Gå til innhold

Informasjonstråd for Dell Inspiron 9400


Anbefalte innlegg

ok, jeg tror jeg går for denne maskinen. Føles det som en bærbar når den har 17" skjer også ? hehe (enkel og ta med seg osv)

 

Stor forskjell på

2048 MB 533 MHz tokanals DDR2 SDRAM (2x1024) og

2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)

?

 

må du ha vista..er det instalert når jeg kjøper den ?

Endret av Titantord
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ok, jeg tror jeg går for denne maskinen. Føles det som en bærbar når den har 17" skjer også ? hehe (enkel og ta med seg osv)

 

Stor forskjell på

2048 MB 533 MHz tokanals DDR2 SDRAM (2x1024) og

2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)

?

 

må du ha vista..er det instalert når jeg kjøper den ?

8144604[/snapback]

Rammen er temmelig lik i ytelse, men pga prisforskjellen ville jeg valgt 533 MHz-utgaven. Vista er installert når du kjøper den, men du får med endel bloatware fra dell desverre.

Lenke til kommentar
Bekreftelse skal du få i løpet av få timer, så du burde kanskje ta kontakt med dell for å få bekreftet at alt er ok med bestillingen.

 

------------------------------

Jeg bestilte følgende maskin 01.03

 

PROSESSOR Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T7200 (2,0 GHz, 4 MB L2-buffer, 667 MHz systembuss)

 

OPERATIVSYSTEM Ekte Windows Vista™ Home Premium - norsk

 

LCD 17" UltraSharp Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) Display with TrueLife®

 

MINNE 2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)

 

HARDDISK 160 GB (5400 rpm) SATA-harddisk

 

OPTISK(E) STASJON(ER) Fast, innebygd 8X DVD+/-RW-stasjon inkludert programvare

 

GRAFIKKORT 256MB NVIDIA® GeForce™Go 7900 GS

 

PRIMÆRBATTERI Primært 9-celle 80 WHr batteri

 

TRÅDLØS TILKOBLING  Intel® Pro 3945 trådløs 802.11a/b/g Mini PCI trådløst LAN-kort for Core 2 Duo-prosessorer

 

BLUETOOTH Dell 350 trådløs Bluetooth 2.0-modul (opptil 3Mbps) med Enhanced Data Rate, for Vista

 

BÆREVESKER Ekstra stor bæreveske i nylon

 

-------

 

Bestilte den for 16300,- inkl alt, men ser den er mulig å få for 15900,- i dag. Jaja... Slik går det når de bytter ut og endrer tilbud fra dag til dag (nesten).

 

Jeg fikk bekreftelse på bestilling umiddelbart og brukte VISA, noe som umiddelbart ble reservert fra min konto. De pengene har derimot kommet tilbake ? noe som vet om det er vanlig?

 

Det andre var at det tok 6 dager før Dell sendte den ut fra seg og nå får jeg vite at den er hentet fra DK. Trodde Dell holdt til i Irland jeg da. (Noen som har peiling på transportveien for disse maskinene fra Dell til Norge (evt. Bergen)?

 

Nå får jeg bare håpe Schenker er raske. ;)

8106561[/snapback]

 

 

Da er maskinen motatt og er under konfigurering. Spennende!

Lenke til kommentar

Selve minijack kontakten er meget skrøplig. Bruttern har allerede ødelagt kontakten på sin i9400 etter å ha flytta litt for mye på pc'en med kabel i. Har investert i et usb lydkort som vi prøver å bruke på den pc'en som det spilles musikk fra. Ikke at det er noe bedre lyd på et usb kort til 500 kroner da.

Endret av OgnOmm
Lenke til kommentar

Min Dell 9300 hadde et merkelig problem da jeg slo den på idag. Under oppstarten så flimret hele skjermen noe sykt.. masse støy og dritt. Og når selve windows var ferdig loade så blir skjermen helt helt svart. Noen som har noe ide om problemet i det hele tatt?

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar

Dell`s prisjonglering gjør meg irritert! 800,- kroner billligere over natta! Jeg bestilte jeg min Inspiron på søndag. Oppsettet kom på 13950,- ink fri frakt. Tilbudet om frakt var gyldig til idag.

 

Og idag setter Dell prisen på Inspiron ned med 500,- og videre priser ned komponenter som f.ekst bluetooth. Oppsettet mitt koster idag med frakt kr. 13109,-

 

Før Pc`n ikke har kommet lenger enn ut av fabrikkdøra så koster altså oppsettet 800,- mindre enn søndag. Fa.. jeg blir å forbaska at jeg gnager tenner!

 

Hva synes dere? Skal jeg benytte angrefrist og bestille Pc`n på nytt? 800,- kroner er faktisk ganske god utbetaling.

Lenke til kommentar
Hva synes dere? Skal jeg benytte angrefrist og bestille Pc`n på nytt? 800,- kroner er faktisk ganske god utbetaling.

8161738[/snapback]

Jeg ville ringt inn og bedt om 800 kroners prisavslag, og si at ellers bruker du angrefristen og bestiller på nytt. Da ordner de det helt sikkert. :)

Lenke til kommentar

Hei, jeg har nettopp mottatt en Dell Inspiron 9400, og jeg har litt problemer med å connecte til trådløse nettverk visst de er sikret.

 

Det går ikke ann å skrive inn en nettverksnøkkel eller passord, står bare at det ikke fungerer, og det er svært fustrerende. Jeg har prøvd på flere forskjellige nettverk.

 

Mitt eget (som er usikret) går det fint ann å bruke. Men jeg har jo lyst å sikre det, slik at ingen "snylter" på min internett.

 

Noen som har opplevd det samme? Jeg må informere om at jeg har Windows Vista installert. Har et neste generasjons Intel wireless-N minicard.

 

EDIT : Jeg har ikke det problemet lenger, når det gjelder mitt nett. har kryptert og det fungerer å connecte :)

 

MEN, går ikke ann å connecte til andre nett, selv om jeg har passordet, som irriterer meg. Noen som har løsningen ? Eller vært borti noe lignende med Windows Vista selv?

Endret av Harribo
Lenke til kommentar

Hei! Jeg har nettopp bestilt en Dell inspiron 9400 Fra dell via jobben....Jeg kunne derfor ikke velge Deler som var i den...og eg mener eg får et skjerm kort med navn

256MB ATI Mobility Radeon X1400.. prisen på bærbaren min er rundt 10 eller 15tusen...

Det som er rart er at i dei billigere pc`ne var virker det som det var bedre skjerm kort...for 256MB ATI Mobility Radeon X1400 skulle visst være Hypermemory som ikke var så bra..Men i dei billigere modellene var skjerm kortet

256MB nVidia GeForce 7300LE TurboCache som eg tror er mye bedre...Dette var litt rart.eller er det ikke ATI mobility Radeon som er orginal i 9400?

For alle dere som hadde 9400 modellen og har skrevet noe her har Geforce skjerm kort....Har alle dere oppgradert skjerm kortet...Eller er det Geforce i 9400modelenne orginalt?

 

ISÅFALL ...Er der noen der ute med 256MB ATI Mobility Radeon X1400 skjerm kort?

Lurer på om det funker bra til spill...for eg får snart en pc som eg tror det er dette kortet i... Og noen som vet Pris på det?

kor bra går det på Cs 1.6? Fps?

Kor bra går det på WoW ? fps? (Ctrl + r innpå wow får å see fps)

 

Du kan også svare til meg via mail /msn :[email protected]

 

Og noen som vet prisen på 256MB ATI Mobility Radeon X1400?

Lenke til kommentar

Hentet idag min Inspiron hos den lokal Schenker terminalen etter 7 dagers leveringstid. Fornøyd med maskinen så langt. Men farken så vanskelig å få bort det pre installerte antivirus/brannmurprogrammet McAfee!

 

McAfee er jo bare en 30 dgr trial og jeg ønsker å bruke F-Secure antivirus/brannmurprogram jeg har lisens på fra før.

 

Avinstallerte først Mcafee i kontrollpanel i Vista og rebootet. SÅ installerte jeg Vista versjonen til F-Secure. Oppdager så i kontrollpanel at jeg har to brannmur og to antivirusprogrammer. Det ene er da Mcafee - og det andre F-secure. Mcafee står der uten symbolet som F-secure og Windows defender har - men med status PÅ. Jeg merket meg dessuten at Vista sikkerhetssenter ikke gav noen melding om manglende antivirus før jeg installerte F-secure. Men McAfee er fjernet fra både mapper og menyer. Finner ingen spor av programmet, men det står altså i sikkerhetssenter.

 

Har fra McAfee lastet ned removal tool MCRP.exe, kjørt dette og rebootet. Men samma f... så gir kontrollpanel meldingen om at McAfee er på - både som brannmur og antivirus.

 

Hva skal jeg gjøre? Noen andre her med Vista som har blitt kvitt møkka?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...