Gå til innhold

Digital lyd fra SB 5.1 lydkort til forsterker


Anbefalte innlegg

Jeg har et Soundblaster Live 5.1 lydkort og jeg skulle gjerne fått til å fått digital lyd fra kortet inn i hjemmekino forsterkeren min.

Jeg trenger da en spesiell kabel, men hvilke?

Var på HIFI klubben i dag, men de kunne ikke hjelpe meg, de begynte å bable om en optisk minijack sak, men jeg prøvde å si at det var en slags minijack utgang sak på lydkortet.

 

Noen som har vert borti dette her og vet hva jeg trenger av kableroverganger? Og hvor det er å få kjøpt, Hifi klubben var tydeligvis udugelige på evnet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva heter og hva er målet på overgangen jeg skal ha? Jeg prøvde med en vanlig jackovergang ting som jeg bruker når jeg tar mono lyd fra den grønne utgangen på kortet. Men den var får stor. Er det samma type overgang jeg skal ha, bare litt mindre eller?

 

Fra overgangen kan jeg vel ikke bruke vanlig phono kabel, i og med at de sende bare et signal ver (rødt og hvitt)?

 

Hvor kjøpte du overgangen og kabelen din?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-09 14:18, Åsmund skrev:

Du trenger ikke al verdens overganger. klipp kablene i to og lim dem sammen så de passer. digital lyd får ikke dårligere kvalitet på seg uansett hva du gjør med kabelen. enten så virker det eller så virker det ikke. saks og teip gjør saken.



Beklager å måtte si det... Men dette må da være det værste rådet jeg har hørt. Lime og tape kabler...? Du er ikke så nøye på kontaktflatene på kablene.

 

Nei, gjør som andre over sier. Kjøp en overgang fra mini-jack til phono. Det spiller ingen rolle om du bruker mono eller stereo varianten, siden du bare trenger ett signal. Du får dem i forskjellig lengde, så du finner nok en som passer deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...