Gå til innhold

ASrock dual SATA. Tilkobling av power-led?


Mixy

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Har akkurat mottat mitt Asrock dual SATA hovedkort, og har montert det, men mangler bare litt jumpere som må på. Tenker på HDD led, power switch, power led, reset switch, og speaker.

 

Har pløyd igjennom manualen, men finner ingenting om dette. Har sett at det står på hovedkortet med små bokstaver, men har ett problem.

 

Det er ett sted der jumperne skal festes, det er 4 pinner oppe og 5 pinner nede. Problemet mitt er at oppe skal har jeg tydet det slik at det skal være "PWR_ON" til venstre og "PWR_LED" til høyre, men det går jo ikke, ettersom pwr on jumperen er 2 og pwr led er tre(hopper over den i midten lissom :S) Noen som har opplevd dette selv og kan hjelpe meg?

 

Lurer egentlig på hvordan det skal være nede også, der har jeg 5 pinner, og bare 2 jumpere á 2. Derfor lurer jeg på om reset switchen skal stå helt til venstre, eller inntil HDD leden.

 

Please, trenger kjapt svar... takk

 

#EDIT av moderator - Endret emnetittelen slik at den bedre beskriver problemet#

Endret av Afseth
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det vel strengt tatt ikke jumpers vi snakker om, men tilkobling til kabinettet (power lys, hdd lys, power knapp, reset knapp)?

 

Jeg kjøpte dette hovedkortet til en jobb-PC jeg nettopp har bygget ferdig, men av samme grunn som deg får jeg ikke noe power lys. Alt annet passer, men power lyset har ingen riktig tilkobling på hovedkortet. Jeg spurte på datakjeden og på Digital Impuls, men de mente at jeg bare måtte leve med problemet da det ikke finnes overganger. Det er jo ikke noe stort problem, men det er en fordel å se om PC'n står på når man skal gå for dagen uten å måtte slå på skjermen først.

 

Noen som har noen gode tips?

 

Ang. reset switch, så sitter jeg hjemme nå og får ikke sjekket. Men jeg bare prøvde meg frem og fikk bingo på første forsøk.

Endret av Afseth
Lenke til kommentar

Ledsa er avhengig av polaritet for å lyse, får de minus (jord) der de skulle hatt + spenning lyser de ikke - en enkel løsning kan være og snu kontakten 180 grader (bytte om på pinnene som går inn i kontakten). Denne løsninga har gitt leds i mine prosjekt "lyset" :innocent:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...