Gå til innhold

Bruk av 3gDatakort i Nordnorge (Netcom)


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg skal reise oppover til Nord på tirsdag. I den anledningen har bedriften jeg jobber i bestilt et datakort til meg som jeg plugger i datamaskinen for å få tilgang på nett. Med tanke på at dette er en lang reise fra Bodø til Stavanger (Med stopp innom maange byer) blir det mange kjedelige kvelder på hotell, å togreiser. Men selvfølgelig også mye internettbruk i jobbsammenheng. Jeg husker ikke helt hvilken versjon av datakortet jeg får, men vet at det er et 3G kort til 399 kr mnd. Noen sier at dette er nokså ustabilt å bruke inntil videre, at nettet konstant detter ned , samtidig som msn er ubrukelig å bruke. Er det nooen andre her som har erfaringer med Datakortet til netcom i nord norge /Vestlandet ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

UMTS får du neppe brukt uansett. Dersom du har et nyere kort kan du få EDGE endel plasser (vel halve hastigheten av UMTS) - du ser bak på kortet ditt hva som støttes.

 

Opplever kvaliteten på tjenesten som nokså stabil så lenge jeg har UMTS-dekning. Hvis du f.eks. kjører bil, buss eller noe annet som flytter seg vil du hele tiden oppleve at du faller ut og kommer inn igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...