theDurkan Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Hva mener egentlig folk med at snusen renner? Når jeg snuser porsjon så renner det jo helvetes mye saft ut av den, men løs renner jo ikke noe saft ut, men er selve snusen som begynner å renne. Og Skruf renner ikke hvis du kan bake skikkelig (nettop fått det til) Lenke til kommentar
Demonfudge Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 For min del, når jeg sier at snusen renner, så mener jeg at det er selve snusen som renner. Jeg har snuset i 2-3 år og regner med at jeg behersker baking nå. Skruf er bare ikke noe for meg. Lenke til kommentar
theDurkan Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 For min del, når jeg sier at snusen renner, så mener jeg at det er selve snusen som renner. Jeg har snuset i 2-3 år og regner med at jeg behersker baking nå. Skruf er bare ikke noe for meg. 6552356[/snapback] Jeg har snust i litt over 2 måneder, og bakt i to uker. Kan ikke si jeg behersker baking spesielt enda, men snusen renner da ikke. Lenke til kommentar
Demonfudge Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Da baker vi sikkert på forskjellig måte. Har ikke vært borti en jævla snus som renner så mye som Skruf. Lenke til kommentar
theDurkan Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Går det ann å bake på forskjellige måter da? Regner med at det blir ganske likt hvis man baker seg en tønne. Med mindre man drar boksen under leppa og snuser slik. Lenke til kommentar
theDurkan Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Leif fra meg Tykkest på tuppene og tynnere i midten? Lenke til kommentar
ConeX Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Snusen skal jo renne, det er jo ikke noe digg og bare ha en tørr snus i leppa. Anbeefaler folk og ikke bake for hardt eller ikke bake i det hele tatt. Ettan er foresten av de snusene jeg liker best, den er bare deilig når den begynner å renne. Lenke til kommentar
Deadringer Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Jeg baker ikke tønne. 6552487[/snapback] Hvordan baker du da? Slenger den sammen ved å presse den i fingerleddet jeg. Da blir den litt fucka utseendemessing, men så er det bare å forme den etter beste evne. Jeg har ikke hatt nevneverdige problemer med baking av SKruf, synes den er helt okey sånn sett. General løs derimot, har samme tenensen som i porsjonssnus med "saft" som renner fra snusen. Dårlig. Lenke til kommentar
lokeland Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Det her med snusbaking er individuelt som det meste annet innenfor snus, men det finnes jo noen teknikker som er verdt å merke seg. F.eks. tønna, patronen og mølja (bare ta å klæse snusen ubaka rett opp i leppa). Men etterhvert utvikler man sine egne teknikker. Når det gjelder tønna er det jo ofte sånn at den blir litt bue innover mot midten og det er faktisk bare bedre om du får den enda litt mer bua, for da ligger den mye bedre i leppa om du har en forran. Personlig pleide jeg å ta å ta en mølje med snus fra boksen, presse den lett og kjapt sammen i boksen, legge dne på tungen, bake den med tunga opp mot gangen og så legge den opp med tunga og plassere den pent der. Nå, derimot har jeg reggis oppe! =) Så da blir det til en tønnebaking uten fingerstøtte på kortendene (liker det bedre, så de smuldrer opp litt). Uansett har jeg har aldri fått til å lage en skikkelig tønne med flate kortender iløpet av mine 3 år med snusing.. Lenke til kommentar
Mollenpriz Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 ooo, hadde streng ifjor, da gikk det bare i porsjon gitt. Men nå, nå som strengen er vekke (oppe) då går det i lös Lenke til kommentar
Demonfudge Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Baker pyramide/kjegle-form jeg. Funker greit, og jeg former om på den når jeg får den opp i leppa. Lenke til kommentar
LarsWilli Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 noen som har smakt LD? er ikke så tosken faktisk:) så koster den ikke mere enn 15kroner for dåsa i sverige:D Lenke til kommentar
SideburnsKongen Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Ld er billig, men ikke spesielt god, min mening.. Lenke til kommentar
Klekkus Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Har hørt av en bekjent at den skal være noe ala' general, men ikke fult så god. Lenke til kommentar
Complexity Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Skruf renner en del ja, iværtfall portion (saft som renner) men det driter jeg i, for skruf er den eneste snusen jeg har prøvd hittil som har gikk meg kick.. Lenke til kommentar
Khaya Ivorensis Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Kom nettopp hjem fra harrytur i svinesund, med 16 bokser snus (og 4 kilo godteri ), som fadern spanderte! Pga. at vi var sent ute (5 minutter før butikken stengte), og hadde limited med kontanter, så ble det desverre ikke det store snushandleorgiet jeg trodde det skulle bli. Men 10 bokser grovsnus løs, 5 bokser Skruf stärk løs, og 1 boks catch liquorice portion ble det. Hadde jeg visst at den var så god, så hadde jeg uten tvil ha handlet en stokk med catch-snusen. Den kosta bare 15 kr boksen på colorline båten og, noe jeg ikke visste før etter jeg hadde gått i land. Jaja, får be fadern sende en stokk oppover neste gang han har vært på harrytur igjen. Men men. Nå har jeg snus for en god stund fremover! -Erlend Lenke til kommentar
lceman™ Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Catch er hvit-portion, ergo; det blir pokker så tørt, og utrolig sårt tannkjøtt. Jeg kan strekke meg til en boks hvit-porsjon en veldig sjelden gang. Lenke til kommentar
Khaya Ivorensis Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Jeg synes ikke den var tørr. Bare akkurat passe! Det kan kansje ha noe å gjøre med at jeg alltid legger posesnus opp med tunga etter å ha fukta den litt i kjeften. Men GUD for en nydelig snus, kansje ikke perfekt til hverdagsbruk, men nydelig ellers. Lenke til kommentar
Complexity Skrevet 25. juli 2006 Del Skrevet 25. juli 2006 Catch er hvit-portion, ergo; det blir pokker så tørt, og utrolig sårt tannkjøtt. Jeg kan strekke meg til en boks hvit-porsjon en veldig sjelden gang. 6557520[/snapback] Blir white fortere tørt enn vanli portion? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg