Gå til innhold

Hvilken klasse på topp på damage-meter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Med oss leder ofte hunter i ZG pga av dems sinnsyke skade mot beasts.

I MC og BWL leder mages, ofte iallefall 3 mages på top 5 :)

5424735[/snapback]

 

Hver gang jeg leser om mages på topp 5 så lurer jeg på hva mages i mitt gamle guild gjorde, de var aldri på topp 10 en gang i MC, der war det rogues/hunters + warriors, og en og annen warlock.

Lenke til kommentar
btw og ta razorgore er ikke så bra erfaring i BWL..

er mange ganger folk tar mere dps enn hunter men da har hunterne dårlig gear

5424000[/snapback]

Jeg skreiv ikke noe om erfaring i BWL, jeg skreiv erfaring overall.

 

Nesten alle i guilden vår startet uten noen som helst epic gear. Bare leader+en officer eller noe sånt hadde et par epics fra før. Så hunterne og roguene og alle andre har ca. likt gear, det har faktisk droppa sykt mye giantstalker i MC for oss. Alle våre huntere har Rokh'Delar, og en mengde Giantstalker.

 

Likevel er ikke hunterne våre på topp. Så det er ingen selvfølge at det alltid er huntere som er "best end-game dps". Det er mye avhengig av spillestil, innsats, build, etc etc.

Lenke til kommentar

Hos oss er det etter en helaften i MC Rouges på de 3 første plassene så en fyri warrior og 2 mages og resten av roguene ganske likt. Har bare en shadowpriest og når han er med kommer han oppe blandt roguene en plass somregel. HuntArs og warlocks kommer etter de to "beste" magene som regel. Tror nok build har veldig mye og si, iallefall for rogues og warriors. warriors må også ha utstyret, mens rogues "kun" trenger gode våpen.

Lenke til kommentar

I MC er det alltid warriors og rogues på toppen. Mages klatrer opp en del hakk på impene før lucifron, men faller fort ned igjen siden de stort sett blir satt til å decurse.

 

Warriors og rogues ligger veldig likt, men hvis warriorene går all-out, finnes det ikke en tank i verden som klarer å holde aggro, og det er ikke alle healerne som klarer å følge med når en DPS warrior overtar aggro. Derimot, hvis en DPS tar aggro og overlever, får de et hav med rage og enrage, og roguene har ikke håp om å gjøre skade på samme nivå.

 

Etter konstant overaggro og for lite healing, er det svært få warriors som går all-out.

 

I BWL blir warriors satt til å offtanke på nesten alle bossene, så de får kun hevdet seg på Vaelastrasz, Chromaggus og Nefarian.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...