Gå til innhold

Show Off! Vis oss ditt interface.


Anbefalte innlegg

Hvordan får jeg Prat til å vise andre channels enn General og Combat Log i tabs?

Høyreklikker på General tabben og velger "make new tab".

Hvis du mener "Create new window", så var det ikke det jeg mente. Jeg har sett screenshots av Prat hvor Guild, Party og Trade er i egne tabs. Klikker man på "Create new window" lager man jo bare en ny custom tab. Selv om jeg kaller den Guild, betyr ikke det at jeg bare får Guild messages i den taben. Med mindre man kan konfigurere det gjennom den "vanlige" chatten, men jeg fant ikke noen slike konfigurasjonsmuligheter.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det vet jeg. Men jeg snakker om de forskjellige channels i egne tabs. En tab for Guild, en for Trade og en for General f.eks.

Hver chat-tab har sine egne filtre. Mao, du kan konfigurere hvilken som helst tab til å vise den channelen du vil. Det eneste du trenger å gjøre er å lage nye tabs, og velge channels under Settings.

Lenke til kommentar

Bestemte meg nå i kjedsomhet å lage en egen UI igjen, etter lang tid med standard blizzard stil. Fant kjapt de beste addonsa på curse og laget en for å se så mye som mulig av bildet (savner litt å ha alt av UI + map på en skjerm og kun bildet på den andre):

post-49936-1269212593,7683_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...