Gå til innhold

Hvilken klasse på topp på damage-meter?


Anbefalte innlegg

Lederen vår er den eneste som får lov til å kjøre dmg meeters i instances over 20mann(mc/bwl), de andre som gjør det får trekk i dkp'en(eller grp'en som vi bruker) ettersom spillet ikke går ut på å gjøre mest mulig dps. Guildlederen bruker også dmg meeters for å se hvem som gjør og hvem som ikke gjør jobben sin MC. F. eks så kom jeg(dps warrior) på 2. plass med rett over 1.2 millioner dmg på et run hvor vi tok alle bossene utenom ragnaros(jeg tanket hos majordomo). På førsteplassen så kommer en hunter med 6 eller 7/8 tier 1 settet, som også har 1.2 milloner dmg. Jeg går ikke Might gear, rett og slett fordi det ikke er veldig bra for dps.. Jeg har zin'rokh+flameguard gauntlets+lionheart helm og diverse annet dps gear, utenom chestplate of might.

 

Jeg ligger som regel alltid på 1. eller 2. plass på dps lista sammen med en hunter/mage. I ZG så kan jeg dette ned på 3. plass ettersom det er utrolig mye AoE ute å går. Liker godt å spille som warrior =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lederen vår er den eneste som får lov til å kjøre dmg meeters i instances over 20mann(mc/bwl), de andre som gjør det får trekk i dkp'en(eller grp'en som vi bruker) ettersom spillet ikke går ut på å gjøre mest mulig dps. Guildlederen bruker også dmg meeters for å se hvem som gjør og hvem som ikke gjør jobben sin MC.

5419551[/snapback]

 

Da blir jo rett og slett damagemeters feil, for å få helt korrekt resultat må jo samtlige ha damagemeters i bakgrunnen, og alle i samme synch-kanal...

 

Litt synd hvis han dømmer hvem som gjør jobben ut ifra damagereport fra en kilde.

Lenke til kommentar

Jeg kom på andreplass i sist MC run, med Brutality Blade i main og Assassination Blade i offhand. Er 20/31/0. Edit: er rogue :)

 

Er den eneste roguen uten noe NS og utenom BB ganske så blå i utstyret, så jeg kan si meg fornøyd. Tror det meste kommer an på hvordan du utnytter builden din, og hvordan du bedømmer hvilket triks du skal bruke osv. Det å ha "den beste" builden er ikke nok, du må utnytte den til det den er god for.

 

Ingen av warriorene kom seg unna tankejobbing, så de kunne vel ha hevdet seg ørlite mer, har et slags rulleringssystem når det gjelder tanking av mange adds (Garr, Sulfuron, Majordomo) som ser ut til å fungere bra.

 

Listen på topp ti består vel av tre-fire rogues, tre mages og resten en blanding av hunters/DPS warriors. Alt kommer an på hvilke av hver klasse som er med.

Endret av Hubman
Lenke til kommentar

Jeg er på en ny ny server med ny guild, så vi har ikke det feteste utstyret enda (jeg har akkurat blitt 60 mens flere andre har vært 60 en hel stund).

 

Etter et 15 manns raid på UBRS (ja det er ny server, vi er vel kun 18 lvl 60 i guilden til nå) så loggen omtrent slik ut:

 

Mage (Mye AoE)

Mage (Mye AoE)

Rogue

Mage (en del AoE)

Hunter

warlock (meg)

Hunter

Paladin

warlock (kun lvl 58 - samtlige andre er lvl 60)

Druid (bjørn - tank)

warrior (tank)

warlock

Priest

Priest

Priest

 

Hvis mage bruker AoE - så ligger de på toppen, ferdig med den saken. :p Hvis ikke er det rogue. etter det er det ganske jevn mellom hunter og warlock.

 

Vi har mangel på warriors (kun 2 - hvorav en er på ferie nå) så de som er må være tank - ikke dps.

Lenke til kommentar

Har funnet ut at det er relativt lett å ligge på toppen av damagemeter med warlock, og går ut ifra at det er slik med alle klasser og. Men poenget er vel hvem som gjør mest damage uten å gjøre noe "ulovlig"*. Der mener jeg rogue er overlegen pga. høy +crit selv på hvit skade og feint for mindre aggro.

 

 

*Snakker her om ZG+ instancer, der en damagemeter-hore kan være årsak til wipe.

Lenke til kommentar
Hvem bryr seg?

Alle klasser har sin rolle, og dps er langt fra det viktigste i noen instance!

5418940[/snapback]

 

Så hvilken klasse er viktigst?

 

Tank? Har du nok healing så kan mages tanke.

Healing? Har du ingen DPS vil du aldri komme deg noken vei.

DPS? Har du nok DPS trenger du verken tank eller healing.

 

Synd at du må lage et slags komprimiss :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...