Gå til innhold

Show Off! Vis oss ditt interface.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Liker den effekten jeg, vet ikke hvordan det er å spille med da.

 

Min ui, har ikke endra seg siste 2 åra tror jeg.

 

 

Den likte jeg , hadde nokk ryddet opp i ikoner rundt minmapen og hatt enda mindre bars synelige , men nå spiller jeg holy så da ender jeg opp med enda mere rundt om ...

Lenke til kommentar

Moonai = WoE ,jeg tipper?

 

Ser fortsatt ganske lekkert ut Selv er det noen små justeringer jeg ville gjort, men det med og sette ett "Kaldt" utsene på alt var genialt etter som att man mest sannsynelig vil tilbringe sin meste wow tid i ICC eller dal . Tipper det er macros som er brukt for recostumere farven på actionbar tingene. hehe.

Lurer fert på hva det røde flagget alle har på minimappen sin er . :p kjører selv med Dmini, en egen minimap som kommer fra sourcen til pMinimap som jeg har costumert litt selv. men den vill visst ikke vise det flagget, så lurer på om det er en addon?

 

BTW OT-. GZ med 4/4 ic 25 hehe tok dette på fredag selv.

enda en BTW. (haha) Lukter Windows 7 og windowmode der hehe.

Ser det er samme oppløsning som min laptop har. vurderer og bygge UIet på shaman nogen lunde likt da altså, etter som att det nå er bevist att det faktisk GÅR ann og bygge i bredden med actionbarsene :)

 

 

SIST MEN IKKE MINST! Veldig fint! :)

Endret av NoMilkToday
Lenke til kommentar

Ja, stemmer. Det er Woe :) Takk takk for hyggelige ord! Du får si ifra når du skal sette opp på Shaman. Jeg har noen gode addons som er godt tilpasset klassen.

 

Jeg TROR flagget er for å vise hvor om raidet/gruppen er satt til 5/10/25, men er jammen ikke sikker.

 

Ja, jeg kjører windows7 og windowmode :) Passer fint for flere kontoer og alt/tab!

 

Grattis selv med ICC25! Må si jeg hadde håpet det skulle ta litt lenger tid, men jeg ser helt klart at 25 heroic kan by på mye banning :D

Lenke til kommentar

Vet at dette er en tråd for å vise ditt interface. Men kan noen vise meg en komplett setup med addons etc. for Feral Druid Pvp? Jeg har bare ikke nuubbsjangs! Først må man ha alle vanlige caster spellsa + healing (Healing Touch, Lifebloom - Moonfire etc.) Man må også ha buffs, cyclone, roots.. Blir bare for mye, mens jeg i tilleg skal ha binda shapeshiftsa som jeg ikke fant ut hvordan jeg gjør med den vanlige baren, og macros. Jeg klarer akkurat å få pressa inn alt dette på 4 bars. Bruker rundt 5-6 - binda macros. Og jeg skal i tilleg nå ha Mouseover / Target of Target/ Set Focus - Macros for cyclone osv.

 

Det ble litt langt men med andre ord, jeg har ikke nok med de vanlige barene så fint hvis du har plass til alt utpå, hehe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...