Gå til innhold

Vi som digger å gå på "Elektroslang"


"Elektroslang" Miljøvern eller tyveri?  

694 stemmer

  1. 1. Når du tar med deg noe fra en eL:RETUR stasjon, er det:



Anbefalte innlegg

Den har ikke floppy, så jeg kan ikke boote fra det,

Orginalt cd-rom var defekt.. eller.. den nekter å åpne seg, og helt plutselig når pc'n blir slått på kan skuffen sprette ut.. å da nekter den å låse seg igjen.

Ikke mulighet til USB boot.

Men har network boot.. men har litt trøbbel med å sette opp en nettverks boot server.

 

Men har tatt ut disken, lagt inn xp med en annen pc, og gjort om litt i enhetsbehandlinga som en annen på forumet tipsa meg om.

 

så det er XP på disken nå. men i det den skal begynne å starte windows så stopper alt opp og den streken står bare å blinker. har prøvd 2 disker, og det samme skjer med begge.

Den ene har S.M.A.R.T. error, å det kommer opp.. men når jeg trykker F1 for å fortsette så stopper systemet som nevnt over her.

 

Så, forslag til hva feilen kan være? hadde vært greit å fått den igang, for jeg fant en test ifra 2001, og da kosta pc'n i underkant av 35 000 kr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har hatt ut tastaturet.. så det sitter ihvertfall godt nok i koblinga.. men om jeg har i den andre disken så kommer ike det smart greiene opp, sor den er jo i orden.. men den stopper på samme sted uansett.. og jeg veit tastaturet funker, for jeg har surra rundt i bios med det, og i networkboot greiene.

 

Men skal se om jeg finner et annet cd-rom jeg kan bruke å se om den vil boote ifra det.

Men hvilke programmer på UBCD burde jeg teste pc'n med?

Eller om noen kan hjelpe meg med LAN boot problemet mitt?LAN Boot problemet mitt

Lenke til kommentar

Nå har jeg testa DVD-rom ifra en annen laptop her.. dette leste ikke cd'r, men tørka laser'n litt hardt så begynte det å lese cd'r.. men HP pc'n ville enda ikke prøve å starte opp ifra cd, har tilogmed tatt ut nettverks kortet av den så jeg slipper å bli sendt inn på menyen til remote boot hver gang den ikke får boota. har også tatt ut harddisken. men enda kommer det bare opp: "operating system not found" og har jeg i disken så kommer ikke den meldinga, men alikevel henger den på samme sted.

Lenke til kommentar

Føler at jeg er mer og mer of topic her nå..

Men, er det noen her som noen gang har hørt om en pc som ikke liker XP? for nå har jeg prøvd å starte den med windows 2000 cd'n.. å det gikk dårlig på første forsøk.. men på andre så fikk jeg lagt det inn.. å nå starta den opp windows ifra disk men alt går veldig sakte, kan være en noe dårlig disk jeg har satt inn :hmm: men om jeg prøver xp plata ser det ut som at den aviser cd-plata bare.

 

 

*EDIT*

Nå fikk jeg valg om å starte ifra XP plata å.. blir helt forvirra av denna pc'n jeg.. men ihvertfall er det største problemet løst nå!! :w00t:

Endret av Drkangel
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
får vel ta meg tid til helga, begynner og bli veldig lenge siden, skole har tatt mesteparten av tiden min. Tror desverre jeg begynner og vokse litt fra dette her, før var det daglige turer, nå er det kansje bare en i måneden i beste fall, får ta og skjerpe meg, ser ut til at drøbak tar seg litt opp igjen, har vært tomt for gode funn lenge nå...

 

*lene seg tilbake og mimre på de gode gamle tidene. Der jeg fant gode funn på nesten hver tur, det var tider det, måtte de en gang komme tilbake*

6816220[/snapback]

Hvor gammel er du?

 

Bor ikke langt unna deg, Langhus. Men kjenner du en nørd som heter Andreas sjånes berg fra drøbak?

 

Skal du på hw LAN. Alt of topic men det går :tease:

6816743[/snapback]

 

16 år er jeg, med gode gamle tider mener jeg 2005 og tidlig 06...

Navnet sier meg ikke noe som helst, men jeg har sikkert møtt han,

Skal på Hw-lan ja, er tross alt crew...

 

Blir nok ingen tur på meg denne helga heller, har simpelheten ikke tid :(

Men en tur i høst kan jeg garantere...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5432143541

Brorsan kom for en stund tilbake med en data fra gjenbrukstorget som var alt annet enn skuffende, fungerte med en gang vi skrudde den på hadde windows 98 installert og dansk språkinstilling. Har nå tatt meg friheten å formatert hardisken på 29 GB :) og fikse viften på skjermkortet som satt helt fast (gikk ikke rundt).

Så nå har vi enda en pc: 750Mhz, 256mb RAM, GeForce 4 2MX 32MB, 29GB og har nå OS: Ubuntu. Spiller av film helt perfekt, kunne ikke ha vært bedre :D

Lenke til kommentar

Var og sjekka i dag. Men de hadde låst kontainerne, så folk hadde begynt å stable på utsiden. Men det var bare noen eldgamle pcer (som jeg har nok av fra før) og noen radioer og sånne ting. Fant en pose med div. ledninger (sånn som man gjerne finner i butikker til "50kr pr ting"), skal gå igjennom den når jeg orker.

Lenke til kommentar

Var på ett lite nattraid i natt.. Var ikke så mye å skryte av, men fant hvertfall en AMD k6-2 450Mhz pc.. hadde ikke muligheten til å ta med hele, så tok med rambrikkene, cpuen, harddiskene, nettverkskortet og skjermkortet.. som var ett Asus PCI V7100PRO 32Mb

 

Skjermkortet er vist bygget på nVIDIA GeForce2 MX-400.. ganske kjekt lite kort. Hadde ingen bra PCI skjermkort liggende, så kjekt å ha :p

 

Likt dette, men i PCI; post-30498-1158034214_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...