Gå til innhold

Vi som digger å gå på "Elektroslang"


"Elektroslang" Miljøvern eller tyveri?  

694 stemmer

  1. 1. Når du tar med deg noe fra en eL:RETUR stasjon, er det:



Anbefalte innlegg

hm.. Vet at dette er litt "off topic"..

 

Det er vel ikke tilfeldigvis noen av dere som har et HK med socket 478 liggende...? Har sjekket psdata, men de har bare ubekreftet leveringstid.. :(

 

Har et MSI MS-6758 som jeg tror sjangler litt... :(

 

Har funnet et brukt et i Oslo (på hw.no), men vet ikke helt hva jeg skal by på det.. Kan jo ikke være mye verd vel.. Tenkte kanskje noen av dere har et til spot pris ? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En gang da jeg var 12 år gammel, var jeg på Elkjøp i Lørenskog og så etter datadeler med et par kamerater... Fant en ganske ok skjerm. Så bakpå den og den var bare 1 år gammel, greit nok tenkte jeg.. Tok den med. Bærte den hele veien hjem fra Lørenskog til Stovner (ca 1/2 mil) å gå, med sykkelen ved siden av!

 

Når jeg kom hjem koblet jeg den opp, og den viste seg å ikke virke i det hele tatt. Kjipt!:( Hehe. Neste gang vurderer jeg å ta bussen eller bruke et bedre framkomstmiddel!

 

Men nå har Elkjøp (i Lørenskog hvertfall) "murt" igjen el-skrote-hjørnet sitt med containere rundt, og gjerde som kun er åpent når butikken er åpent...

Lenke til kommentar

var innom 3 steder i kveld, og det så ikke ut der heller.. tror noen må ha hentet containerene for å tømme dem, for de var ingensteds å se. det som stod på utsiden var rimelig ødelagt ja. bor du i tromsø så skjønner du hva jeg mener om du svinger innom expert og elkjøp!

 

at ikke folk kan skjerpe seg!

 

MrM

Lenke til kommentar
Også en stor fare for det hvis du sparer opp alt av datadeler du har hatt gjennom tidene...  :whistle:

 

hehe.. å flytte pleier å hjelpe på. gråt mine modige skrotnissetårer da alt mitt gode gamle stash måtte ta turen på skrothaugen. kanskje like bra å bli kvitt en gammel 386 maskin, div 486 kompatible ting (hk, vlb grafikkort osv osv) og en haug med standard pentium ting. ble iaf plass i boden igjen :D

 

MrM

Lenke til kommentar
Var heldig og fant et greit Creative Sound Blaster PCI 128 her forleden. Har ikke testet det ennå, men det så helt fint ut. Mye gullbelagd på det kortet forresten..

 

Edit: Noen som har erfaring med dette kortet?

5968408[/snapback]

 

Ja, det er et sant h*****e å finne Windows 98 drivere til denne som virker!

5968479[/snapback]

 

det var kortet sitt det :love: tror jeg har drivere liggende ;) bare send meg pm med en mail adresse hvis noen trenger dem... så skal jeg se om jeg finner den

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Var heldig og fant et greit Creative Sound Blaster PCI 128 her forleden. Har ikke testet det ennå, men det så helt fint ut. Mye gullbelagd på det kortet forresten..

 

Edit: Noen som har erfaring med dette kortet?

5968408[/snapback]

 

var en tur nedom på fredagen, ikke særlig mye og hente bortsett fra to maxtor 8,4gb hdder, så nå er endelig den pentium3 pcen som jeg snakker om tidligere i tråden oppe og kjører :w00t:. den ene disken funka fint og boota win98, den andre hadde noe virus, og vil ikke starte, men begge fungerer heldigvis... bare en liten format nå så...

 

var forresten et sånt lydkort som du fant eivinde installert i maskina, kansje jeg skal bruke den som en musikkavspillings pc? har jo tross alt nok lagringsplass til endel musikk: 16,8gb tilsammen, muligens jeg slenger på en liten 4gb disk til og jeg har en kurant musikkpc... som et pluss bråker maskina lite også... skal bare slenge inn en 128mb ram til...

Lenke til kommentar

enda et brukbart funn ifra denna kanten :D

en Toshiba S1800-614 laptop! med lader, ingen feil på pc'n.. den var bare treg med xp home som lå på den.. er lagd for xp står det på den, er også med xp home lisens :tease: men syns det er rart at det anbefalles XP på en 1.1Ghz celeron med 128 MB ram :hmm: og nettverks kort fantes ikke i den, men hadde heldigvis et 54MBit kort i den andre pc'n.

Noen som veit om det går å sette i pentium 3 cpu på denne? har oppgradert den med 256 MB ekstra ram så den ble noe raskere.. + xp pro :)

Lenke til kommentar
fant meg en tandber tr 2055 med blåste utgangstransistorer her forleden. den ble med meg hjem, og fikk litt kos. nå spiller den igjen. finner jeg en til har jeg 5.1 tandberg style :love:

5969072[/snapback]

Minner meg om mitt mest tragiske funn noensinne: En at Tandbergs topptunere fra ca 1990 (Enten 3001 eller lillebroren 3011) som var slått i fillebiter etter at den var innlevert.... Kan jo selvfølgelig være at den var defekt før den var innlevert, men allikevel :no:

 

Forresten er det noen som har hatt det gøy med å knuse lysstoffrør på mottaket. Får håpe at *!!#%&ene fikk i seg mest mulig kvikksølv.... (På den annen side, de blir jo ikke akkurat smartere av det...)

 

M.

 

Edit: Balansere paranteser

Endret av mysjkin
Lenke til kommentar

Drkangel: Jeg tror det skal gå fint å bytte ut Celeronen med en Pentium III, men jeg ser ikke helt poenget. En celeron på 1,1GHz har jo 130nm Tualatin-kjerne, altså 256KiB L2 cache, som er det samme som Pentium III hadde på 1,0GHz. Celeronen er altså raskere enn en Pentium III 1,0GHz, og kanskje også raskere enn en PentiumIII 1,0GHz (Coppermine) overklokket til 1,1GHz på grunn av optimaliseringene i Tualatin-kjernen. Celeronen har nok også 100MHz FSB så den er langt i fra så treg som de tidligere Celeronene (de under 800MHz har 66MHz FSB). Hvis du skal oppnå noen merkbar ytelseforskjell må du nesten opp på den raskeste kompatible prosessoren: Pentium III 1,4GHz 133MHz FSB med 512KiB L2 cache, og selv da vil nok ytelseøkningen begrense seg til rundt 30%. Prisen på disse er forsåvidt svinhøye fortsatt (flere tusen kroner) hvis du skulle være så usansynlig heldig å få tak i en av de få slike som er tilgjengelige.

 

Tips: Kjøp heller mer ram og raskere harddisk. Det gjør underverker for ytelsen på slike maskiner. (Jeg har et par sammenlignbare bærbare her som jeg har gjort det på). Når Vista kommer så kan nok også USB-minneplugg bedre ytelsen ennå mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...