av det andre. Kanskje legge til noen nye monster og teknologi, men ikke noe mer.

 

Og det må jo så klart være Turn-Based. :smile:

 

UFo rokker! :grin:

Lenke til kommentar

For dei som har problemer med å kjøre UFO: Enemy Unknown på nye PCar:

 

UFO eksisterar i win32 versjon. Den kom med PC Gamer trur eg, i 2000 ein gong. Etter det eg har skjønna har UFO status som abandonware nå. Og heldigvis for alle UFO fans, så har eg ein liten link her:

http://www.gaminglounge.net/modules.php?op...sdownload&sid=1

 

Derfor treng du ikkje starte kampanjen din Cappo :smile:. Men tanken er god. Når det gjeld denne versjonen av UFO, så er det win32, men den har litt problemer med graphics acceleration likevel. Så om den ikkje fungerar ordentleg, slå det av. Eit par andre sider som bør besøkast er:

http://xcomutil.scotttjones.com/

http://www.x-com.co.uk/

 

Når det gjeld Aftermath, så blir det ei blanding av turn based og real time. Du gjev alle ordre, og så skjer alt på likt. Om du oppdagar fi, blir spelet satt på pause, og du ken gje nye ordre. Personleg er eg ikkje så glad for dette, eg er turn based diehard. Men ALTAR har jobba hardt med systemet, og eg trur det blir stilig. Kjem til å minne litt om Laser Squad Nemesis tenkjer eg. Les meir her:

http://home.online.no/~oand-a/UFO_FAQ.doc

http://home.online.no/~oand-a/UFO_FAQ.txt

 

Lastar nå opp den einaste videoen som har komme av AFTERMATH. Den er snart å finne her:

http://iolalog.stud.hive.no/UFO/Media/

 

Hugs at dette er ein VELDIG tidleg video, men det ser svært så lovande ut :grin:. Ellers er det mykje bra å lesa på:

http://www.ufoaftermath.co.uk

 

Når det gjeld Apocalypse, så blei eg meget skuffa i starten, som mange andre her. Men etter å ha spela det ei stund, såg eg mykje bra der og. Det er X-Com tross alt. Så eg vil anbefale alle å gje det ein sjans.

 

Helsing Olav

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-14 01:18, Slaughter skrev:

Derfor treng du ikkje starte kampanjen din Cappo :smile:. Men tanken er god.


 

Jammen jeg VIL ha 3D grafikk! :razz:

 

De kunne også slått sammen UFO og X-COM til et stort massivt spill med multiplayer over TCP/IP og LAN. :grin:

 

Tenkt deg det da.. Masse monster, våpen, teknoligi + helt nye ting, turn-based, 3D, mulighet til å spille både sammen og mothverandre og mulighet for å ødelegge hus og området rundt deg med granater og Blaster Launcher! :grin:

 

JEG VIL HA DET NÅ!!!

Lenke til kommentar

Da vil det kanskje glede deg, kanskje skuffe deg, at Sid Meier kjøper rettighetene til X-Com. Las eit innlegg på LSN forumet, der Julian Gallop sa at Sid Meier sitt firma har kjøpt rettighetene. Har også florert rykter om dette på diverse nyhets sider. Og i tilfelle du lurar, Julian Gallop er sjæfen i CoDo, tidlegare Mythos, dei som laga UFO, TFTD og Apocalypse. Kan bli spennande å sjå kva Sid Meier kan gjera med X-Com, om dette stemmer. Viss han ingjeng avtale med CoDo, så kan dette bli eit ordentleg "Clash of Titans" :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-14 23:28, Olethros skrev:

Win32 versjoner av både
X-COM: UFO Defense
og
X-COM: Terror from the deep
kan lastes ned fra


Hvis det blir problemer med grafikken (gjelder såvidt jeg forsår alle GForce kort) finnes en fix på



 

Heisan! Prøvde den gforce patchen men den funker ikke :sad:. Får "couldn't CreateProcess" i en error meld når jeg kjører fila. Noen som har peiling på hva jeg gjør feil. Skal patchen installeres på en spesiell måte? Takker for alle svar.

Lenke til kommentar

Vel, hvis du ikke får patchen til å virke bør du sjekke at det virkelig er Windows versjonen av X-COM du prøver å starte? (Dumt spørsmål, men allikevel...)

 

Litt detaljer:

[*]Fila "ldr_XCOM1.exe" skal kopieres til mappen der du pakket ut spillet. (F.ex. D:XCOM, som i mitt tilfelle). I den samme mappen skal du finne selve spillfila som heter "UFO Defense.exe".

[*]Med mindre du trenger det (visstnok for WinNT/2k - og XP?) bør du IKKE kopiere fila "musfix.dll" til denne mappen. På mitt system (Win98SE) lager den bare krøll, og musikken virker fint uten allikevel.

[*]For å spille trenger du bare starte ldr_XCOM1.exe. Hvis den ikke finner hovedfila (UFO Defense.exe) kan du prøve å oppgi denne på kommandolinja:

Code:
D:XCOM> dldr_XCOM1.exe "UFO Defense.exe"

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-17 19:12, skrev Dreadlord:

Heisan!


fant feilen. exe fila het "ufo" ikke "ufo defense". jeg bare gidde nytt navn på fila og vips funka det :smile:. kanskje jeg har den europeiske versjonen.

Uansett. Dette spillet er like bra som jeg husket det, grafikken er heller ikke dårlig etter min mening. Nå skal jeg komme meg til mars.


 

Stemmer det. I USA så heter UFO: Enemy Unknown, X-COM: UFO Defence. For der heter hele serien X-COM et eller annet. :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...