Gå til innhold

Til alle på forumet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2001-12-07 21:49, Anders Leipsland skrev:


Jeg må vel få ny sig snart, beregner alle har sett videoen? :smile:


 

Siden jeg så signaturen din for noen uker siden har jeg opp til flere ganger forsøkt å titte på den filmen. Men linken fungerer aldri. Så jeg tror ikke spesiellt mange har fått glede av videosnutten.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-12-11 19:22, TST skrev:


Siden jeg så signaturen din for noen uker siden har jeg opp til flere ganger forsøkt å titte på den filmen. Men linken fungerer aldri. Så jeg tror ikke spesiellt mange har fått glede av videosnutten.



 

Pokker da. Tipsa dinside's fredagshumor om linken og da ble vel sida litt for populær. Må nesten legge videon ut på en skikkelig server. Videon er knall :smile:

Lenke til kommentar

Ett typisk EKS på en "god" overskrift :smile:

og god forum "etikkette" er EKS dette :

 

 

HJELP !!! PC-en MIN TOK FYR !!!

 

 

etterpå når du åpner posten så står det

EKS: ja det kunne ha skjedd hadde jeg glemt og slå av kokeplaten :smile: eller en sånn "seriøs" "unnskjylding

 

hehe ja noen gjør alt for og få oppmerksomhet :smile:

 

kanksje mamman og pappan ikke var der i barndommen ?

Lenke til kommentar

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>

On 2001-12-05 14:05, Spenol skrev:

 

Ja, faktisk. Hvem er det som har utpekt deg til gud?

 

</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

 

Jeg mener da ikke at alt jeg sier her er hva jeg mener, jeg prøvde nå å være litt blyg på hva jeg sa, men tonefall er ikke det letteste å få til på internett.

Jeg syntes nå "Anders Leipsland" har fått frem min mening bedre enn jeg klarte :razz:

 

Jeg syntest det er litt dumt å gi tilbakemelding på noen skrive/slurvefeil. Ikke alle newbies er like erfarne med tastaturet. Det er lett å ttaste to ganger :razz:

 

Husk en ting, det er newbies som spør her, vis nå litt respekt. Hva ville vært vitsen med et forum med bare eksperter. Da ville det ikke vært noen tråder her.

Endret av Corn
Lenke til kommentar

Jeg er enig med at det trengs visse normer her.

Nybegynnere vil sikkert bli ganske forvirret nå noen skriver om alt annet her i verden. Det er ofte viktig å være litt konkret, og skrive på en litt enkel måte. Jeg har sett på dette forumet at folk søker hjelp på f.eks se en *.mpg på TVet ved hjelp av skjermkortet. Svaret var noe sånn: Gå inn på skjerminstillingene og finn avansert, her en plass kan du finne region og greier for å få farger på TVet, du kan og velge om TVet skal være av eller på her.

Dette er kanskje ikke så lett å fatte, hvis man ikke er så kjent med det fra før.

Men det har seg også slik at de som spør om hjelp er dårlige å spørre: Maskinen min hakker når jeg spiller Max Payne, jeg har GeForce 2 MX400. Hvordan fikser jeg dette?

Det er ofte meget viktig å vite om resten av maskinvaren, og om skjermdriveren og hovedkort driveren. Men det blir som regel spurt om etterpå.

Dette har med bruk av store bokstaver og utroptegn er også noe tull. Det er mange som betrakter det som skriking, og det er vel ikke så kjekt å se en person skrike om alt som av tanke. Jeg liker egentlig dette forumet ganske bra, det er mye kjekt her. Hvis frames versjonen erstatter denne, så vil det ta god til før jeg venner meg til den. En liten til til, sitat bruker er litt ekstremt. Mange tar med så mye at det er kjedelig å se gjennom det. Det kommer ofte den samme meldingen 4 - 6 ganger, det blir litt irriterende i lengden.

Men det er kjekt at folk nå har blitt oppmerksom på problemene. Det var ikke så kjekt å lese om hvordan mange her kritiserte Datorbutiken.com. Jeg mener de er ganske flinke, alle gjør feil. Det er viktig å klage riktig for å oppnå det du vil. Det er jo mange som lurer nettbutikkene ved å sende tilbake en deffekt prosessor, som de selv ødla nå de overklokka litt for mye.

 

Dette forumet har vokst ganske raskt, det blir nok en kjempe plass å søke om support GRATIS. Jeg setter pris på alle de som hjelper andre med problemer som ellers kanskje hadde kostet vedkommende noen tusen hos et PC verksted. Vi finner mye bråk her i forumet, men det er visst mange gode hjelpsomme mennesker.

Keep up the good work!

Lenke til kommentar

Quote:


Grimmy skrev (2001-12-11 23:26):

Jeg liker egentlig dette forumet ganske bra, det er mye kjekt her. Hvis frames versjonen erstatter denne, så vil det ta god til før jeg venner meg til den.


 

Frames varianten (http://forum.hardware.no/frames) vil aldri erstatte det forumet vi har idag, men det vil sakte, men sikkert bli lansert som et supplement. Det vil si at de som ønsker kan bruke frames-varianten.

 

Man surfer selvsagt mot samme database - det er bare utseendet og funksjonaliteten som er litt annerledes.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...