Gå til innhold

Finale i "årets beste OT-Baren bruker 2005"


Dotten

Hvilken av de 5 finalistene syntes du fortjener tittelen "årets OT-Baren bruker 2005"?  

242 stemmer

  1. 1. Hvilken av de 5 finalistene syntes du fortjener tittelen "årets OT-Baren bruker 2005"?

    • Dahle (Sykler'n)
      76
    • Smårips_eier
      27
    • SteffyBoy
      30
    • Anette_
      29
    • LarsP
      80


Anbefalte innlegg

Heia Dahle. Du tar ham på innspurten!

5400812[/snapback]

Yes. Tar innpå nå. Denne pollen stenges ikke før Dahle vinner. Eller hva moderatorer?

5401770[/snapback]

Selvsagt, det skjedde sist gang jeg ledet en avstemning så hvorfor ikke?

 

:)

5401813[/snapback]

 

Ja, det synes jeg egentlig er på sin plass. Å lage deg vinne ville være som å la satan ta over verden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Heia Dahle. Du tar ham på innspurten!

5400812[/snapback]

Yes. Tar innpå nå. Denne pollen stenges ikke før Dahle vinner. Eller hva moderatorer?

5401770[/snapback]

Selvsagt, det skjedde sist gang jeg ledet en avstemning så hvorfor ikke?

 

:)

5401813[/snapback]

Slapp av. Du vinner til neste år, om ikke det kommer noen flotte forumberter som poster bilder av seg selv i babethreaden. :fun:
Lenke til kommentar

Selvsagt, det skjedde sist gang jeg ledet en avstemning så hvorfor ikke?

 

:)

5401813[/snapback]

 

Ja, det synes jeg egentlig er på sin plass. Å lage deg vinne ville være som å la satan ta over verden.

5401836[/snapback]

Ikke se på det som negativt. Newt32 ville i hvertfall blitt glad. Da kunne han bruke logoen sin.

Lenke til kommentar

 

Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg til og med off-topic-biten av forumet, som skal være tuftet på brukernes egne premisser, er ALTFOR strengt moderert, og det er ikke uten grunn at jeg ikke tør å starte tråder lenger.

 

Vel føler du at moderator er for streng i sin moderering i forhold til retningslinjene så føl fri til å ta det opp, enten i det rette området (tilbakemeldinger om forumet), eller på pm til moderator/forumstyret.

 

Når det skal være sagt så er det fortsatt flust med innlegg med teksten "14 tegn" o.l, dårlige emnetitler, spamming, flaming og personangrep. Så personlig er det fortsatt mange steder hvor man ikke moderer i tråd med retningslinjer(men så er det nå også retningslinjer og ikke regler, ligger litt i ordet, man kan ikke være paragrafrytter hele tide heller). I tillegg har jeg personlig i min korte periode opplevd flust med pm'er og henvendelser på MSN fra brukere som ønsker at man rydder opp i en del, spesielt hetsing, uthenging og flaming av andre brukere. Men på andre siden så er det enkelte som ønsker friheten til å skjelle ut andre brukere. Der vil nok altid uenigheten ligge. Men så er det moderators oppgave å ta utganspunkt i retningslinjene.

 

Jeg kan forstå om enkelte mener retningslinjene er for strenge, men jeg har liten forståelse for at man mener moderatorene er for strenge. Det er en vesentlig forskjell. I mine 4(eller er det 5?) år her inne har jeg aldri fått noe som helst inntrykk av at modereringen er for streng, snarere tvert imot. Vi slipper nå ihvertfall VGD nivå her inne.

 

Hadde vi moderatorer fulgt retninslinjene mer på punkt og prikke ville halvparten av trådene sikkert blitt stengt, sammen med utestengelse av halvparten av brukerene (jeg selv ville sikkert vært hevet ut for årevis siden).

Og hvorfor i h***** er ikke såkalte "telletråder" (som forresten stort sett alltid har en hyggelig undertone) lov i en kategori som ikke øker postcounten din ved første øyekast?

Fordi det ikke er usansynlig at postcounten en gang blir gjeninført. Tråder lagt opp til at brukere skal poste innlegg som ingen andre bryr seg om, bortsett fra skokken med brukere som lar seg irritere av slikt og fyller opp rapporteringslisten med klager er intet poeng med tanke på kvaliteten på dette forumet.

Dette (O-T) er et diskusjonsforum der vi med eller uten felles interesser møtes, prater sammen og hygger oss fordi vi VIL, og da bør vi kunne prate om det vi VIL.

Selv OT skal ha visse grunnleggende krav til kvalitet. Stort sett er nå det man ikke får lov til å snakke om piratkopiering og mobbing/trakkasering/uthenging av andre brukere (samt at man må formulere seg med mer enn 14 tegn og ikke bedrive regelrett spamming). Jeg ser ikke helt problemet med det.

 

Jeg mener, er man på klassefest, inviterer man ikke hele lærerstaben så de kan passe på at vi ikke gjør "noe galt"? Vi vil selv ha makten.
Nå er de som er "lærere" selv vært aktive en god del av tiden. Man er "brukermoderator". Blir litt fornærmet av å bli sammenlignet med "lærer". Er jeg ikke verdig å være bruker fordi jeg har tatt meg bryet å gjøre en innsats for at dette forumet ikke ender opp som VGD? Er nesten sårendes, men bare nesten ;)

 

Vi er da med i klassen vi moderatorer som er her i OT vi også, men det er vi som har påtatt oss oppgaven å sørge for at folk ikke blir så fulle at hærverk eller slåsskamper oppstår ;)

 

Etter min mening bør vi få tilbake "Søppel", og de eneste trådene som stenges er de som bevisst blir ødelagt av brukerne selv (IBTL-tråder) eller som åpenlyst går til angrep på andre.

Savner selv søppelnavnet (er så nostalgisk til tider), men er nå bare et navn, innholdet er nå stort sett det samme. Resten av setningen er jeg også stort sett enig i.

 

Og forresten, får man som moderator et visst beløp per tråd man stenger?

Nei, men en rapporteringsliste med klager fra en god del av OT barens gjengangere, samt at tråder inneholder fulstendig meningsløst pjatt, selv for søppel å være, samt off topic, spamming, personangrep m.m. hjelper ofte godt på og fører til stenging. Men i utgangspunktet er stenging fy-fy, og vist jeg husker rett er det vel kun 2% som blir stengt(correct me if I'm wrong Ueland)

 

 

 

Jeg vet at dette er en ekstra oppfyring av en debatt som ikke burde bli tatt i denne tråden, men jeg mener det er et viktig tema og takker på forhånd for at dere lar også min mening stå som et innspill i denne (etter min mening) livsviktige debatten for forumets fremtid.

Selvfølgelig skal den få stå. Men utarter dette seg til en ren tilbakemeldingstråd får vi heller splitte ut relevante innlegg i en egen mer egnet tråd.

 

Tilbakemeldinger er "livsviktige" for et best mulig forum, derfor vi også har en helt egen kategori for det hvor spesielt Ueland gjør en fenomenal jobb og svarer en mengde henvendelser. Er vel nådd 1000 tråder på et knapt år.

 

Det er også flott og prisverdig at brukere som deg og Dahle (er vel mer en hobbybruker nå, men kanskje en gang i fremtiden vil han igjen vise seg her på mer fast basis, ville vært flott) tar dere tiden til å komme med konstruktive tilbakemeldinger. Det gjelder også alle de som sender pm'er og tar kontakt på MSN. Det gjør jobben enklere og enklere for de som styrer forumet å finne riktig balansepunkt.

 

Men husk, en moderator må legge forumets retningslinjer til grunn for moderering. Dahle maktet ikke det da han var så uenig i enkelte regler, det var en av grunnene til at han sluttet, noe det står høy respekt av. Bedre det enn at en moderator fortsetter og moderer ut ifra sine egne innbilte regler, fremfor de som er laget i felleskap på bakgrunn av flere år, med hensikt til å gjøre forumet best mulig.

 

Men personlig finner jeg overhodet ikke moderatorer her streng, for utifra de retningslinjene som foreligger kunne man stengt det meste og hevet ut de fleste.

 

Presiserer at dette ikke er en felles uttalelse fra moderatorteamet, men hva denne "syltapp" moderatoren har som oppfatning.

Lenke til kommentar
Heia Dahle. Du tar ham på innspurten!

5400812[/snapback]

Yes. Tar innpå nå. Denne pollen stenges ikke før Dahle vinner. Eller hva moderatorer?

5401770[/snapback]

 

Den stenges når SteffyBoy sier den skal. Det var han som kom med initiativet til tråden, så han styrer stengetiden ;)

Lenke til kommentar
Er jo en popularitetskonkurranse. Her gjør man jo rent bord. Først gjør man seg til martyr, for så å oppstå mitt i juletiden som jesus selv. Slenge ut litt finurlige, ensidige propaganda påstander, mikset med litt moderatorslak,t så får man en usedvanlig smaksom cocktail som nok mange liker  :green:

 

Kapret nok en god del stemmer med det  :wee:

5400786[/snapback]

Selvsagt, intet er som litt valgflesk ;)

Lenke til kommentar

Da stenges denne etter ønske fra trådstarter.

 

Vinneren ble LarsP, Dahle hadde en utrolig sterk finish, men nådde ikke helt opp. Utrolig jevnt ble det nå.

 

Gratulerer til LarsP med seieren.

 

Edit: Og la oss håpe Stoltenberg og co ikke kommer løpende og klager over at gutta tok både første og andre plassen.

Endret av Dotten
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...