Gå til innhold

Hvilke soldater vil dere se i Medieval2: Total War


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132
Som emnetittel sier, hvilke soldater vil dere se i Medieval 2: Total War? Personlig vil jeg se longbow menn! Spørsmålet er om disse blir realitiske og faktisk kan skyte ned menn med tunge rustninger som i virkeligheten!

5475733[/snapback]

Jeg vil ha crossbows, jeg liker dem best!

Lenke til kommentar

Kanoner kommer, men ikke før sent i middelalderen. De kanonene ser forresten sykt fete ut! Det samme gjør trebuchetene. Men er det flere enn meg som syns steinene til trebuchetsene ser litt for glatte ut?

 

*legger ved bilde*

medieval_2_total_war_20060120002853944.jpg

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar

Ja hadde vært stilig, men siden hashasins helst drepte på metoder som gjorde det vanskelig å snike seg vekk etterpå (dolker osv, ikke buer/gift o.l), og aldri tok sitt eget liv, men foretrakk å bli drept av fienden, ville det kanskje vært lett å spore hvem som sendte dem.

Tortur vil få frem opplysninger fra de fleste.

 

Kanskje de kunne være en spesiell type assasin som bare muslimene fikk (eller de som kontrollerte området de hørte til). De hadde hatt større sjanse for å drepe, men også større for å bli tatt. Dermed ville de være praktiske å bruke mot en fiende man allerede har, mens de ikke ville være like bra viss en ville snikmorde noen uten å bli oppdaget?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...