Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

"Too hot" sier displayet


FranzJosef

Anbefalte innlegg

I det siste har bilstereoen begynt å tulle. Når jeg spiller CDer så får jeg etter en drøy times tid beskjed om "too hot" på displayet, CDen skrur seg av og setter over til radio. Alle bilstereoer har da vel en adapter som sørger for at den får passe mengde med strøm? Finnes det ikke noe viftesystem til slike?

 

Må jeg kjøpe ny stereo da?

 

Noen rimelige å anbefale i Trondheim? Gjerne noen som kan innstallere også..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe.... i vinter tid så bruker vi gjerne varme aparatet og den har som "regel" alle luftslangene på insiden og rundt om inne i dashen der din spiller også er montert.... da vil naturlig nok bli varmere når du setter på varmluften... om sommeren er gjerne omvendt.

 

Det er også en forskjell på dyre og rimelige spillere.... de dyre har gjerne mer kjølle areal eller innebygde vifter, de "rimeligere" sparer på dette punktet... men heldigvis ikke alle spillere er like folsøme for høy temperaturen da dette er også litt avhengi av bil/modell type og montering. Ved bruk av CD drevet vil genereres mer varme pga mer strøm slukkende servo kretser som jobber og styrer laser fokus og motorer til både laser armen og spindel motor til cdn, i radio modus er bare "elektriske" pulser som blir behandlet... ;)

 

Synes ikke du trenger å kjøpe deg en annen spillere, da dette kan løses med bedre kjøling, bruk vifter og montert disse gjerne i selve rammen som er til spilleren eller sørg rett og slett for bedre luftsirkulasjon bak på spilleren. :thumbup:

Endret av pndjo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...