Gå til innhold

project Spinning Orbit [arbeidstittel]


Anbefalte innlegg

yes! da var det dags for meg å legge ut det jeg har av en liten worklog da. har hatt planer om en casemod en stund nå og nå har jeg endelig begynt å få tak i delene jeg trenger.

 

Bare for å fylle opp førstesiden med ting som folk har sagt at jeg bør ha:

 

Prosjektet er sponset av:

 

vendur.gif

jeg fikk en SilenX iXtrema PRO 80mm 14dBA LED Fan - Red og 20% rabatt på resten av viftene jeg trengte. fikk også fri frakt på den første bestillingen.

Tusen Takk Vendur!

 

morsan.jpg

hun sponset meg med en flunkende ny dremel! tusen takk mamma! :love:

her er kabinettet jeg skal modde:

 

P1010300thumbnail.jpg

 

har planer om å prege Kabinettet med dette tegnet: (hvilket jeg ikke vet hva heter)

 

swetshubla1_380.jpg

 

først vil jeg si at jeg ikke er en veldig erfaren casemodder (dette er min første mod :p ) og at jeg heller ikke er veldig erfaren med sketchup som jeg har brukt til å skissere med.

 

det jeg da foreløpig har fått gjort er vel egentlig pent lite. foreløpig har jeg bare fått tak i noen ting som jeg skal bruke til moddingen, men jeg skal bestille delene jeg trenger hvert øyeblikk...

 

I dag ankom pakken med kabel sleeves som jeg bestilte fra ebay. disse skulle egentlig være kun UV grønne sleeves med UV grønne kontakter, men jeg fikk blåe kontakter, men skit au. får vel bruke det :p :p

 

 

dette er da utstyret jeg foreløpig har :p

 

Uten_0005_0001.jpg

 

det som da er planen er å kjøpe et lian li pc 70 og sette inn plexiglass, lys, sleeve kabler, kutte og skjære det tegnet som er ovenfor osv osv. hadde også tenkt å kutte det samme tegnet ut på høyresiden av kabinettet for å sette inn en plasma plate under, men sliter litt med det pga på microplex så står det at den er 19 cm dyp, men vi får se... sketchup tegninger kommer etter hvert :)

 

[edit] jeg bestilte i dag og det ble ikke et pc 70, men et pc 60 kabinett av den enkle grunn at pc 70 var for dyrt :p

 

[uPDATES]

 

sketchup skisser endelig ferdige! tror jeg...

 

innkjøp av varer og sidedør vindu kutting

 

liten update med litt jobb i fronten på chassi...

 

liten jobb med plassen til delta vifta i bånn

Endret av Kiwi-Kun
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei og velkommen :)

 

hvis jeg ikke husker helt feil av det jeg så, så er den 19 mm og ikke cm. Den er som en flat plate.

 

Men når er det disse planene skal settes i verk da ?

Det lønner seg å ha mye av det klart før man begynner på en worklog, og spes kassa, mange har planer om masse men det ender som oftes opp med at tråden blir eld gammel før det skjer noe. En ting er at det bør være bilder i første post men det bør også være noe mere konkret enn dette, ikke negativt ment men.. ER litt spent på når det vil skje noe da vettu.

 

Ellers så vil jeg råde deg til å lese det du kan om worklogs, bilder osv på dette forumet. Akkuart som alle andre forumet så har også dette forumet regler.

 

Når det er sagt så vil jeg ønske deg lykke til med ditt prosjekt, skal følge med her.

Lenke til kommentar

takk takk. er ikke så utrolig fantasifull, men ettersom jeg ikek er ferdig med skissene ennå så kan jeg ikke si spesielt mye jeg heller. jeg skal bestille kassa og resten av utstyret mitt nå tenkte jeg. sitter og setter sammen handleliste, men det blir så dyrt :p vet noen om hvor jeg kan få tak i et lian li pc 60 usb kabinett?

 

btw så står det 190 mm på microplex angående den plasma plata. se her: plasmaplate

Endret av Kiwi-Kun
Lenke til kommentar

hei igjenn.

 

 

 

Quote : btw så står det 190 mm på microplex angående den plasma plata. se her

 

 

svar : det er fordi den står på et stativ det, dette stativet kan taes av og resten modifiseres slik at du får plata og strøm/signal boksen hver for seg.

 

Aldi i verden om dette hadde vert noe problem å fått i kassa ass, alt som har blitt satt i sammen kan taes i fra hverandre igjenn, uansett åssen :)

 

Edit: jeg har sett plata live så jeg vet det.

Endret av DJ-Sonic
Lenke til kommentar

nja. det er da et navn på det. når jeg bestilte det samme tegnet i etch form så het det shuriken blades og når man ser det tegnet i en anime som f eks naruto så betegner det jord så jeg aner fortsatt ikke hva jeg skal fastsette det som.

 

en annen ting jeg har lurt på er hva brukes de gummi strømpene som jeg fikk med i kabel sleeving pakka til? den største av dem er jo driit stor!!

Endret av Kiwi-Kun
Lenke til kommentar

Klokka er nå 03:50 og jeg har møkk vondt i fingrene. har drevet med sleeving helt siden klokka 22:00

 

bilde worklog kommer... PSU sleevingen gikk greit. stort sett ingen problemer bortsett fra en av pinnene i en 4 pins molex som mista begge ledningene sine. dette medførte til at jeg satt med denne og knota en hel time.

 

et annet problem var at atx pin removeren knakk..

 

klokka er nå 05:35 og jeg skal gå å legge meg.

 

 

her er da en bilde worklog:

 

først og fremst vil jeg si at dette er den første delen av en større casemod. hadde ikke noe annet å gjøre klokka 22:00 så jeg begynte med sleevingen siden det var det eneste jeg hadde utstyr til. (dum som jeg er... ble sittende til halv seks for svarte!)

 

dette er da den klædden jeg skulle sleeve. eneste greia var at jeg egentlig skulle sende den inn til reparasjon pga en lodde feil i strøminntaket, men det kan jeg fikse selv.

 

P1010248thumbnail.jpg

 

merking er en bra ting :p

 

P1010250thumbnail.jpg

 

som jeg skrev tidligere så knakk atx pin removeren min. jeg måtte tenke raskt også fant jeg helt vanelige kontorstifter :p det funka faktisk fett.

 

P1010262thumbnail.jpg

 

fikk tatt ut stort sett alle pinnene uten problemer. noen av pinnene minstet merkingen sin og da sleit jeg litt :p

 

P1010255thumbnail.jpg

 

tok teip på atx kabelen pga at strømpa ikke skulle spjæle.

 

P1010251thumbnail.jpg

 

Yes! da var atx kontakten på! og tro det eller ei, men det funker til tross for merkingene som ble borte!

 

P1010257thumbnail.jpg

 

så sleeva jeg 2 x p4 kabler og den ekstra 4 pins atx kabelen.

 

P1010270thumbnail.jpg

 

for at dette ikke skal ta en evighet til så hopper jeg til slutten av sleevinga. nå har jeg sleeva de to strømkablene og satt på blå 4 pins molexer på alle.

 

glemte å ta bilde av det, men jeg sleit litt fordi den ene pinnen til en av strøm molexene fikk revet løs ledningene sine fra seg. dette medførte til at jeg satt og prøvde å fikse den i en times tid.

 

glemte å ta bilde av det ferdige resultatet utenfor pcen. jaja får ta det inni da.

 

P1010280thumbnail.jpg

 

sluttord: vil si noen par ting. først og fremst så VET jeg at dette er et fjortiskabinett (raidmax scorpio midi tower) :p hvilket er grunnen til at jeg bestemte meg for å modde et nytt ett. desverre har jeg ikke fått gjort noe annet enn sleevvinga og personelig synes jeg det ble ganske bra. det var 4 kabler jeg ikke sleeva av den enkle grunn at 3 av dem var allerede gummi sleeva og det syntes jeg var kult pluss at den siste var en s-ata strømkabel som jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle få fjernet kontaktene på :p desuten bruker jeg ikke noen av de ledningene så de kan bare ligge inni en av 5 1/4" brønnene. sånn ellers så venter jeg de resterende moddingdelene mine og sketchup tegningen jobbes fortsatt med. desverre får jeg ikke til å tegne skissen med ledninger fordi jeg er n00b i sketchup.

 

 

dette var da sleevingen av PSUen min!

Endret av Kiwi-Kun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...