Gå til innhold

Hodetelefoner ca 1000.


Anbefalte innlegg

Hadde tenkt å kjøpe meg noen gode hodetelefoner. Har Sennheiser HD457 fra før, som jeg har vært veldig fornøyd med i et par år. Kjøpte nettopp et X-Fi lydkort og føler at jeg må ha noe som står til dette.

 

Headsettet skal brukes mest til spill, men også film og musikk. Det må ikke være for mye lydlekkasje slik at samboeren hører alt som skjer ;) De må også være komfartable over lengre tid, og ikke se for "geek" ut.

 

 

Alt fra 700 til 1500 er grei pris.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Sennheiser er bra (har hatt flere dyre utgaver de siste årene) men jeg har slitt litt med ledningene og årlige kontakter i overgangen til headsettet (de er av typen avtagbare og disse kontaktene har ofte sviktet etter en stund med påfølgende dårlige kontakt og knitring / mangel på lyd). Jeg vet ikke om dette er noe andre sliter med. I alle fall gikk jeg over til AKG for et år siden og kjøpte AKG K240 studio som jeg er veldig fornøyd med. Utrolig gode å ha på samt at de gir god lyd.

 

muthe

Lenke til kommentar

Jeg har selv hatt Sennheiser HD280 Pro i snart 2 år. Og jeg er fortsatt veldig fornøyd med Hodetelefonen. Den spiller generellt bra på alle frekvensområder og gir et godt lydbilde, samtidig er den noe av det heftigste innenfor lydisolasjon med hele 32 DB demping. Utrolig deilig å se film med, høre musikk og selvfølgelig spille med. Nå fikk jeg ikke opp hpx.no men det var der jeg bestilte den fra for snart 2 år siden og da gav jeg 1200 kr for den. Tror den har gått ned i pris i det siste.

Lenke til kommentar

Jeg har sennheiser hd595, bestilte fra hpx og fikk de ganske fort mener jeg å huske. Er utrolig fornøyd med de, eneste jeg har å utsette på de er at de ikke er så bra til mp3's... da de fortjener bedre enn det. Anbefales på det varmeste!

edit: måtte bare få med at de er en drøm å ha på, deiilg velour som omslutter øret :thumbup:

Endret av DragonFlyer
Lenke til kommentar
Det må ikke være for mye lydlekkasje slik at samboeren hører alt som skjer  ;) De må også være komfartable over lengre tid,

5307724[/snapback]

Hadde akkurat det problemet selv. Samboeren hørte absolutt alt når jeg hadde Koss Porta Pro. Byttet derfor til Sennheiser HD 280 Pro. Disse er både jeg og samboeren skikkelig fornøyd med. :)

 

Edit:Sennheiser HD 280 demper lyden utenifra med ca 32 dB! Dette gjør den utmerket til bruk i omgivelser med mye støy, som f.eks DJ.

Endret av Morten K
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...