Gå til innhold

Hvordan lage bildene runde?


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg holder på og lage ett bilde galleri og sliter med og lage noen bilder "runde" ta en titt på dette: http://myweb.tiscali.co.uk/digiscoping/index.htm noen som har peil på hvordan jeg gjør det?

 

Ett annet tileggs spm er om noen kan anbefale ett galleri eller galleri type.. jeg skal lage ett "samle" galleri for fuglebildene mine og det er endel arter:-) det bør helst være ett som det er lett og oppdatere. Elser stilfulle og rene og pene gallerier.. :dribble:

Endret av Plagueis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da må du klippe ut det du skal ha med og legge på gjennomsiktig bakgrunn. Ganske enkelt sørg for at bakgrunnen er gjennomsiktig i bildebehandlingsprogrammet ditt (vet ikke hva du bruker), marker en sirkel, inverter markeringen og trykk delete. Bruker photoshop selv, så sånn ville jeg gjort det der, men regner med at dette også fungerer fint i andre brukbare programmer. Anbefaler å stille inn "feather", så du ikke får så harde kanter på sirklene.

 

Husk også å lagre som gif eller png. Jpg støtter ikke gjennomsiktige bakgrunner. Kan også nevne at Internet Explorer ikke støtter gjennomsiktige png, så da blir det sannsynligvis gif, vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...