Gå til innhold

1,77 GHz på AMD +4200 64x2 i Systemegenskaper?


Perre

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kjører du standardoppsette til HP hva software angår?. Isåfall er sikkert AMD Cool'n Quiet driveren installert. Denne gjør at CPU klokker seg ned når den ikke har noe å gjøre på, slik at cpu lager mindre varme, vifter kan kjøre saktere og maskinenn bruker mindre strøm og bråker mindre.

 

Sett på noe skikkelig CPU krevende, (prime95 f.eks. (google etter det)), så ser du om systemegenskaper rapporterer høyere frekvens mens prime95 kværner...

Lenke til kommentar
Cool 'n' Quiet, som nevnt over her. Ja, det er rett. Prosessoren klokker seg ned for å få ned effektforbruket, dvs at det blir mindre varme, og viftene kan slakke ned farten, med andre ord: Mindre støy!

5395135[/snapback]

 

 

Aaaahaa. Herlige saker. Jaja, da er alt i orden. Hadde vært kjipt hvis jeg hadde fått feil jævel. :D

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Sitter med samme maskin.. Er veldig fornøyd med denne, men jeg synes begge drev i maskina bråker mye.. Kjøpte en ny brenner hos komplett (NEC), som også har hatt i en maskin tidliger uten at det bråker spes.. Skjønner ikke hvorfor, men det kommer fortsatt støy fra begge dreva, ved avspilling av dvd film, installasjon av spill eller hvis det skulle stå i en plate når jeg restarter maskina.. Men brenner jeg dvd i 4 ganger hastighet, så er det helt stille.. Støyen kan ligne ei vifte som går ganske bra..

Lenke til kommentar

Hurtig DVD(si en 16x er vel ca det som de fleste går på?) = masse vibrasjonsstøy

 

Ved brenning strupes spilleren ned til 4x...altså endel mindre vibrasjon og slikt enn 16x..

 

hypotese: Billige spillere = sansynligheten for støy er større, fordi man ikke påkoster dem vibrasjonsdempende effekter. Brennere og slikt som står i ferdigmaskiner har en tendens til å være billigste sorten for å få totalprisen ned..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...