Gå til innhold

Show Off! Vis oss ditt interface.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan spørre her også jeg, i den designerte UI-tråden..

 

Finnes det noen måte jeg kan konfigurere DAB på, slik at det tydelig merkes når jeg skifter bar med shift1-2-3-4- osv? Slik det er nå, om jeg velger å lable buttons, så blir det bare 1-9 på de vanlige, uten at dette endres når jeg skifter med shift1-2-3-4 osv..

 

Edit:

 

Slik ser UI-et mitt ut pr nå, hvis jeg velger "Label Buttons" i DAB-config, vil jeg få en 1-30 statisk sak, som ikke forandrer seg om jeg bruker shift-1-2-3-4 osv, er det mulig å endre på dette?

 

oppsett.png

Endret av ulrikft
Lenke til kommentar
Plz! hvordan fjerner jeg standard portrait? jeg har en annen addon som liksom skal vise portrait me nstygge standard er i veien =/

6592799[/snapback]

Bruk Moveanything ;)

Skulle selv fjerne litt forskjellig når jeg la inn discord etc, og fant ut at Moveanything lar deg fjerne/flytte ALT av Blizzard Standard UI thingies :p

Bare trykk 'Esc' etter du har lagt det i interface folder'n og logget inn, da vil der ver en ny 'Moveanything' knapp på menyen du får fram, så er det bare og fjerne det som måtte ønskes. :)

 

Edit: Regner med det er 'Player Frame/Portrait' elns du skal fjerne, men er ikke innlogget atm så jeg kan ikke sjekke nøyaktig hva det heter.

Endret av Dewd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...