Gå til innhold

Show Off! Vis oss ditt interface.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første UIet var decent og spille på. derfor jeg byttet. Det nye som jeg også har ett bildre fra. er kjempe brukervennelig, og gir med mer benefit enn standard UIet. Jeg pvper ikke, men vil tippe att det fungerer akuratt perfekt ettersom att jeg har gladius som tar plassen til omen og recount etter som att dette ikke er nødvendig og ha oppe i pvp.

Lenke til kommentar
Fordi noken liker det sånn?

 

Hadde aldri takla å spele på endel av dei UI'ane her inne som har nada på skjermen.

 

Eg er en som må ha litt meir info.

Baggane har eg dog skjult.

 

Trikset, etter min mening, er jo å få infoen frem NÅR du trenger den, og ikke ha den på skjermen når man ikke trenger den. Dessuten gir et helhetlig inntrykk samt, gjennomgående design inntrykk av at det er lite informasjon på skjermen.

Lenke til kommentar

Ja det første bildet var kanskje best, enig i det. Så best ut. Men nå er det viktig og ha noe som funker fett og raide med / ellers spille.

Jeg har gladius siden jeg pleide og spille. Den er ikke skrudd på men kommer på så fort jeg skiver /pvp og det er vell greit og ha satt den opp til senere om man skulle skynde seg og få noen matches inn før reset og et evetuellt raid / trening?

 

Mitt andre ui på den andre siden er mest sannsynelig det beste uiet jeg noen gang har laget så gjennomført og gjennomtenkt - og designet kommer fra moonai / woe + caith med litt tukui . Inspirasjon.

Og i andre ui's har det ofte hendt att jeg har tatt litt etter litt og konfigurert addons jeg har "glemt" når jeg satt opp ui et. men denne gangen har jeg gått gjennom hele addon listen og satt en tegining for det, har skjedd før att addons kræsjer med possisjoner etc men ikke denne gangen. Jaja skal teste uiet på 24 tommeren senere, poster ett bilde da for og se hvordan det ble.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...