Gå til innhold

Duke Nukem Forever release dato


Anbefalte innlegg

I følge Take-Two Interactive så vil release datoen til det lenge ventede Duke Nukem Forever bli sluppet i løpet av 2003.

 

I følge pressemeldingen så vil dette skje en gang i tidsperioden mellom mai og juli neste år.

 

Dette hadde Take-Two kort å si om Duke Nukem Forever prosjektet:

 

"We remain confident in the project, we have not included it in our guidance. We will continue to update you"

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror spillet kommer til å floppe bigtime.

Kan lese i blad fra 98 og 99 at de skal anmelde det måneden etter. Nei, tull og tøys. De skal jobbe hardt for å konkurere med Doom III og unreal 2

Det er mulig at unreal tournament motoren en gang var fin og se på, men jeg tror det er begrenset hvor mye de kan vri ut av den nesten fire år etter at den kom.

Lenke til kommentar

Tror ikke det vil floppe nei. Angående grafikken sier George at den ikke kommer til å være dårligere enn noen annet spill når det kommer ut (utenom Doom3 om det har kommt da). Men tror uansett ikke det er grafikken som kommer til å gjøre spillet bra, det er gameplayet. Teamet har brukt sinnsykt med tid i små finesser som kommer til å være gøyale å legge merke til når man spiller. Dette går særlig på interaktiviteten med omverdenen (alle ting kan trykkes på/brukes osv). I tillegg har de laget et ganske utrolig system som gjør at man kan registrere skader på personer ned til avskutte fingrer, samt hvordan personene (monstrene, whatever) blir påvirket av skudd osv.

 

Tror dette spillet kommer til å bli bra, ihvertfall for ihuga Duke-fans som meg selv :smile: Ja, det har tatt TIIIIIIIID, og da er alltid faren at man har bygget opp for mye forventniger at det kan "floppe". Tror uansett det vil bli verdt pengene :smile: *glede seg som en unge til jul*

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

hva produsenter sier om grafikken angående et spill som blir laget av han og flere medarbeidere sier meg ingenting...

det er jo en selvfølge, hadde spillet sugd hadde han ikke sagt det vel ?

spillet virker som en flopp, de har arbeidet utrolig lenge og man kan bare være spent på om spillet i det hele tatt vil være revolusjonerende.

jeg tviler på at spillet slippes før neste sommer.

det er over 40 000 medlemmer på dnf forumet,alle sier, wow, this game is going to kick ass, game of the year, duke nukem forever rock!! the graphics and gameplay will be awesome...

vel, de kommer til å bli veeeeldig skuffet.. vi har ingen skikkelige ingame videoer, vi har ingen skikkelige ingame screens..

alt vi har er en eldgammel promote video og noen få screens..

og etter det har de byttet 3d motor..

blir spillet bra, good, men altså, et spill som egentlig skulle slippes 9798 kommer "KANSKJE" ut i 2003...er det verdt ventetiden ? det tviler jeg sterkt på..

5-6 år i ventetid på et spill er for lenge..

spillet er dessuten hypet opp noe utrolig mye..

Lenke til kommentar

Grunnen til at det ikke er noen nye screenshots og in-game filmer er at de ikke vil avsløre for mye enda....det er ikke fordi de ikke klarer lage det :wink: Ok, kanskje ikke spillet blir det beste innen grafikk (noe du ikke har noe argumenter verken for eller imot), men det er ikke bare grafikk som betyr noe i et spill! Bare fordi det har tatt (veldig) mange år å lage trenger ikke bety at spillet vil "suge" eller floppe. Tviler på de bruker så mange år med alle ressursene det innebærer på et produkt de ikke har troen på.

 

Thomas M: Hva vet du om 40 000 av fansene kommer til å bli skuffet eller ikke? Har du noe inside-informasjon som ingen andre av oss har kanskje? Finnes mange spill som er mer "hypet" (er dette et ord) mer opp enn DN4ever!

 

Jeg gleder meg ihvertfall til spillet kommer. Vil helst dømme selv hvordan jeg liker spillet. Alt slags antagelser om hvordan det kommer til å bli er egentlig bortkastet (ja, dette er svært utbredt på Duke4-forumet....finnes ihvertfall noen fantasifulle sjeler der).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Quote:


Thomas M: Hva vet du om 40 000 av fansene kommer til å bli skuffet eller ikke? Har du noe inside-informasjon som ingen andre av oss har kanskje? Finnes mange spill som er mer "hypet" (er dette et ord) mer opp enn DN4ever!



 

av disse 40 000 personene på forumet så finnes det neppe en eneste sjel som ikke bruker ordene, awesome, brilliant, fantastic, perfect, om gameplay og grafikken...

de har en tanke i hodet, dette spillet kommer til å bli den råeste opplevelsen noensinne...

trenger man inside informasjon for å påstå at disse kommer til å bli skuffet ?

neppe, det sier seg selv, de har forventningene skrudd 5 hakk for mye opp..

Lenke til kommentar

Ja, jeg forstår hva du mener. Det finnes en del slike (jeg må vel inkludere meg når Duke-abstinensene tar overhånd). Men synes det går mest på "vil dette komme med i spillet, hva kommer med, dette hadde vært kult" osv...selv om dette for det meste er antagelser. George & Co har sagt veldig lite om hvordan spillet kommer til å bli, men har hintet til at det vil bli omfattende og detaljerikt. Det jeg personlig håper på er litt nyskaping (vet det ikke kommer til å bli helt revolusjonerende, det er jo Skyt-alt-som-rører-seg-Duke-Nukem vi snakker om her), men at det vil finnes momenter som er nye og orginale, ihvertfall morsomme! Det er ihvertfall gutta bak Duke Nukem flinke til :smile: Har alltid vært fan av interaktivitet (f.eks å kunne gå på do, få damene til å flashe seg, synge i mikrofoner osv i Duke3D var jo bare så morsomt) :smile: Når det kommer til storyen så er vel den så som så....redder verden att en gang :smile:

Lenke til kommentar

Dropper de dette så blir jeg forbanna :grin: Men uff da....kan ikke gjøre slikt.

 

Uansett, hvor mye tror dere utviklingskostnadene til et slikt prosjekt er? (litt off-topic, I know) Må jo koste graps å drive på så lenge...tipper utviklerne har bra lønn, verktøy, lokaler mm...de leker jo ikke akkurat butikk, så siden Prey gikk fløyten må vel DN4 komme :smile: *håpe-håpe*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...