Gå til innhold

Marihuana, hasj, cannabis - farlig eller ikke?


Har du prøvd hasj?  

2 342 stemmer

  1. 1. Har du prøvd hasj?

    • - Ja.
      875
    • - Ja, men jeg kommer ikke til å gjøre det igjen.
      157
    • - Nei.
      890
    • - Nei, men jeg kunne tenke meg å prøve det.
      449


Anbefalte innlegg

Har hørt at virkningen av  hasj kommer ann på fargen på klumpen... er den lys blir man hypes, er den mørk blir man slapp...

6498886[/snapback]

 

Dette er totalt bullshit :)

Kommer helt an på hvordan hasjen er laget.

Bubblehash kan være en god del forskjellige nyanser, og persian white er hvitaktig mens persian gold er gul etc.

 

Rusen kommer an på Cannabis-arten og potensen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har hørt at virkningen av  hasj kommer ann på fargen på klumpen... er den lys blir man hypes, er den mørk blir man slapp...

 

En ting til, det er i dag (nesten?) like lett for en 15åring i dag å få tak i cannabis, som det er å få tak i vanlige sigaretter.

6498886[/snapback]

 

Ja, Grønt og Brunt. Grønt er pot og brunt er de klumpene med olje. Men som regel er de brune klumpene tilsatt mange andre stoffer og er bare noe dritt mener nå jeg hvertfall.

 

Skal du røyke så røyk det naturlig som pot. Ikke noe jalla greier fra marokko som er lagd KUN for å tjene penger, lagd av fattige bønder uten vann til å vanne åkrene sine engang.

 

Jeg syns jeg blir mer "oppkvikt" av grønt, mens med brunt så blir jeg helt på tryne noen ganger. Blir mest stein av det. Har fått brunt med heroin også, noe som jeg aldri ville røyka hvis jeg hadde visst det.

 

EDIT: Åja... mistolka spørsmålet ditt. Det har ikke noe å si på fargen på klumpen. Men man merker om den er fersk eller ikke. Fersk er deilig :)

Endret av BonFireMan
Lenke til kommentar
Pensla hasj er en myte. 99% av ting som skal være "pensla" er enten bøff eller pensla med et tynt lag cannabisolje. Viss man pensler hasj med opiater så fordamper de umiddelbart, så det er bortkasta dyre saker.

6499028[/snapback]

 

Hmm.. Er du sikker på det? For jeg ble helt på tryne av den jointen og det var snakk om 1g delt på 4 personer bare for å kose oss med littegrann. Det var som å være dritafull, jeg klarte ikke å gå normalt engang pluss at jeg fikk jævlig vondt i hue.

 

Det går jo ann å gni heroin "pulveret" inn i klumpen. Mange som røyker heroin.

Lenke til kommentar

Er veldig sikker på det, har sett på flere plater som har vært nyimporterte fra marokko og har aldri sett noe som har vært pensla med noe annet enn olje. Dette gjelder også alle på norcan.

Har opplevd å blitt helt usannsynlig fjern på ting som angivelig har vært pensla med LSD eller heroin, men har senere funnet ut at det rett og slett bare var veldig bra white widow :)

 

Og tenk hvor dyrt det skulle vært å gni brun heroin inn i tjallen og hvor lite hensiktsmessig det skulle vært.

Endret av tørrfisk
Lenke til kommentar
Er ikke dette et diskusjonsforum hvor man kan komme med sine egne meninger? Og ja, jeg står for mine meninger. Husk at det er jeg som mener det er farlig etter det jeg har lest. Og bivirkningen av dette er vel kjent, er det ikke?
Du mener det er farlig og derfor skal ikke andre få ha sin mening om det?

Har jeg sagt at andre ikke kan komme med sin mening? Hva har resten av disse 81 sidene handlet om?

 

Jeg gjentar meg selv. Bør ikke legaliseres og er farlig etter min mening. Les mitt forrige innlegg. Kan jeg få si dette her også? Bør er ikke definisjonen på at en eller flere ting skal gjøres.

 

Alkohol i sammenheng med kos er vel ikke farlig?

6497480[/snapback]

 

Selvfølgelig skal jeg ikke nekte deg å ha en mening, og om jeg skrev det slik at det kunne forståes slik ber jeg om unskyldning, men det jeg sier er at vi ikke kan lage lover i norge utifra hva folk tror eller syns(ikke du og ikke jeg). Se for deg alle lovene jesusgjengen ville inført da, abortforbud er vel det første som kommer derifra. Og om jesusgjengen skal få lov å tro/synse frem lover må jo alle andre livssyn ha samme rettigheter så da kan vi ikke nekte lover basert på muslims livssyn eller avholdsbevegelsens livssyn. Men om du synes det er greit å lage lover basert på livssyn skal ikke jeg nekte deg å synse det, men jeg kommer til å kjempe med nebb og klør for at du, jesusgjengen muslimer eller avholdsbevegelsen aldri vil få noen som helst politisk makt.

 

EDIT : Så det gamle argumentet med at hasj skulle være penslet med heroin eller lsd dukker opp igjen. LSD brenner opp og har ingen virkning når det røkes så det blir tullete. Det kunne antakelig være mulig å pensle hasj med heroin, men i følge politiets rapport om narkotika i norge (2005) sier klart at dette til nå ikke er funnet i Norge. EVER! Rapporten sier også klart at Hasjen i norge fortsatt ligger rundt 7%thc så ingen tar frem "hasjen er så mye sterkere enn på 60 tallet" argumentasjonen. Hadde hasjen vært sterkere hadde det faktisk ært et argument for sikrere bruk iom man ikke kan røyke mer enn at man er helt vekk, så man faktisk røyker mindre enn om den er av dårlig kvalitet.

Endret av forbudt
Lenke til kommentar
Har fått brunt med heroin også, noe som jeg aldri ville røyka hvis jeg hadde visst det.

6499013[/snapback]

Første gangen jeg røyka fikk jeg vite at det var pensla med heroin.

Ble rimelig gone da :thumbup:

6500240[/snapback]

 

Les lengre opp du ;)

Viss du ikke betalte tidobbel pris er det heller tvilsomt!

Lenke til kommentar
Har fått brunt med heroin også, noe som jeg aldri ville røyka hvis jeg hadde visst det.

6499013[/snapback]

Første gangen jeg røyka fikk jeg vite at det var pensla med heroin.

Ble rimelig gone da :thumbup:

6500240[/snapback]

 

Hvorfor i all verden skulle produsentene ønske å pensle hasj med heroin?

Hva skulle i så fall være hensikten? Og tror ikke du ikke produsentene av cannabis ønsker å kvalitetsikre produktet sitt på lik linje med f.eks vin, sprit og tobbaksprodusentene?

Lenke til kommentar
Absolutt ikke. Produsenter av vin og tobakk er nødt til å kvalitestsikre varene sin for at de skal gå igjennom en rekke kontroller før de blir solgt, noe produsentene av hasj ikke trenger å bry seg om.

6500947[/snapback]

 

Så du tror ikke at man smaker på varene først?

Hasjkvalitet er vitalt for pris, viss det er bøff kan man vente å få opptil 300% mindre betalt. Han over deg nevnte kvalitet på hasj sammen med kokain, problemet er ikke at hasjen blir dårlig kvalitet viss man tilsetter kokain eller heroin, den blir LUKSUS (ikke i form av effekt, men pris)

Lenke til kommentar

Det er et godt argument!

Men husk at kjøperen aner ikke hvilke stoffer som eventuelt er blanda inn, og dette er aalt for dyrt for dealeren uansett siden potensen til stoffet minker drastisk når det går igjennom hasjforedlingsprossessen og viss kjøperen er klar over at det inneholder kokain f.eks. hadde han nok holdt seg unna det :)

Lenke til kommentar
En teori ang. det med å blande inn tyngre stoffer: produsenten kan jo ha lyst til å få dem hekta på tyngre stoffer som de kan tjene mer penger på.

 

Problemet med slik tankegang er bare at det ikke er tilfellet, annet enn i avholdsbevegelsens drømmer og noen få hollywoodfilmer. Sjekk sjøl politiets narkotikarapport fra 2005. (ingen hasj er funnet tillsatt noe som helst annet enn plantemateriell, og den er fortsatt like svak/sterk som før)

 

Og heldigvis er langerne i Norge mer markedsrettet enn dere tror, de selger hasj fordi det er godt betalt. Så lenge de leverer hasj er alt ok, men begynner de å selge drit(for svak eller med andre stoffer blandet inn) mister de kundene sine. De får sikkert hekta noen på andre stoffer, men de fleste brukerne går faktisk ikke over til sterkere stoffer.

 

Heroin, cocain, speed etc bli ofte tynna ut med rottgift, bakepulver, mel etc. Men det er som regel fordi langeren i siste ledd har brukt for penger til neste runde. Og prisen er selvfølgelig alt for høy iom det er forbudt så atter en gang er en av farene med narkotika pga forbudet og ikke fordi noen vil selge mer.

Lenke til kommentar
En teori ang. det med å blande inn tyngre stoffer: produsenten kan jo ha lyst til å få dem hekta på tyngre stoffer som de kan tjene mer penger på.

 

snip

6501068[/snapback]

 

Meget bra innlegg. Støttes helt og holdent.

 

Pensling av hasj er en UMN-myte som dessverre er alt for utbredt.

Hasj som er dårlig sprites derimot ofte opp med cannabisolje for å øke THC-innhold.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...