Gå til innhold

24 sesong 5 _spoilertråd_!


Hvor bra var sesong 5? (Stem kun om du har sett hele sesongen, prøv å være litt kritisk)  

224 stemmer

  1. 1. Hvor bra var sesong 5? (Stem kun om du har sett hele sesongen, prøv å være litt kritisk)

    • Terningkast 1 - Katastrofal
      18
    • Terningkast 2 - Dårlig
      5
    • Terningkast 3 - Middels
      7
    • Terningkast 4 - God
      41
    • Terningkast 5 - Genial
      82
    • Terningkast 6 - Legendarisk
      71


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle ikke forundre meg om de har tiltenkt Heller rolle som fremtidig president.

 

Man må virkelig bli sett død for at man skal være sikker på at de er død (merkelig setning). Selv Palmers død var det mange som nektet å tro og fans spekulerte i at det var planlagt. Det at man så kulen gå gjennom han, at broren er sikker på at han er død, at Jack så han død etterpå osv var vist ikke godt nok. Det er ikke Alias dette her, ligger man i en blodpøl med hvitt laken over seg så er man død.

 

Med mindre man er Jack Bauer :cool:

 

24 må ha "vikarstilling ledig" i teksten hver gang de lyser ut at de trenger noen til å fylle en rolle.

 

Er de ikke sett død så er de ikke død. Gylden regel i tv-verdenen.

Lenke til kommentar

Så episode 21 nå. Helt grei episode, likte når spenningen om flyet begynnte og faktisk før Miles ringte Logan, altså at han var klar til å skyte seg selv. Musikken var dyster, rolig og ville vise at noe virkelig tragisk skulle skje.

 

Det fikk meg litt til å tenke - tilbake til den episoden da Martha og Agent Pierce skulle møtes i hagen etter en avtale om å møtes. Hva skjedde med han? Mobilen bare lå på gresset der når Martha prøvde å ringe han. Hmm, veldig merkelig.

 

Når det gjelder ødeleggelsen av lydfilen vil det nok bli oppdaget med en gang i neste episode. Han Miles han Miles, er smart og lojal for sitt arbeid, men hans opptreden er provisorisk. Hva tor at han skal få av Logan da? Hans dyre dress kanskje? Hvem vet. Boren til Palmer kan faktisk stille opp som president kandidat, fullt mulig det.

 

:)

Endret av onyX
Lenke til kommentar

Egentlig litt bra at Logan ikke skjøt seg, så har Jack enda muligheten til å måte opp på kontoret hans og forlange noen svar og tilståelse :p

_Det_ hadde vært noe det.. Om Jack tar en reprise av besøket hos Henderson, og skyter kona til presidenten i foten. Og så tilstår presidenten alt, og Jack kan knerte/arrestere skurken med handsfree og drink. :w00t:

Lenke til kommentar
Han som var president da Air Force One ble skutt ned (sesong 4?) er vel ikke bekreftet død? Hva var navnet hans? Var vel da logan var visepresident og ble satt inn om jeg ikke husker feil.

6082489[/snapback]

Nei, han overlevde vel styrten. Kanskje han kommer tilbake i sesong 6 eller 7?

Lenke til kommentar

Jaha, tv-selskapet ville ikke ha en president drept i serien? Høres amerikansk nok ut dette ja. Makan til idioti spør du meg. Fra amerikansk sensur til 24 igjen...hva tror dere skjer? Jeg tipper dette er siste gang vi kommer til å se Logan iallefall. Forhåpentligvis har kona vett nok til å forlate ham...

Lenke til kommentar
Jaha, tv-selskapet ville ikke ha en president drept i serien? Høres amerikansk nok ut dette ja. Makan til idioti spør du meg. Fra amerikansk sensur til 24 igjen...hva tror dere skjer? Jeg tipper dette er siste gang vi kommer til å se Logan iallefall. Forhåpentligvis har kona vett nok til å forlate ham...

6104623[/snapback]

Det vet man aldri. Enten så forsetter han eller så gjør han det ikke. Trolig vil den sist nevnte konklusjonen være den riktige. Men vi så i episode 21, Miles slettet innholdet i den brikken. Altså da, ingen bevis, kun muntlig bevis fra Jack og co. som egentlig ikke holder. Det blir spennende i de tre siste episodene.

 

Vi kan aldri vite hva som skjer i 24 :)

 

PS: Noen som har trailer til episode 22? En bruker her i tråden var så flink å viste oss en trailer av episode 21 den gangen :) Kom med en hvis det mulig :)

Lenke til kommentar

Det er jo 24 da. Du kan ikke forvente at dataopplegget deres er realistisk.

 

Jepp, blir spennende å se om Novic får vite alt, og hva han gjør det det. Samt hva Pierce gjør av seg.

 

Og ikke minst hvor Bierko har tenkt til å skyte missiliene ;)

 

Fin episode. Like mange spørsmåltegn i etterkant .wee:

Lenke til kommentar

Bah, nå blir det litt vel for teit.

 

At en mann rømmer, overtar en undervannsbåt, anskaffer seg koden til missilsystemet alt i løpet av en time blir bare så latterlig. Nå må de for pokker ikke ta og ødelegge en så bra sesong med slikt tull :thumbdown:

 

Aaron Pierce var høydepunktet, han gjør en veldig bra figur og det var bra de ikke kverket han også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...